Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Midden-Oosterse keuken boomt: “Hummus doet niet aan politiek” (+ onze 5 tips in Antwerpen)

11/09/2022 - 14:54
"De Midden-Oosterse keuken is hot! Vraag dat maar aan Antwerpenaar Tom Sas en zijn Belgisch-Israëlische vrouw Lori Dardikman. In Antwerpen hebben ze met Boker Tov – ‘goeiemorgen’ in het Hebreeuws – intussen vier restaurants geïnspireerd op gerechten uit Tel Aviv, de bruisende stad in Israël. Ze kregen er zelfs lofbetuigingen voor van de Israëlische consul in hoogsteigen persoon."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Midden-Oosterse keuken boomt: “Hummus doet niet aan politiek” (+ onze 5 tips in Antwerpen) (11/09/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Midden-Oosterse keuken is hot! Vraag dat maar aan Antwerpenaar Tom Sas en zijn Belgisch-Israëlische vrouw Lori Dardikman. In Antwerpen hebben ze met Boker Tov – ‘goeiemorgen’ in het Hebreeuws – intussen vier restaurants geïnspireerd op gerechten uit Tel Aviv, de bruisende stad in Israël. Ze kregen er zelfs lofbetuigingen voor van de Israëlische consul in hoogsteigen persoon. [naar artikel]


2. Vangst van de dag: heerlijke hummus voor op de boterham (17/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een boterham met kaas, eentje met confituur en dan weer eentje met choco. Na verloop van tijd heb ik het er als vegetariër wel mee gehad. Lekkere [naar artikel]


3. Hummus zonder kikkererwten: met deze groente gaat het ook (19/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Eerst was er bloemkoolrijst en sinds het derde 'Nooit Meer Diëten'-boek van Sandra Bekkari weten we dat je ook een gezonde bechamelsaus kan maken met bloemkoolroosjes. Maar wist je dat je ook hummus kon maken van bloemkolen? [naar artikel]


4. Meer dan hummus: dit kan je maken met kikkererwten (04/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nog maar net is Tournée Minérale afgelopen of daar is de volgende marathon al. Vanaf 1 maart kun je weer deelnemen aan Dagen Zonder Vlees. [naar artikel]


5. Stoot deze dip binnenkort hummus van zijn troon? (30/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Hummus is tegenwoordig overal, maar die zou binnenkort wel eens stevige concurrentie inzake populariteit kunnen krijgen van muhammara. Die laatste is aan een opmars bezig en is in Londen al de trendy dip van het moment. [naar artikel]


6. Valt deze dip binnenkort meer in de smaak dan hummus? (01/09/2017 - Metro)

Tegenwoordig smeren, dippen en eten we massaal hummus. Maar volgens trendwatchers krijgt deze lekkernij binnenkort concurrentie van een andere smeuïge, veganistische spread. Hummus is in korte tijd razend populair geworden. Anno 2017 is het in zowat alle supermarkten kant-en-klaar te verkrijgen en wordt het en masse geserveerd tijdens het apertief. Foodies die dol zijn op […] [naar artikel]


7. Wordt hummus dé nieuwe voedselhype? (20/09/2017 - Het Belang van Limburg)

“Leg niet langer salami op je boterham, maar smeer hummus”. Die raad geeft het Vlaams Instituut Gezond Leven bij de lancering van haar nieuwe voedingsdriehoek. “Charcuterie bevat veel suiker, zout en vet en er is een link tussen bewerkte vleeswaren en darmkanker”, klinkt het bij het Instituut, dat hummus aanreikt als “waardig alternatief”. Maar wat is hummus eigenlijk? Waar komt het vandaan? Hoeveel kost het? En wie produceert het? [naar artikel]


8. Iedereen houdt van hummus (10/11/2017 - De Morgen)

Er was eens een romig, beige goedje dat harten beroerde, passie liet opflakkeren, maar ook clanoorlogen en competities uitlokte. De naam is hummus. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!