09/11/2022 - 22:30
"Union stoot door naar de achtste finale van de Croky Cup na een 1-7 overwinning tegen Cappellen. In de eerste helft kwamen de Brusselaars nochtans op achterstand, maar in de tweede helft walste Union over de thuisploeg. "

1. Union komt in lastige eerste helft op achterstand, maar smeert Cappellen toch nog monsterscore aan (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Union stoot door naar de achtste finale van de Croky Cup na een 1-7 overwinning tegen Cappellen. In de eerste helft kwamen de Brusselaars nochtans op achterstand, maar in de tweede helft walste Union over de thuisploeg. [naar artikel]

2. MULTILIVE CROKY CUP. AA Gent maakt brandhout van Dessel - Union werkt achterstand weg bij Cappellen - Veel eersteklassers nog niet aan winnende hand (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Stevig aanbod aan bekerwedstrijden vanavond. Club Brugge en Racing Genk komen in actie, maar ook op 7 andere velden wordt er gevoetbald in de zestiende finales van de Croky Cup. AA Gent en Union spelen op het veld van amateurploegen. Cercle Brugge krijgt dan weer het bezoek van Beerschot, terwijl Zulte Waregem naar Lommel trekt. Volg alle actie hier LIVE! [naar artikel]

3. Belisia kan vroege achterstand niet ongedaan maken tegen Cappellen (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Zure nederlaag voor Belisia, dat er niet in slaagde een vroege achterstand ongedaan te maken en leider Hades ziet uitlopen. Woensdag tegen Lyra Lierse en volgend weekend tegen Hasselt is puntenwinst noodzakelijk om de titelkansen gaaf te houden. [naar artikel]

4. Asterix Avo Beveren omzeilt lastige klip in Roeselare en vergroot titelkansen: “Zondag weer een lastige tegenstander” (14/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Dankzij winst in een spannende vijfsetter tegen runner-up Bevo Rekkenshop Roeselare heeft bekerhouder Asterix Avo Beveren zijn titelkansen vergroot. De voorsprong op eerste achtervolger Charleroi, dat verloor tegen Tchalou, bedraagt nu al drie punten. [naar artikel]

5. Ook in lagere reeksen dreigen uitgestelde wedstrijden: Cappellen - Lille eerste afgelasting (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Terwijl het WK voetbal dit weekend in het warme Qatar zijn ontknoping zal kennen, worden er op eigen (bevroren) bodem wedstrijden afgelast door de vrieskou. In de Challenger Pro League zijn Club NXT - Lierse en Deinze - Beerschot al uitgesteld. Vrijdag verscheen het bericht dat ook Cappellen - Lille United in tweede afdeling VV B niet kan doorgaan. [naar artikel]

6. EERSTE NATIONALE. Brilscore in Cappellen-THES, La Louvière leider (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)

THES bleef op bezoek bij Cappellen steken op een 0-0-gelijkspel. De Looienaars hadden het overwicht, maar slaagden er niet in om te scoren. Dessel ging in eigen huis zwaar onderuit tegen Virton. La Louvière klimt naar de leiding in de reeks na een ruime 0-5-overwinning bij Hoogstraten. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

7. EERSTE NATIONALE. THES boekt ruime zege tegen Cappellen, La Louvière blijft op titelkoers (14/04/2024 - Het Belang van Limburg)

THES pakte zaterdagavond de overwinning tegen Cappellen. Symons zorgde met zijn tweede doelpunt van de avond voor forfaitcijfers: 5-0. Leider La Louvière won ruim in Charleroi. Achtervolger Lokeren-Temse kwam zondag nog in actie. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

8. EERSTE NATIONALE. THES boekt knappe 9 op 9, Wezet geeft rode lantaarn door aan Cappellen (21/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Al snel stond THES 2-0 in het krijt op het veld van OH Leuven U23. Dankzij een sterke remonte ging THES toch nog met de drie punten naar huis. Goed voor de derde overwinning op een rij. Bovenaan in het klassement verloor Lokeren-Temse verrassend met 1-3 van Virton. Onderaan gaf Wezet de rode lantaarn door aan Cappellen. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

9. LIVE. Kopgroep met Van Avermaet begint aan lastige finale, peloton knabbelt aan achterstand (03/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het peloton trekt daags na de glansprestatie van Wout van Aert opnieuw de bergen in. Na een lange, vlakke aanloop belooft het een finale met... [naar artikel]

10. Cappellen-icoon Jos Van Wellen (70) onverwacht overleden (24/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Ere-voorzitter en hoofdsponsor van Cappellen FC Jos Van Wellen (70) is onverwacht overleden. Van Wellen speelde ook ruim 500 wedstrijden voor de club en was een gewaardeerd en gekend zakenman in Kapellen en omstreken. [naar artikel]