14/11/2022 - 18:22
"1-4 (!) was de stand na 89 minuten, maar uiteindelijk eindigde de match ’s Herenelderen-DH Jeuk in tweede provinciale A toch nog op 4-4. De gelijkmaker in minuut 99 (!) kwam van Ivo Spobeck, de... doelman van de thuisploeg. “Dit had ik nog nooit meegemaakt op een voetbalveld. Wat was me dat allemaal?”"

1. 1-4 na 89 minuten, maar doelman Ivo Spobeck scoort in minuut 99(!) de 4-4: “Wat was me dat!” (14/11/2022 - Het Belang van Limburg)

1-4 (!) was de stand na 89 minuten, maar uiteindelijk eindigde de match ’s Herenelderen-DH Jeuk in tweede provinciale A toch nog op 4-4. De gelijkmaker in minuut 99 (!) kwam van Ivo Spobeck, de... doelman van de thuisploeg. “Dit had ik nog nooit meegemaakt op een voetbalveld. Wat was me dat allemaal?” [naar artikel]

2. Doelman van Alken Ivo Spobeck vertrekt naar ’s Herenelderen: “Ik wil de eindronde nog spelen” (09/03/2019 - Het Belang van Limburg)

“Ik ken Marco (coach Pauls van Mechelen a/d Maas, nvdr) goed. Hij heeft de punten nodig om erin te blijven. Maar wij willen graag de eindronde spelen. Dat leeft in de groep. Voor een promovendus zou dat toch mooi zijn.” Zo geeft de Alkense doelman Ivo Spobeck aan dat het duel Alken-Mechelen a/d Maas voor beide teams belangrijk is. [naar artikel]

3. Onvoorstelbaar: fans Hamburg al op het veld om promotie te vieren, tot concurrent nog scoort in minuut 93 en minuut 99 (29/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na vijf jaar in de tweede Bundesliga leek traditieclub Hamburg zich eindelijk te mogen opmaken voor promotie. Het deed op de slotspeeldag wat het moest: winnen in Sandhausen. 0-1 dankzij een snelle goal van gewezen Buffalo Jean-Luc Dompé (eerder dit seizoen nog betrokken bij een crash na een illegale straatrace). En ook het nieuws uit Heidenheim, dat niet mocht winnen bij Jahn Regensburg, was top: 1-0 in minuut 91. De fans liepen al het veld op, een volksfeest was in de maak. Alleen liep het nog helemaal fout. [naar artikel]

4. Limburgse doelman scoort gelijkmaker in minuut 88... vanop de eigen helft (26/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Doelman Ruud Boffin speelt tegenwoordig met zijn ploeg Eskisehirspor in de Turkse tweede klasse. Een serieuze vergeetput dus, maar daar bracht de Limburger zondag eigenhandig verandering in. [naar artikel]

5. Arsenal-doelman loopt horrorblessure op, dader ontsnapt aan rood… en scoort winnende treffer in 94ste minuut (21/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Bernd Leno heeft zaterdag in het duel met Brighton & Hove Albion mogelijk een zeer ernstige knieblessure opgelopen. De Arsenal-doelman werd tijdens een sprong uit balans gebracht door Brighton-spits Neal Maupay en kwam daarna slecht neer. Over zijn toestand is nog niks geweten, maar er wordt gevreesd voor een ernstige knieblessure. Leno maakte zijn gevoelens tegenover Maupay zeer duidelijk terwijl hij met een stretcher van het veld werd gedragen. Diezelfde Maupay scoorde, ironisch genoeg, de winnende treffer voor Brighton in de 94ste minuut. [naar artikel]

6. Je verzint het niet: doelman scoort in 94ste minuut de gelijkmaker, maar ziet zijn team tóch nog verliezen (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De doelman van de bescheiden Spaanse club Vinaròs CF dacht zondag geschiedenis te schrijven toen hij ver in blessuretijd op fraaie wijze de gelijkmaker produceerde tegen ACD Peñiscola. Dat deed hij ook, maar niet zoals hij had gehoopt. [naar artikel]

7. Doelman Alisson scoort winnende treffer in 95ste minuut en houdt CL-droom Liverpool in leven (16/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Liverpool blijft nog in de running voor een Champions League-ticket. Daarvoor mogen de Reds Alisson Becker bedanken, al is dat niet om de reden die je normaal zou verwachten van de Braziliaanse keeper. Alisson scoorde in de 95ste minuut met het hoofd op een hoekschop en bezorgde Liverpool zo nog de zege op het veld van West Bromwich Albion: het werd 1-2. [naar artikel]

8. Doelman Ben Mertens scoort in minuut 94 voor Reppel: “Hier droomt elke keeper van” (07/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Nooit eerder had hij gescoord. Maar doelman Ben Mertens (33) van Reppel (2A) deed het op een magisch moment. Tegen Turkse FC trapte hij de 2-2 binnen in minuut 94, terwijl zijn 2,5-jarig dochtertje Lisa voor het eerst kwam supporteren voor de voetballende papa. “Mooier kan toch niet”, geniet Mertens na. [naar artikel]

9. TWEEDE PROVINCIALE. Doelman scoort in minuut 99 (!), nieuwe leider in 2B (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in tweede provinciale van dit weekend. [naar artikel]

10. Intussen bij Everton: Rode Duivel Kevin Mirallas scoort vier keer in elf minuten (waarna de doelman het afstapt) (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het WK mag de voorbije vijf weken dan al onze aandacht hebben opgeëist, het clubvoetbal gaat intussen gewoon verder. Ook voor Rode Duivels zoals... [naar artikel]