Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

OPROEP. In welke Limburgse frituur eet je het lekkerste huisbereid stoofvlees?

02/11/2022 - 15:57
"Een frietje stoofvlees graag! Wij zoeken Limburgse frituristen die deze Vlaamse specialiteit vers gemaakt serveren. Welke frituur mogen we zeker niet vergeten? Laat het ons weten via onderstaand formulier."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Bij welke Limburgse frituur eet je het beste stoofvlees? Eentje krijgt een tien: “Het smelt op je tong” (09/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Er is maar één ding beter dan stoverij met frietjes: vers gemaakt stoofvlees van de frituur. Chef-kok Laurens Snykers ging de Vlaamse klassieker proeven bij tien Limburgse frituristen. “Smaken verschillen, maar ik deelde drie onbetwistbare topscores uit.” [naar artikel]


2. Limburgse ondernemers openen vegan frituren (09/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Twee Limburgse horecaondernemers beginnen dit jaar met een vegan frituur. Zowel de zaakvoerders van restaurant Lento als de uitbater van frituur Lutselus geloven in plantaardig gebakken frietjes als gat in de markt. “Met vegan bouletten, stoofvlees en curryworsten.” [naar artikel]


3. In dit Antwerps restaurant eet je de lekkerste stoofvlees-friet (21/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Het restaurant met De Lekkerste Stoofvlees-Friet is bekend. De jury koos voor de stoofvleesschotel van Ciro’s met uitbaters Eugène Haesaerts en Claude Sondag. De Arme Duivel en ’t VoorHuys in Merksem volgen hen op de hielen. [naar artikel]


4. Waar eet je de lekkerste stoofvlees-friet? Dit is de (voorlopige) top 5 (07/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Liefst 6.500 lezers brachten hun stem uit in onze zoektocht naar het restaurant waar ze De Lekkerste Stoofvlees-Friet serveren. Van alle restaurants die zij naar voor brachten, bleven er vijf bovendrijven: ’t VoorHuys, De Arme Duivel, Ciro’s, De 7 Schaken en De Bomma. [naar artikel]


5. Takeaway tip: in Diepenbeekse frituur eet je een vegan hamburger, boulet én zelfs stoofvlees (16/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Lekkere vegan frituursnacks zoals een boulet, hamburger of stoofvlees: ze zijn amper te vinden in de meeste frituren. Frituur Lutselus in Diepenbeek maakte er komaf mee en serveert tal van plantaardige snacks. Ze startten onlangs ook met een vegan foodtruck die op vraag tot bij jou komt. [naar artikel]


6. Hier eet je het lekkerste stoofvlees (17/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Alleen al het idee dat er goed stoofvlees op tafel komt, doet me hunkeren naar het avondeten. Stoofvlees kan je van allerhande stukken vlees en van verschillende dieren maken. Je moet helemaal geen keukenprins zijn om het zelf te bereiden. Je gaat naar een goede slager en verder heb je echt niet zoveel nodig. [naar artikel]


7. De lekkerste stoofvlees-friet van Antwerpen vind je bij Ciro’s en dit is waarom (21/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Restaurant Ciro’s serveert de lekkerste stoofvlees-friet uit het Antwerpse! Voor de wedstrijd ‘De Lekkerste’ van Gazet van Antwerpen stemden 6.500 lezers op het restaurant waar zij de stoofvleesbereiding het best konden smaken. Nadien volgde een kwaliteitsbeoordeling door de jury in de vijf restaurants die de meeste stemmen haalden. Ciro’s kwam hier als beste uit, ook al stemden de lezers van Gazet van Antwerpen restaurant de Bomma naar de top van de lijst. [naar artikel]


8. Waar eet je de lekkerste stoofvlees-friet? Dit is de (voorlopige) top 10 (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Waar in Antwerpen eet jij het allerlekkerste stoofvlees met frietjes? Waar is het vlees zo zacht als boter en zijn de frietjes nog vers gesneden? Nomineer je favoriete restaurant voor stoofvlees-friet in Antwerpen en omgeving en maak kans op een van de 300 etentjes. [naar artikel]


