Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van Beatlesgekte in Liverpool naar Ninamania in Antwerpen: voor welke uitdaging staat Derwael na haar WK-brons om in 2023 brugtitel te heroveren?

06/11/2022 - 16:36
"WK-brons in Liverpool: niet de lievelingskleur van Nina Derwael, maar best prima in haar eerste grote ijkpunt na de Spelen. Derwael staat wel voor een reuze uitdaging om zich op het WK 2023 in Antwerpen weer tot onbetwiste brugkoningin te kronen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van Beatlesgekte in Liverpool naar Ninamania in Antwerpen: voor welke uitdaging staat Derwael na haar WK-brons om in 2023 brugtitel te heroveren? (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

WK-brons in Liverpool: niet de lievelingskleur van Nina Derwael, maar best prima in haar eerste grote ijkpunt na de Spelen. Derwael staat wel voor een reuze uitdaging om zich op het WK 2023 in Antwerpen weer tot onbetwiste brugkoningin te kronen. [naar artikel]


2. Mark Bowen van IDLES: ‘Het codewoord was: uitdaging. En mijn God, wat wás het maken van ‘TANGK’ een uitdaging’ (21/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. In 1981 was Liverpool-Real al eens de finale (en Liverpool won die) (03/05/2018 - Sporza)

Op 26 mei knokken Liverpool en Real Madrid om de Beker met de Grote Oren. Op papier is het sterrenensemble van Real favoriet. Maar wat leert hun onderlinge geschiedenis? [naar artikel]


4. Guardiola twijfelt of De Bruyne fit raakt voor topper tegen Liverpool, Kompany: “We moeten klaar zijn voor een gevecht tegen Liverpool” (30/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na twee nederlagen knoopte Manchester City vanmiddag aan met de overwinning. De Citizens haalden het met 1-3 in Southampton, maar ze deden dat wel... [naar artikel]


5. LIVE (21u15). Opnieuw opschudding voor clash tussen Liverpool en United: banden van spelersbus Liverpool plat gestoken op weg naar stadion (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u15 [naar artikel]


6. LIVE (21u15). Opnieuw opschudding voor clash tussen Liverpool en United: banden van Liverpool-bus plat gestoken op weg naar stadion (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u15 [naar artikel]


7. LIVE (21u). Jan Vertonghen staat met Benfica voor zware opdracht tegen Liverpool - Luis Diaz keert met Liverpool terug naar Portugal (05/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

In het Estadio da Luz staat het Benfica van Jan Vertonghen voor een zware opdracht tegen Liverpool, waar er niet meer dan een bijrol zal weggelegd zijn voor Divock Origi. In de vorige ronde sleepte Benfica zich voorbij Ajax, maar de tegenstander van vanavond is van een ander kaliber. Wie wint de heenmatch van de kwartfinale van de Champions League? Volg het hier LIVE! [naar artikel]


8. Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man City-Liverpool de nieuwe Clásico? “Liverpool is mijn strafste tegenstander ooit” (10/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

“A pain in the ass, all of the time.” De manier waarop Pep Guardiola zijn voornaamste rivaal omschrijft, laat weinig tot de verbeelding over. Engeland verlekkert zich op een epische tweestrijd tussen Man City en Liverpool op alle fronten. De inzet: wiens succes wordt straks als mislukking gecast? [naar artikel]


9. Met de zegen van zijn Ulla: Hoe Jürgen Klopp van dit Liverpool de komende jaren het beste Liverpool aller tijden wil maken (03/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een ode aan zijn trainer, een lofzang aan zijn vrouw. Terwijl zijn supporters liedjes componeren over Jürgen Klopp, schrijft een groot clubelftal verder aan zijn eigen verhaal. De jacht op een volle prijzenkast en de status van het strafste Liverpool ooit. Ulla heeft haar zegen gegeven. [naar artikel]


10. “Liverpool is net een kippenhok...verbijsterend”: Jan Mulder bikkelhard voor Liverpool tijdens rust (03/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool voetbalde onherkenbaar voor rust tegen Villarreal. “Amateuristisch”, noemde analist Jan Mulder het zelfs op VTM2. De Nederlander was hard voor Jürgen Klopp en zijn ploeg. “Het is net een kippenhok. Ze lopen allemaal zomaar door elkaar en zijn helemaal de kluts kwijt”, aldus Mulder. Bekijk in bovenstaande video zijn volledige analyse. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!