30/10/2022 - 18:22
"Real Madrid ziet Barcelona weer wat grote worden in de achteruitkijkspiegel. De koploper in La Liga kwam niet verder dan een gelijkspel tegen laagvlieger Girona. De Catalanen volgen in de stand op één punt."

1. Real Madrid struikelt over laagvlieger Girona, Hazard weer 90 minuten aan de bank gekluisterd (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid ziet Barcelona weer wat grote worden in de achteruitkijkspiegel. De koploper in La Liga kwam niet verder dan een gelijkspel tegen laagvlieger Girona. De Catalanen volgen in de stand op één punt. [naar artikel]

2. Eden Hazard zit nu al 450 (!) minuten aan de bank gekluisterd in La Liga, Real Madrid wint makkelijk van rode lantaarn Elche (19/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Eden Hazard is ook woensdagavond op het veld van rode lantaarn Elche niet van de bank gekomen bij Real Madrid. Onze landgenoot zit nu al vijf competitiewedstrijden op rij 90 minuten lang aan de bank gekluisterd. [naar artikel]

3. RB Leipzig struikelt over laagvlieger Mainz en doet slechte zaak in strijd om titel in Bundesliga (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)

De achttiende speeldag in de Bundesliga zou wel eens de beslissende kunnen geweest zijn. Bayern München moet nog spelen, maar doet nu al een goede zaak met verliespartijen voor Borussia Dortmund (vrijdag) en RB Leipzig. De rijzende ster in het Duitse voetbal verloor zaterdagnamiddag met 3-2 van FSV Mainz 05, Bayern kan zondagmiddag de kloof uitdiepen tot zeven punten. [naar artikel]

4. Real Madrid bijt tanden stuk op laagvlieger Osasuna, Eden Hazard speelt 75 minuten (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nul goals, ieder één punt. Real Madrid - met Eden Hazard terug in de basis - is niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel op de half besneeuwde grasmat van Osasuna. Het liet zo de leidersplaats liggen. [naar artikel]

5. LIVE CADIZ-REAL MADRID. Real legt laagvlieger makkelijk over de knie, Hazard krijgt tien minuten van Ancelotti (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid ging vanavond op bezoek bij laagvlieger Cadiz, de ploeg van Theo Bongonda (ex-Genk).De Koninklijke was de hele wedstrijd baas. De aanvallers bleven kansen creëren, maar het was verdediger Nacho die de ban brak. Daarna verdubbelde Asensio de voorsprong voor Real. Eden Hazard mocht de laatste tien minuten invallen, maar kon zijn stempel niet drukken. [naar artikel]

6. FT buitenland. “Ousmane Dembélé kwam 25 minuten te laat voor partij tegen Inter”, waarna vervanger van Messi aan de bank gekluisterd bleef (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen Lionel Messi gisteren tegen Inter en dus moest Ernesto Valverde op zoek naar een vervanger. Ousmane Dembélé denk je dan. De Franse winger kwam... [naar artikel]

7. Real-coach Ancelotti legt uit waarom Hazard weer aan bank bleef gekluisterd maar belooft: “Eden zal zijn minuten krijgen” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Aan de lijdensweg van Eden Hazard komt geen eind. In de 2-1-overwinning van Real Madrid tegen Shakhtar Donetsk bleef hij negentig minuten op de bank. Andermaal, en dat is geen goed nieuws voor Roberto Martínez. Real-coach Carlo Ancelotti duidt waarom Eden alweer niet speelde. [naar artikel]

8. Waarom jongeren elke dag tachtig minuten aan TikTok gekluisterd zitten: “Het algoritme werkt té goed” (05/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Jongeren van 16 tot 24 jaar brengen dagelijks een verbijsterende 80 minuten door op TikTok. In 2020 was dat nog maar 44 minuten, blijkt uit de nieuwste Digimeter. “80 minuten per dag? Dat valt best mee.” [naar artikel]

9. Tweeklapper Benzema levert Real Madrid zuinige zege op tegen Shakhtar, Eden Hazard blijft aan bank gekluisterd (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft zonder veel overschot gewonnen van Shakhtar Donetsk. De ‘Koninklijke’ kwam vroeg op voorsprong via Karim Benzema, maar slikte op slag van rust de gelijkmaker. Shakhtar was goed, Real kon niet overtuigen. Dankzij een tweede goal van de onvermijdelijke Benzema én een ultieme redding van Courtois trok het uiteindelijk toch een 2-1-overwinning over de streep. En Eden Hazard? Aan zijn lijdensweg komt geen eind. [naar artikel]