Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Rusland sluit zich opnieuw aan bij graandeal met Oekraïne

02/11/2022 - 12:12
"“Rusland stapt opnieuw in de graandeal met Oekraïne”, dat laat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan weten. De deal kwam tot stand door bemiddeling van Turkije en de Verenigde Naties en heeft als doel om graan en andere grondstoffen uit de Oekraïense havens te exporteren."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Rusland sluit zich opnieuw aan bij graandeal met Oekraïne (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Rusland stapt opnieuw in de graandeal met Oekraïne”, dat laat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan weten. De deal kwam tot stand door bemiddeling van Turkije en de Verenigde Naties en heeft als doel om graan en andere grondstoffen uit de Oekraïense havens te exporteren. [naar artikel]


2. Live - Optimisme over graandeal Oekraïne en Rusland • ‘Rusland zal zich komende week focussen op kleinere dorpen in Donbas’ (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Rusland neemt opnieuw deel aan graandeal met Oekraïne (03/11/2022 - Express)

Rusland werkt weer mee aan de graandeal met Oekraïne, Turkije en de Verenigde Naties, waar het land eerder uitstapte omdat een Russische vloot werd aangevallen met drones. De prijs van graan op de Amerikaanse beurzen schoot flink de lucht in door de Russische invasie. Rusland besloot immers om de graanexport vanuit Oekraïne via de Zwarte […] [naar artikel]


4. Live - Rusland en Oekraïne sluiten opnieuw graandeal • Poetin op bezoek in de Krim voor verjaardag van annexatie (18/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Rusland en Oekraïne sluiten opnieuw graandeal • Wagner wil 30.000 rekruten werven om manschappen in Oekraïne aan te vullen (18/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Oekraïne en Rusland bespreken graandeal in Turkije: “Twee stapjes verwijderd van overeenkomst” (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Militaire delegaties uit Oekraïne en Rusland zijn samen met vertegenwoordigers van Turkije en de Verenigde Naties (VN) in Istanboel in discussie gegaan over de veilige export van Oekraïens graan. Dat meldt een Turkse regeringsfunctionaris. De oorlog in Oekraïne verhindert de export en de Turkse president Erdogan heeft zich al geruime tijd ingespannen om een akkoord met Moskou en Kiev te regelen over veilige vaarroutes voor vrachtschepen over de Zee van Azov en de Zwarte Zee. [naar artikel]


7. Live - Optimisme over graandeal Oekraïne en Rusland • VS waarschuwen voor militaire band Poetin en Iran (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - VS waarschuwen voor militaire band Poetin en Iran • Oekraïne en Rusland optimistisch over graandeal (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Noord-Korea erkent separatistenrepublieken in Donbas • Optimisme over graandeal tussen Oekraïne en Rusland (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Turkije: Oekraïne en Rusland sluiten vrijdag graandeal (21/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rusland en Oekraïne zullen vrijdagnamiddag in Istanboel een akkoord ondertekenen over de export van graan. Dat heeft het Turkse presidentschap donderdagavond bekendgemaakt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!