Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. Poetin geeft speech en haalt meteen uit naar het Westen. Volg zijn toespraak hier live

27/10/2022 - 16:41
"Russisch president Vladimir Poetin geeft zo dadelijk een speech in de Valdai Club in Moskou, een denktank die nauwe banden met het staatshoofd heeft. Het is vooral uitkijken naar de toon die hij zal aanslaan. Nu steeds meer mensen uit zijn ‘inner circle’ kritiek uiten op zijn aanpak van de oorlog in Oekraïne, is deze speech een interessante graadmeter: escaleert de oorlog verder of niet? Volg de toespraak hier live."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE. Poetin geeft speech en haalt meteen uit naar het Westen. Volg zijn toespraak hier live (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russisch president Vladimir Poetin geeft zo dadelijk een speech in de Valdai Club in Moskou, een denktank die nauwe banden met het staatshoofd heeft. Het is vooral uitkijken naar de toon die hij zal aanslaan. Nu steeds meer mensen uit zijn ‘inner circle’ kritiek uiten op zijn aanpak van de oorlog in Oekraïne, is deze speech een interessante graadmeter: escaleert de oorlog verder of niet? Volg de toespraak hier live. [naar artikel]


2. Live - Russische staatszenders halen aankondiging toespraak weg: ‘Toespraak Poetin uitgesteld’ (20/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Onduidelijkheid over speech Poetin: Russische staatszenders halen aankondiging toespraak weg (20/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Rishi Sunak wordt nieuwe Britse premier, maar er komt meteen kritiek op zijn eerste speech: “Dit was amper een toespraak te noemen” (24/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De eerste publieke speech van Rishi Sunak, nu hij als enige kandidaat voldoende nominaties binnenhaalde om Liz Truss op te volgen als partijleider en Brits premier, zorgt al onmiddellijk voor heel wat kritiek en hilariteit. “Houterig en niet meer dan clichés” [naar artikel]


5. Live - Vier raketinslagen in Odessa • Poetin haalt in 9 mei-toespraak uit naar NAVO en westen (09/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Dit had het Westen niet verwacht: experts over de toespraak van Poetin (09/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

Geen oorlogsaankondiging, nieuwe annexaties of een overwinningstoespraak. De speech van Vladimir Poetin op deze Dag van de Russische Overwinning was alles wat het Westen niet verwacht had. Het opvallendste gedeelte in Poetins toespraak was de minuut stilte. “Dat hij dit nu doet, is belangrijk.” [naar artikel]


7. Poetin haalt in strijdlustige toespraak uit naar het Westen en dreigt opnieuw met raketten (17/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Russische president Vladimir Poetin heeft een strijdlustige toespraak gehouden in Sint-Petersburg. Hij had het over “het einde van het tijdperk” waarin één land zijn wil kan opleggen aan anderen landen. In de nieuwe wereldorde zullen “machtige en soevereine staten” zoals Rusland de regels opstellen. Zijn toespraak werd wel even uitgesteld vanwege een cyberaanval. [naar artikel]


8. Poetin in jaarlijkse toespraak voor parlement: "Het is het Westen dat Oekraïne politiek, economisch en militair bezet" (21/02/2023 - VRT NWS)

Een nieuwe belangrijke toespraak, hetzelfde al vaak gehoorde betoog. De Russische president Vladimir Poetin haalde ook tijdens zijn jaarlijkse toespraak voor het parlement dezelfde antiwesterse retoriek boven, die vooral bedoeld lijkt om de steun van de Russen voor zijn "militaire operatie" in Oekraïne te handhaven. Belangrijke uitspraken over de oorlog bleven ook nu uit, al kondigde hij wel massale investeringen in de vier geannexeerde provincies aan. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!