In restaurant Essenz willen dertigers Joris en Benthe de essentie van het koken op het bord brengen. Geen liflafjes of overtollige crèmes, maar pure producten, wat je ziet is wat je eet. [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]
Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]
Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]
Drie afleveringen ver in ‘De Mol’, goed voor ruim 180 minuten speelse en spannende televisie, en de fans weten enkel en alleen met zekerheid dat ‘parketteur’ Jens en student Noah absoluut niet ‘De Mol’ zijn. Noah, die in de eerste aflevering Jens al na een half uur naar huis speelde, ligt nu op zijn beurt vroeg uit het tv-spel. En dat in een aflevering waarin de groepsdynamiek behoorlijk onder druk werd gezet met alweer psychologische spelletjes. Het gaat hard in ‘De Mol’. [naar artikel]
Drie afleveringen ver in ‘De Mol’, goed voor ruim 180 minuten speelse en spannende televisie, en de fans weten enkel en alleen met zekerheid dat ‘parketteur’ Jens en student Noah absoluut niet ‘De Mol’ zijn. Noah, die in de eerste aflevering Jens al na een half uur naar huis speelde, ligt nu op zijn beurt vroeg uit het tv-spel. En dat in een aflevering waarin de groepsdynamiek behoorlijk onder druk werd gezet met alweer psychologische spelletjes. Het gaat hard in ‘De Mol’. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Het gaat Ayse Korkmaz en Lorenzo Blom van ‘Mijn keuken, mijn restaurant’ voor de wind. Het duo won eind vorig jaar het populaire VTM-programma en ging zo naar huis met 50.000 euro op zak. Geld dat ze goed kunnen gebruiken, want de twee openen deze zomer een pop-up in Antwerpen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.