De Morgen

Geen Final Four voor Rode Duivels na zure nederlaag in Nederland

26/09/2022 - 06:55
"Geen omschrijving gevonden."

1. Geen Final Four voor Rode Duivels na zure nederlaag in Nederland (26/09/2022 - De Morgen)

2. Rode Duivels – Rode Duivels grijpen met zware nederlaag in Zwitserland alsnog naast Final Four (18/11/2018 - Metro)

De Rode Duivels hebben zich zondagavond in Luzern door een zware 5-2 (rust: 3-2) nederlaag in en tegen Zwitserland niet kunnen plaatsen voor de Final Four van de UEFA Nations League. Op de slotspeeldag in groep 2 van de A-divisie bracht Thorgan Hazard (2. en 17) België 0-2 voor, maar Ricardo Rodriguez (26.) van op […] Het bericht Rode Duivels – Rode Duivels grijpen met zware nederlaag in Zwitserland alsnog naast Final Four verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. ‘Het gaat niet om de Cup Final spelen, het gaat om de Cup Final winnen’ (06/04/2019 - De Morgen)

Eén goede herinnering heeft Dominic Foley aan het Koning Boudewijnstadion: in 2006 gaf Robbie Williams er echt een onderhoudend concert. Maar een Ier die houdt van Liverpool wordt niet vrolijk van de Heizel. Zondag zal hij heel even 25 jaar teruggaan in de tijd. En dan volgt 2008: Foley scoorde in de finale tegen Anderlecht, maar won geen beker met AA Gent. En dus was het geen mooie dag. ‘Ik heb het hier al tegen iedereen gezegd: ‘Het is niet leuk voor de club dat we de finale spelen.’’ [naar artikel]

4. Rode Duivels – Volgend jaar geen Final Four voor Rode Duivels (18/11/2018 - Metro)

Niemand hield het nog voor mogelijk, maar door een zware 5-2 nederlaag in Zwitserland op de slotspeeldag in groep 2 van de A-divisie grepen de Rode Duivels zondagavond in extremis nog naast kwalificatie voor de Final Four van de eerste editie van de UEFA Nations League. Aan dat minitoernooi nemen begin juni de vier groepswinnaars […] Het bericht Rode Duivels – Volgend jaar geen Final Four voor Rode Duivels verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Rode Duivels grijpen met zware nederlaag in Zwitserland alsnog naast Final Four (18/11/2018 - Knack)

De Rode Duivels hebben zich zondagavond in Luzern door een zware 5-2 (rust: 3-2) nederlaag in en tegen Zwitserland niet kunnen plaatsen voor de Final Four van de UEFA Nations League. [naar artikel]

6. Rode Duivels grijpen met zware nederlaag in Zwitserland alsnog naast Final Four in Nations League (19/11/2018 - Knack)

De Rode Duivels hebben zich zondagavond in Luzern door een zware 5-2 (rust: 3-2) nederlaag tegen Zwitserland niet kunnen plaatsen voor de Final Four van de UEFA Nations League. [naar artikel]

7. Geen Final Four en geen olympisch ticket: Red Flames verliezen met 4-0 van Nederland, dat triomfeert ondanks monsterscore van Engeland (05/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen ultieme stunt voor de Red Flames in deze Nations League. Onze landgenoten gingen met 4-0 de boot in tegen Nederland en eindigen zo derde in de groep des doods. Nederland kroonde zich in de allerlaatste minuut tot groepswinnaar. [naar artikel]

8. Noliko Maaseik sluit Final Four af met nederlaag in Aalst (14/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Noliko Maaseik heeft in de zesde en laatste wedstrijd van de Final Four met 3-1 verloren op het veld van Lindemans Aalst. De Noord-Limburgers waren al zeker van een plekje in de finale. Daarin speelt Maaseik tegen eeuwige rivaal Roeselare. [naar artikel]

9. 6-0! Spanje verkoopt Duitsland grootste nederlaag ooit in match met inzet en plaatst zich voor Final Four (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een wervelend Spanje blies een onherkenbaar Duitsland weg. Zes-nul! De grootste nederlaag ooit voor ‘Die Mannschaft’ in een wedstrijd met inzet. ‘La Roja’ mag zo naar de Final Four van de Nations League. [naar artikel]