Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Felice Mazzu houdt Hoedt op de bank, Esposito start in de spits bij Anderlecht op bezoek bij West Ham

13/10/2022 - 20:28
"Op de vierde speeldag van groep B in de Conference League staat RSC Anderlecht voor de tweede week op rij tegenover West Ham. De troepen van Felice Mazzu gaan tegen de Londenaren op zoek naar hun tweede zege op het Europees toernooi. De Italo-Belgische trainer vat die opdracht aan zonder centrale verdediger Wesley Hoedt. Mario Stroeykens en Jan Vertonghen vergezellen de Nederlander op de bank."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Felice Mazzu houdt Hoedt op de bank, Esposito start in de spits bij Anderlecht op bezoek bij West Ham (13/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de vierde speeldag van groep B in de Conference League staat RSC Anderlecht voor de tweede week op rij tegenover West Ham. De troepen van Felice Mazzu gaan tegen de Londenaren op zoek naar hun tweede zege op het Europees toernooi. De Italo-Belgische trainer vat die opdracht aan zonder centrale verdediger Wesley Hoedt. Mario Stroeykens en Jan Vertonghen vergezellen de Nederlander op de bank. [naar artikel]


2. Mazzu-time! Voor 7u al op post en eerste training met selecte groep: de eerste dag van Felice Mazzu op het oefenveld van Anderlecht (20/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Enthousiast en met een stralende glimlach, zo stond Felice Mazzu vanmorgen voor het eerst als coach van RSC Anderlecht op het oefenveld van Neerpede. Hij ontving een eerste select groepje van 15 spelers voor hun medische screenings, morgen doet hij dat nog eens over met een nieuwe groep. C’est parti! [naar artikel]


3. Felice Mazzu, de Raymond Goethals van zijn generatie: “Dat het voetbal zo leeft in Union is in groot opzicht de verdienste van Felice en z’n persoonlijkheid” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Felice Mazzu (55), de Raymond Goethals van zijn generatie. Voor de tweede keer de trofee van ‘den Tuveneir’ gewonnen. Al grappend: “Wat ons bindt? De sigaret.” Mazzu over onder meer de mogelijke serieuze interesse voor zijn beste spelers en het enorm zware programma van Union. “Voor ons zijn dat ‘gemakkelijke’ matchen op mentaal vlak. Zij zijn het eigenlijk verplicht om in de top vier te eindigen, voor ons hoeft dat niet per se.” [naar artikel]


4. Felice Mazzu wordt voor minstens één seizoen de nieuwe trainer van Union: “It’s Mazzu Time” (24/05/2020 - Gazet van Antwerpen)

Felice Mazzu heeft weer werk. De ex-trainer van Charleroi en Genk gaat aan de slag bij Union. Mazzu tekent voor één seizoen bij de Brusselse 1B-club, maar blijft automatisch in dienst als hij promotie naar 1A kan afdwingen. [naar artikel]


5. Opluchting voor Anderlecht: schlemielige owngoal in slotminuten bezorgt paars-wit drie punten op bezoek bij Charleroi en ex-coach Felice Mazzu (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat lang op een droge brilscore leek uit te gaan draaien, viel in de slotfase toch nog in het voordeel van RSCA. Pechvogel Zorgane verschalkte z’n eigen doelman bij één van de weinige paars-witte kansen. Drie punten zijn drie punten, zal Brian Riemer denken. [naar artikel]


6. Start Anderlecht op Cercle met duo Esposito-Silva? Mazzu: “Iedereen zal komende weken voldoende minuten krijgen, ook Raman” (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met Fábio Silva aan de aftrap of niet? Dat is de belangrijkste vraag voor de verplaatsing van Anderlecht naar Cercle. Mazzu: “Fábio heeft nog wat fysieke achterstand.” [naar artikel]


7. LIVE. Esposito en Raman starten voorin bij Anderlecht op Cercle, voorts laat Mazzu ploeg ongewijzigd (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (16u15) [naar artikel]


8. LIVE. Silva start op de bank bij Anderlecht: Mazzu kiest voor het duo Raman-Esposito (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Dudenpark (18u30) [naar artikel]


9. ‘Dit is gemakzuchtig van Anderlecht’: Hans Vandeweghe over de overstap van Union-trainer Felice Mazzu naar Anderlecht (01/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. IN BEELD. “Als Anderlecht belt, twijfel je niet.” Felice Mazzu: in vijf maanden van de hemel naar de hel bij Anderlecht (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ze gingen er in mei met kleine buur Union nog stevig voor in de clinch: zo graag wilde Anderlecht hun trainer Felice Mazzu (56) naar het Astridpark halen. Vijf maanden later ligt hij alweer buiten. Een schets van zijn neergang. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!