27/10/2022 - 07:56
"Yannick Carrasco in de rol van antiheld in een knotsgekke slotfase. Altético Madrid moet verder bikkelen om de Europa League, voor overwintering in de Champions League is de ploeg van Diego Simeone uitgeschakeld. De Argentijn nam het evenwel op voor de Rode Duivel die diep in blessuretijd een penalty miste."

1. Waanzin in Madrid: Carrasco mist penalty ná laatste fluitsignaal en blokt rebound zelf af, coach Simeone verdedigt Rode Duivel (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Yannick Carrasco in de rol van antiheld in een knotsgekke slotfase. Altético Madrid moet verder bikkelen om de Europa League, voor overwintering in de Champions League is de ploeg van Diego Simeone uitgeschakeld. De Argentijn nam het evenwel op voor de Rode Duivel die diep in blessuretijd een penalty miste. [naar artikel]

2. Waanzin in Madrid: Carrasco mist penalty ná laatste fluitsignaal, waardoor Atlético uitgeschakeld is in Champions League (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Waanzin in Madrid. De scheidsrechter had het duel tussen Atlético Madrid en Leverkusen - in dezelfde groep als Club - nét afgefloten bij een 2-2-stand, tot de VAR plots nog ingreep. Na handspel in de Duitse zestien kreeg Atlético toch nog een strafschop en een ultieme levenslijn op overwintering in de Champions League. [naar artikel]

3. Waanzin in Madrid: Carrasco mist penalty ná laatste fluitsignaal en blokt rebound zelf af, waardoor Atlético uitgeschakeld is in Champions League (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Waanzin in Madrid. De scheidsrechter had het duel tussen Atlético Madrid en Leverkusen - in dezelfde groep als Club Brugge - nét afgefloten bij een 2-2-stand, tot de VAR plots nog ingreep. Die had nog handspel gezien in de Duitse zestien. Zo kreeg Atlético Atlético toch nog een strafschop én een ultieme levenslijn op overwintering in de Champions League. [naar artikel]

4. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

5. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

6. ONZE OPINIE. “De gevangenissen sluiten, is waanzin. Maar het is ook waanzin om in die gevangenissen middeleeuwse omstandigheden te gedogen” (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Eenmaal achter tralies, kan het veel burgers niet echt schelen hoe het criminelen vergaat”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “De gevangenis is voor veel mensen een vergeetput. En voor één man was het ook een folterkamer.” [naar artikel]

7. Marc Brys: "Die penalty is waanzin" (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Marc Brys baalde na afloop van het promotieduel dat voor Beerschot-Wilrijk een dramatische afloop kende. [naar artikel]

8. Waanzin in Firenze! Napoli wint spektakelstuk tegen Fiorentina, Dries Mertens scoort prachtgoal en lokt (omstreden) penalty uit (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u45 [naar artikel]

9. Waanzin in Firenze! Napoli wint spektakelstuk, Dries Mertens scoort prachtgoal en lokt (omstreden) penalty uit (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Fiorentina - Napoli 3-4. Wat een wedstrijd in Firenze. Een emotionele rollercoaster was het, met een scoreverloop dat de gekste dimensies aannam.... [naar artikel]

10. ‘Groene waanzin’ of ‘noodzakelijk’? Europees commissaris Frans Timmermans verdedigt natuurherstelwet in parlement (22/05/2023 - De Morgen)