9. De Frietketel in Gent is de Beste Frituur van Vlaanderen (03/06/2017 - Het Nieuwsblad)

Vlaanderen heeft zijn beste frituur: De Frietketel in Gent. Vanwege de lekkere frietjes, maar al net zo hard omdat Koen Aneca (47) zelf zijn stoofvlees, garnaalkroketten, vegetarische hamburgers en tartaar maakt. “Beroepseer”, zegt hij. “Een bakker met de nodige trots kan het niet maken om zijn sandwichen en bladerdeeg in te kopen. Ik kan het voor mezelf niet maken om stoofvlees uit een pot te serveren.” [naar artikel]


10. Luc Bellings zoekt en vindt de lekkerste frietjes en saté aan zee: “10/10, de goedkoopste is de grootste en lekkerste van allemaal” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]


11. Loempidel binnenkort in je frituur (11/03/2019 - Metro)

Een keuze maken in de frituur is voor velen niet gemakkelijk. Wie niet kan kiezen tussen een loempia en een frikandel hoeft binnenkort niet meer te panikeren. Er komt namelijk de Loempidel, die zoals de naam doet vermoeden een combinatie is van beide snacks. De creatie komt van het Limburgse snackbedrijf Vanreusel. De fabrikant belooft “de […] Het bericht Loempidel binnenkort in je frituur verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


12. Van vegan bicky tot avocadonuggets: Vlaanderen is veganistische frituur rijker (04/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Ben je vegan maar snak je toch naar een portie frietjes met een bicky van de frituur? Dan kan je voortaan terecht in Leuven, waar een vegan frituur met liefst 37 speciale snacks de deuren opent. Inspiratie vonden ze bij het Hasseltse restaurant Lento. “We serveren stoofvlees, maar ook kroketjes van bospaddenstoelen.” [naar artikel]


13. Opnieuw Limburgse frituur verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’ (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Frituur Frietboetiek in Meeuwen is, net zoals in 2014, verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’. Uitbaters Ronny en Peggy ontvingen hun prijs dinsdagmiddag uit de handen van televisiepresentator Peter Van Asbroeck. [naar artikel]


14. Lekkerste straat van Limburg krijgt vijfde frituur (14/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Op de Bessemerstraat, dichtbij het kerkplein in Lanaken, hebben de afgelopen jaren steeds meer frituristen hun eigen frituur geopend. Met ‘t Frithuuske opende vorig week al de vierde frituur in de straat. En nog deze maand openen ook Ellen en Tim amper 50 meter verderop frituur Royal. “Elk heeft zijn specialiteiten. We zijn geen concurrenten. Ik noem het liever ‘concullega’s”, verduidelijkt Ellen. [naar artikel]


15. Nick Cave wandelt plots Antwerpse frituur binnen: “Hij vond zijn stoofvlees heel lekker” (12/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie zaterdagavond langs het terras van de Frieterij in Berchem passeerde, wreef mogelijk eens in zijn ogen. Niemand minder dan wereldberoemde rockster Nick Cave zat er doodleuk frietjes met stoofvlees te eten. [naar artikel]


16. OVERZICHT. Van tapas tot mosselen: waar in Limburg eet je de lekkerste zomergerechtjes? (24/08/2023 - Het Belang van Limburg)

De hele zomer lang schuimden we wekelijks tal van Limburgse zaken af, op zoek naar de lekkerste paella, pasta vongole, tapasschotel, mosselen en meer heerlijk zomerse gerechten. Welke adresjes staken erbovenuit? Wij lijsten onze topscores voor je op. [naar artikel]


17. Waar eet je het lekkerste stoofvlees aan de Belgische kust? Luc Bellings vindt één topper: “Dit is zelfs een 11/10 waard” (01/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zomer of geen zomer: een Belgische klassieker zoals stoofvlees-friet smaakt altijd. Luc Bellings passeert in vijf zaken aan de kust om het gerecht te proeven en te beoordelen. Waar vind je tijdens dit seizoen het beste stoofvlees die qua prijs-kwaliteit helemaal klopt? Hij bestelt het gerecht in Zeebrugge, Wenduine, Bredene, Nieuwpoort en Knokke. “Zo fantastisch het vlees, zo rampzalig de frieten.” [naar artikel]


