Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Red Lions hebben ook tegen thuisland Argentinië hun revanche beet, vizier nu op WK: “Resultaat kon beter, maar we hebben stappen gezet”

10/11/2022 - 07:46
"De Red Lions hebben in hun vierde wedstrijd van de Hockey Pro League met 4-2 gewonnen van Argentinië. Het was voor de Belgische mannenploeg hun vierde wedstrijd in een handvol dagen op Argentijnse bodem. De winnende doelpunten voor de Belgen kwamen van Alexander Hendrickx. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Red Lions hebben ook tegen thuisland Argentinië hun revanche beet, vizier nu op WK: “Resultaat kon beter, maar we hebben stappen gezet” (10/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De Red Lions hebben in hun vierde wedstrijd van de Hockey Pro League met 4-2 gewonnen van Argentinië. Het was voor de Belgische mannenploeg hun vierde wedstrijd in een handvol dagen op Argentijnse bodem. De winnende doelpunten voor de Belgen kwamen van Alexander Hendrickx. [naar artikel]


2. LIVE ARGENTINIË-SAOEDI-ARABIË. Saoedi-Arabië zet de scheve situatie helemaal recht en staat zowaar op voorsprong tegen Argentinië (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C • Lusail Stadium • Aftrap: 11u • Lionel Messi begint aan zijn vijfde WK voetbal [naar artikel]


3. LIVE ARGENTINIË-SAOEDI-ARABIË. Meteen een verrassing van formaat? Saoedi-Arabië leidt met 1-2 tegen Argentinië (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C • Lusail Stadium • Aftrap: 11u • Lionel Messi begint aan zijn vijfde WK voetbal [naar artikel]


4. LIVE ARGENTINIË-MEXICO. Maar liefst vijf nieuwe namen bij Argentinië voor match van de waarheid (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


5. LIVE ARGENTINIË-MEXICO. Dan toch 1-0: Lionel Messi schiet de vlam in de pan en geeft Argentinië weer hoop (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


6. Revanche voor Red Lions in tweede wedstrijd in Argentinië: “Belangrijk dat we goed reageerden na de nederlaag van zaterdag” (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Red Lions namen zondagavond in Buenos Aires revanche voor de nederlaag tegen Argentinië een dag eerder: 0-2. Alexander Hendrickx en Loïck Luypaert troffen raak op strafcorner. “Die nederlaag van zaterdag voelde toch pijnlijk aan”, aldus doelman Loic Van Doren. “Logisch, want wij willen graag alles winnen.” [naar artikel]


7. Red Lions nemen revanche op Argentinië in de Hockey Pro League (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)

In hun zesde wedstrijd in de Hockey Pro League hebben de Red Lions zondag in Buenos Aires met 0-2 gewonnen van Argentinië. Ze namen zo revanche voor de 2-1 nederlaag van zaterdag.  Alexander Hendrickx (15e) en Loïck Luypaert (55e) scoorden allebei op een strafcorner. [naar artikel]


8. We houden van stappen tellen, maar de beste stappen zijn stappen die ons wat meer moeite kosten (28/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Opnieuw 3-1-verlies voor Panthers tegen Argentinië: “Resultaat is ontgoochelend, maar wel hard genoten” (13/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een dag na de 3-1-nederlaag stonden de Red Panthers in Buenos Aires in het kader van de Pro League opnieuw tegenover Argentinië. Deze keer kwam België op voorsprong, maar uiteindelijk werd het opnieuw een 3-1-nederlaag. “In de tweede helft begonnen er te veel gaten te vallen”, aldus Michelle Struijk. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!