Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Rusland en Oekraïne sluiten opnieuw graandeal • Poetin op bezoek in de Krim voor verjaardag van annexatie

18/03/2023 - 16:04
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Rusland en Oekraïne sluiten opnieuw graandeal • Poetin op bezoek in de Krim voor verjaardag van annexatie (18/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Optimisme over graandeal Oekraïne en Rusland • ‘Rusland zal zich komende week focussen op kleinere dorpen in Donbas’ (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Poetin verzekert dat Rusland “geen interesse heeft” in annexatie van Wit-Rusland (19/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De Russische president Vladimir Poetin heeft maandag gegarandeerd dat Rusland “geen interesse heeft” in de annexatie van Wit-Rusland , zijn meest trouwe bondgenoot. Wit-Rusland is zeer afhankelijk van Rusland voor de leveringen van gas en petroleum. [naar artikel]


4. Rusland viert één jaar annexatie van vier Oekraïense regio's: "Bezette gebieden willen bij Rusland horen" (30/09/2023 - VRT NWS)

Met een concert op het Rode Plein in Moskou heeft Rusland de eerste verjaardag van de annexatie van vier Oekraïense regio's gevierd. In een videoboodschap zei president Vladimir Poetin dat de inwoners van de bezette gebieden aangeven "dat ze bij Rusland willen horen." [naar artikel]


5. Poetin brengt verrassingsbezoek aan de Krim voor negende verjaardag annexatie (18/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Russische president Poetin heeft een verrassingsbezoek gebracht aan de Krim. Hij deed dit naar aanleiding van de negende verjaardag van de Russische annexatie van het Oekraïense schiereiland. [naar artikel]


6. Oekraïne en Rusland bespreken graandeal in Turkije: “Twee stapjes verwijderd van overeenkomst” (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Militaire delegaties uit Oekraïne en Rusland zijn samen met vertegenwoordigers van Turkije en de Verenigde Naties (VN) in Istanboel in discussie gegaan over de veilige export van Oekraïens graan. Dat meldt een Turkse regeringsfunctionaris. De oorlog in Oekraïne verhindert de export en de Turkse president Erdogan heeft zich al geruime tijd ingespannen om een akkoord met Moskou en Kiev te regelen over veilige vaarroutes voor vrachtschepen over de Zee van Azov en de Zwarte Zee. [naar artikel]


7. Live - Optimisme over graandeal Oekraïne en Rusland • VS waarschuwen voor militaire band Poetin en Iran (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - VS waarschuwen voor militaire band Poetin en Iran • Oekraïne en Rusland optimistisch over graandeal (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Noord-Korea erkent separatistenrepublieken in Donbas • Optimisme over graandeal tussen Oekraïne en Rusland (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!