15/04/2023 - 22:59
"Real Madrid ging vanavond op bezoek bij laagvlieger Cadiz, de ploeg van Theo Bongonda (ex-Genk).De Koninklijke was de hele wedstrijd baas. De aanvallers bleven kansen creëren, maar het was verdediger Nacho die de ban brak. Daarna verdubbelde Asensio de voorsprong voor Real. Eden Hazard mocht de laatste tien minuten invallen, maar kon zijn stempel niet drukken."

1. LIVE CADIZ-REAL MADRID. Real legt laagvlieger makkelijk over de knie, Hazard krijgt tien minuten van Ancelotti (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid ging vanavond op bezoek bij laagvlieger Cadiz, de ploeg van Theo Bongonda (ex-Genk).De Koninklijke was de hele wedstrijd baas. De aanvallers bleven kansen creëren, maar het was verdediger Nacho die de ban brak. Daarna verdubbelde Asensio de voorsprong voor Real. Eden Hazard mocht de laatste tien minuten invallen, maar kon zijn stempel niet drukken. [naar artikel]

2. De Ketelaere valt 25 minuten in bij Atalanta, dat dankzij concurrent Scamacca makkelijk wint bij laagvlieger Empoli (30/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Belangrijke zege voor Atalanta. De ploeg uit Bergamo ging met 0-3 winnen bij Empoli, dankzij twee goals en een assist van Gianluca Scamacca. Charles De Ketelaere mocht de man van de match in minuut 65 vervangen, maar kwam dus niet meer tot scoren. De Rode Duivel pakte uit met enkele snedige acties, maar de efficiënte ontbrak. Door de zege springt Atalanta naar de vierde plek in de Serie A. [naar artikel]

3. Real Madrid zet laagvlieger Granada makkelijk opzij en is voorlopig leider in La Liga, Eden Hazard ontbreekt opnieuw (21/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft zondag op de dertiende speeldag van La Liga met 1-4 gewonnen tegen Granada. Thibaut Courtois stond zoals altijd onder de lat. Eden Hazard ontbrak andermaal, dit keer met buikgriep. [naar artikel]

4. Geen hoofdrol deze keer voor De Ketelaere, Atalanta wint makkelijk van laagvlieger Sassuolo (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere speelde een bleke partij tegen laagvlieger Sassuolo. De Rode Duivel kwam amper in het stuk voor. Desondanks won Atalanta makkelijk met 3-0. [naar artikel]

5. Bayern-coach Ancelotti wil Anderlecht niet onderschatten: "Het zal niet makkelijk worden" (25/08/2017 - Sporza)

Met Bayern München, PSG en Celtic lootte landskampioen Anderlecht gisteren 3 zware kleppers in de groepsfase van de Champions League. De grote kanonnen zijn evenwel op hun hoede. [naar artikel]

6. Real Madrid bijt tanden stuk op laagvlieger Osasuna, Eden Hazard speelt 75 minuten (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nul goals, ieder één punt. Real Madrid - met Eden Hazard terug in de basis - is niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel op de half besneeuwde grasmat van Osasuna. Het liet zo de leidersplaats liggen. [naar artikel]

7. Real Madrid struikelt over laagvlieger Girona, Hazard weer 90 minuten aan de bank gekluisterd (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid ziet Barcelona weer wat grote worden in de achteruitkijkspiegel. De koploper in La Liga kwam niet verder dan een gelijkspel tegen laagvlieger Girona. De Catalanen volgen in de stand op één punt. [naar artikel]

8. LIVEBLOG BOCHUM - BAYERN. Van kwaad naar erger: laagvlieger wipt in enkele minuten over Bayern (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bayern hoopt tegen Bochum de rug te rechten en een nieuwe afgang te vermijden. Bochum daarentegen zal zich daar niets van aantrekken. Hoe verloopt de rest van de wedstrijd? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

9. Ancelotti: "We hebben 90 minuten goed gespeeld" (27/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

De overtuigende start van Bayern München in de Bundesliga stemde de nieuwe coach Carlo Ancelotti zeer tevreden. "Dit was een goede start. Ik ben [naar artikel]