Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Dit is de jury van de Lekkerste Pizza van Limburg: “Mals deel met een knapperige korst graag”

22/09/2022 - 12:35
"Streng, maar rechtvaardig: dat is onze vierkoppige jury die op zoek gaat naar de Lekkerste Pizza van Limburg. Benieuwd waar ze tijdens hun jurybezoek op zullen letten (en naar enkele cheesy weetjes)? Aangename kennismaking! "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dit is de jury van de Lekkerste Pizza van Limburg: “Mals deel met een knapperige korst graag” (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Streng, maar rechtvaardig: dat is onze vierkoppige jury die op zoek gaat naar de Lekkerste Pizza van Limburg. Benieuwd waar ze tijdens hun jurybezoek op zullen letten (en naar enkele cheesy weetjes)? Aangename kennismaking! [naar artikel]


2. GROTE TEST. Kant-en-klare pizzabodems die ook Italianen blij maken: niet te dun, knapperige korst én genoeg zout (10/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Vader en dochter Pino en Claudia Guarraci van het gelijknamige Italiaanse restaurant in Genk gingen op zoek naar de perfecte pizzabodem. De deel­nemers van het televisieprogramma Mijn keuken, mijn restaurant gingen op zoek naar krokante korsten, luchtige bodems en een stevige beet. [naar artikel]


3. 29,99 euro waard of niet? Bakker test ‘broodbakbol’ van Aldi die op een dag uitverkocht was in UK: “Zo krijg je een knapperige korst (05/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf zaterdag koop je bij Aldi een broodbakbol van Crofton voor 29,99 euro. Bij de Britten was de keukentool op amper één dag uitverkocht, want je zou er binnen een uur tijd even krokant brood mee bakken zoals een warme bakker dat doet. Normaal kost dat veel meer, heb je voor deze toegankelijke prijs iets degelijks? Bakker Toon de Klerck test het product voor ons uit: “Het materiaal van de bol valt me meteen op.” [naar artikel]


4. Van welke kazen mag je de korst opeten en van welke niet? "Soms moét je de korst opeten om het hele smaakpalet te proeven" (27/09/2023 - VRT NWS)

Nu de herfst in het land is, verschijnen er weer vaker kaasschotels op tafel. Daar horen geregeld ook vragen bij zoals "Is de korst van elke kaas eetbaar?" en "Zijn korsten soms ook ongezond?" Het consumententeam van Radio2 vraagt het aan Sophie Schockaert van kaaswinkel Schockaert in Mechelen. "Kort samengevat: van plastic blijf je af. Een dikke korst is eetbaar, maar niet altijd lekker. Heeft je kaas een natuurlijke korst? Dan is het zelfs zonde om ze niet op te eten." [naar artikel]


5. Dit is de winnaar van Lekkerste Pizza van Limburg 2022: “Dit is niet zomaar pizza, maar echt een delicatesse” (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Ongelofelijk maar waar: Genkenaar Rocco Cagliostro bleek niet enkel hét stemmenkanon van onze grote pizzawedstrijd, maar veroverde ook het hart - want liefde gaat door de maag - van onze jury. “Dit is niet zomaar een pizza, maar een delicatesse.” [naar artikel]


6. Zo ging het jurybezoek van de Lekkerste Pizza: “Deze pizza proeft even lekker als hij ruikt” (30/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Onze driekoppige professionele jury van de Lekkerste Pizza van Limburg ging vorige week proeven bij de vijf artisanale pizzeria’s met de meeste stemmen. Benieuwd naar hoe het hen verging? Deze video geeft je een blik achter de schermen. Opgelet: niet voor kijkers met een rammelende maag. [naar artikel]


7. Zo maak je zelf de lekkerste pizza in 5 stappen: “Pizza moet je in de zetel kunnen eten zonder te morsen” (01/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een diepvriespizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan. [naar artikel]


8. KIJK. Ex-Domino's Pizza-medewerker onthult: zo maak jij thuis zelf de lekkerste pizza (28/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een voormalige werkneemster van Domino’s Pizza geeft haar geheimen prijs op TikTok. Maze uit de Amerikaanse stad Nashville deelt verschillende pizzarecepten met haar volgers. Ze maakt pizza’s met kaas en kip, maar toont ook hoe je het beste pizzadeeg kan maken. Die laatste video heeft meer dan 3 miljoen views. En volgens de vrouw is deeg maken helemaal niet zo moeilijk. “Je hebt maar vier hoofdingrediënten nodig. [naar artikel]


9. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over de perfecte pizza (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!