Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

“De afgelopen twee jaar zijn voor mijn familie heftig geweest”: Sihame El Kaouakibi doet Q&A met volgers op Instagram

31/10/2022 - 09:49
"Het afgelopen weekend konden volgers en niet-volgers van Sihame El Kaouakibi vragen naar haar insturen op Instagram. Mensen mochten alles vragen zolang het respectvol was. Maandagochtend verschijnen de eerste antwoorden op haar Instagram Stories. “Er zijn zoveel leugens verspreid, het is tijd voor de waarheid.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “De afgelopen twee jaar zijn voor mijn familie heftig geweest”: Sihame El Kaouakibi doet Q&A met volgers op Instagram (31/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Het afgelopen weekend konden volgers en niet-volgers van Sihame El Kaouakibi vragen naar haar insturen op Instagram. Mensen mochten alles vragen zolang het respectvol was. Maandagochtend verschijnen de eerste antwoorden op haar Instagram Stories. “Er zijn zoveel leugens verspreid, het is tijd voor de waarheid.” [naar artikel]


2. ‘De speech die jullie niet mochten horen’: Sihame El Kaouakibi zet toespraak voor Vlaams Parlement op Instagram (21/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Sihame El Kaouakibi deelt ‘de speech die jullie niet mochten horen’ via Instagram (21/10/2022 - De Standaard)

Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi heeft de toespraak die ze woensdag voorlas in het Vlaams Parlement integraal voorgelezen en gedeeld via Instagram. ‘De speech die jullie niet mochten horen’, noemt ze het, want de zitting in het Vlaams Parlement werd achter gesloten deuren gehouden. [naar artikel]


4. Sihame El Kaouakibi leest “de speech die jullie niet mochten horen” voor op Instagram: “Nog voor ik een voet in de rechtszaal heb gezet, hebben velen me al veroordeeld” (21/10/2022 - Het Nieuwsblad)

Sihame El Kaouakibi heeft de toespraak die ze woensdag voorlas in het Vlaams Parlement integraal herhaald op Instagram. “De speech die jullie niet mochten horen” noemt ze het, want de zitting over de opheffing van haar parlementaire onschendbaarheid werd achter gesloten deuren gehouden. [naar artikel]


5. Sihame El Kaouakibi op Instagram: ‘Mijn zaak raakt alle mensen met een bepaalde achtergrond’ (24/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. COLUMN. Sihame El Kaouakibi spreekt op Instagram tegenwoordig over mentaal welzijn. Sorry, zullen we het eens over de centen hebben? (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elke zaterdag blikt onze columniste terug op de week. Eén waarin het even te veel werd voor Corneel: het woord ‘kwetsbaar’ was nog maar eens overal. Van de verdediging van de Rode Duivels tot de voorziening van energie, alles en iedereen is kwetsbaar. Het is dan ook een mooi woord, maar de inflatie ervan heeft nadelen. “Hebben de echt gevoelige mensen wel baat bij die inflatie?” [naar artikel]


7. COLUMN. “Ben ik naïef geweest? Ja.” Lees hoe de speech van Sihame El Kaouakibi anderen inspireert (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Sihame El Kaouakibi. [naar artikel]


8. ‘Ik ben lang bijna niet buiten geweest. En als ik eens een durum ging eten, droeg ik pet en bril’: ‘De Morgen’ spreekt exclusief met Sihame El Kaouakibi (23/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!