Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Loempidel binnenkort in je frituur

11/03/2019 - 15:01
" Een keuze maken in de frituur is voor velen niet gemakkelijk. Wie niet kan kiezen tussen een loempia en een frikandel hoeft binnenkort niet meer te panikeren. Er komt namelijk de Loempidel, die zoals de naam doet vermoeden een combinatie is van beide snacks. De creatie komt van het Limburgse snackbedrijf Vanreusel. De fabrikant belooft “de […] Het bericht Loempidel binnenkort in je frituur verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Loempidel binnenkort in je frituur (11/03/2019 - Metro)

Een keuze maken in de frituur is voor velen niet gemakkelijk. Wie niet kan kiezen tussen een loempia en een frikandel hoeft binnenkort niet meer te panikeren. Er komt namelijk de Loempidel, die zoals de naam doet vermoeden een combinatie is van beide snacks. De creatie komt van het Limburgse snackbedrijf Vanreusel. De fabrikant belooft “de […] Het bericht Loempidel binnenkort in je frituur verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Limburgs snackbedrijf bedenkt nieuwe frituurhap: bestel jij binnenkort een loempidel? (08/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Het Hamonts horecamerk Vanreusel brengt binnenkort een nieuwe frituursnack op de markt. Met trots kondigen ze de loempidel aan: een frikandel gehuld in een krokant, oosters jasje. [naar artikel]


3. Het is geen loempia, het is geen frikandel: het is een Loempidel (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wie in de frituur niet kan kiezen tussen een loempia en een frikandel (ook bekend als curryworst en lange hamburger) hoeft niet te panikeren.... [naar artikel]


4. Dan toch opnieuw een frituur in centrum van Meise: Jessica opent binnenkort Frituur Botaniek (04/09/2023 - VRT NWS)

Waar tot voor kort ’t Frit Uurke in Meise was, zal opnieuw een frituur komen. Toen ’t Frit Uurke enkele maanden geleden sloot, waren er nog nauwelijks horecazaken of winkels in het centrum van Meise. Maar nu neemt Jessica, de vrouw van uitbater Bas van restaurant Den Beiaard in Meise, de frituur over. [naar artikel]


5. Opnieuw Limburgse frituur verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’ (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Frituur Frietboetiek in Meeuwen is, net zoals in 2014, verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’. Uitbaters Ronny en Peggy ontvingen hun prijs dinsdagmiddag uit de handen van televisiepresentator Peter Van Asbroeck. [naar artikel]


6. Koppel Filip en Davy hebben elk de beste frituur van hun gemeente: “Onze liefde voor de frituur wakkerde de liefde voor elkaar aan” (11/04/2018 - Het Nieuwsblad)

Filip De Neve en Davy de Neve zijn voor elkaar gemaakt. Ze delen dezelfde achternaam en de passie voor frieten bracht hen bij elkaar. “Hopelijk blijft het zo, want volgend jaar zal de strijd om de titel van beste frituur van Aalter hevig worden.” [naar artikel]


7. Een Brusselse authentieke frituur, die vind je in Pattaya: “Mijn droom, de enige Belgische frituur in Azië” (25/12/2018 - De Morgen)

Er zit een hoop nostalgie in het project, maar Pierre Engels is niet minder trots. In Pattaya, zowat de mondiale hoofdstad van het sekstoerisme, opende de Brusselaar een authentieke Belgische frituur. “Vijfhonderd kilometer door Thailand moeten reizen, maar toch gevonden: ossevet.” [naar artikel]


8. In deze frituur kan je dobbelen voor korting: “Ik wil niet de beste frituur, maar die met het meeste karakter” (23/03/2019 - Het Nieuwsblad)

Wel dertig nachten heeft hij doorgewerkt aan de inrichting van zijn frituur De Zoutkorrel, afgelopen jaar. Joeri Cornelis (43) moet zowat de meest gepassioneerde friturist van Vlaanderen zijn. [naar artikel]


9. Na sluiting Frituur Royerssluis is Frituur LO laatste echte barak in Antwerpen: “Frietkoten zijn nochtans deel van onze cultuur” (15/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Frituur Royerssluis aan het Noordkasteel moet weg omdat de sluis met dezelfde naam breder gemaakt wordt. Nu de frituur daardoor definitief verdwijnt, dan blijft er in Antwerpen nog maar een echte barak over: Frituur LO. In de gemeenten rondom zijn er wel nog wat, maar ook daar steeds minder. “Jammer dat deze traditie verloren gaat.” [naar artikel]


10. OPROEP. Waarom moet jouw favoriete frituur het ‘Beste Frituur van Vlaanderen’ worden? (22/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Heel wat Vlamingen zijn gehecht aan hun vaste frituur. Vaak dankzij de zelfgemaakte tartaar of lekkere stoofvleessaus, maar even vaak ook omdat de uitbaters maar al te graag een babbeltje slaan of een luisterende oor bieden. En om dat te vieren willen we van jou weten: wat maakt jouw favoriete frituur nu zo bijzonder? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!