18. Moet je je frieten twee keer afbakken? En welke olie geeft de beste smaak? Twee Vlaamse top-frituristen leggen uit hoe je de lekkerste frietjes maakt (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Iedereen houdt van frieten. Zes op de tien Belgen eten ze zelfs minstens wekelijks. Maar hoe maak je ze zelf het lekkerst klaar? Maakt het daarbij uit welke aardappel je kiest? En wat met het frietvet? Wij vroegen aan Davy Vannieuwenhuyze en Melissa Buyse van Frituur Davy in Bissegem - die in 2019 de titel van beste frituur van Vlaanderen binnenhaalden - hun gouden tips: “Je vers gesneden aardappelen afspoelen onder de kraan is nefast voor de kleur en smaak.” [naar artikel]


19. Van sensationeel stoofvlees tot de perfecte garnaalkroket: in deze 8 zaken at Luc Bellings de lekkerste klassiekers (26/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Acht weken lang ging sterrenchef Luc Bellings op zoek naar de lekkerste klassiekers aan de Belgische kust. Hij beoordeelde acht verschillende gerechten van veertig restaurants in twaalf gemeentes aan zee. Bellings deelde dit jaar twee nullen uit en maar liefst drie borden kregen een topscore van 10/10. Van spaghetti bolognese tot pannenkoek mikado: de lekkerste versies eet je op deze adressen. “Ik had zelfs bijna een 11/10 uitgedeeld.” [naar artikel]


20. Moet je je frieten twee keer afbakken? En welke olie zorgt voor de beste smaak? De twee beste Vlaamse frituristen leggen uit hoe je de lekkerste frietjes maakt (02/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Elke Belg houdt van frieten. Zes op de tien eten ze zelfs minstens wekelijks. Sterrenchef Luc Bellings bezocht vorige week al de bekendste frietkoten van de Vlaamse hoofdsteden. Maar hoe maak je ze zelf het lekkerst klaar? Maakt het uit welke aardappel je kiest? En wat met het frietvet? Wij vroegen naar aanleiding van de Week van Friet aan Davy Vannieuwenhuyze en Melissa Buyse van Frituur Davy in Bissegem (Kortrijk) - uitgeroepen tot de beste frituur van Vlaanderen 2019 - hun gouden tips. [naar artikel]


21. Limburgse cocktailshakers onthullen hun recept: dit zijn hun lekkerste cocktails (23/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Hoe beter klinken op oud en nieuw dan met een cocktail? Wij vroegen aan vijf Limburgse bartenders om hun lekkerste cocktail te schudden. Met enkele kant-en-klare recepten, maar ook een uitdagende cocktail én een mocktail. Cheers! [naar artikel]


22. OPROEP. Waarom moet jouw favoriete frituur het ‘Beste Frituur van Vlaanderen’ worden? (22/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Heel wat Vlamingen zijn gehecht aan hun vaste frituur. Vaak dankzij de zelfgemaakte tartaar of lekkere stoofvleessaus, maar even vaak ook omdat de uitbaters maar al te graag een babbeltje slaan of een luisterende oor bieden. En om dat te vieren willen we van jou weten: wat maakt jouw favoriete frituur nu zo bijzonder? [naar artikel]


23. Eten voor minder dan 15 euro: frieten met stoofvlees bij Frieterij (09/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij de Frieterij, waar hij smulde van frieten met stoofvlees (10 euro). [naar artikel]


24. De tien lekkerste zaakjes van 2022 volgens onze foodreporters: “Dit is gewoon niet te evenaren” (29/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Het afgelopen jaar stuurden we onze foodreporters en een handjevol chef-koks op pad om te tafelen in nieuwe restaurants en op zoek te gaan naar de lekkerste pizza, pannenkoeken en portie stoofvlees van Limburg. Deze tien zaakjes spannen de kroon in 2022. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!