Limburgse doelman scoort gelijkmaker in minuut 88... vanop de eigen helft

26/09/2016 - 07:22
"Doelman Ruud Boffin speelt tegenwoordig met zijn ploeg Eskisehirspor in de Turkse tweede klasse. Een serieuze vergeetput dus, maar daar bracht de Limburger zondag eigenhandig verandering in."

1. Limburgse doelman scoort gelijkmaker in minuut 88... vanop de eigen helft (26/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Doelman Ruud Boffin speelt tegenwoordig met zijn ploeg Eskisehirspor in de Turkse tweede klasse. Een serieuze vergeetput dus, maar daar bracht de Limburger zondag eigenhandig verandering in. [naar artikel]

2. Je verzint het niet: doelman scoort in 94ste minuut de gelijkmaker, maar ziet zijn team tóch nog verliezen (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De doelman van de bescheiden Spaanse club Vinaròs CF dacht zondag geschiedenis te schrijven toen hij ver in blessuretijd op fraaie wijze de gelijkmaker produceerde tegen ACD Peñiscola. Dat deed hij ook, maar niet zoals hij had gehoopt. [naar artikel]

3. Iniesta en Podolski slikken met Vissel Kobe in 104de minuut gelijkmaker van scorende doelman waarna poppetjes aan het dansen gaan (26/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet Andrés Iniesta of Lukas Podolski stapte op het voorplan op de voorlaatste speeldag van de Japanse eerste klasse. Wel Yuji Rokutan. De doelman... [naar artikel]

4. VIDEO. “Dit is ongelofelijk!”: doelman pakt in 90ste minuut panenka en kopt even later zelf gelijkmaker binnen (07/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor de zotste ontknopingen moet je niet altijd in de Premier League of Ligue 1 zijn. In het ‘Championnat National’, de derde divisie van het Franse voetbal, zorgde doelman Anthony Beuve ongetwijfeld voor de strafste slotfase van het weekend. In de 90ste minuut pakte hij nog een panenka, om even later in de toegevoegde tijd de gelijkmaker binnen te koppen. “C’est incroyable”, zo schreeuwden de commentatoren het uit. [naar artikel]

5. Pijnlijk: keeper scoort in laatste minuut gelijkmaker… om vervolgens meteen bij de aftrap gelobd te worden door de tegenstander (03/11/2020 - Het Belang van Limburg)

De regionale match tussen Vinaròs en Peñíscola in Spanje heeft afgelopen weekend een wel heel bijzonder einde opgeleverd. In de 95ste minuut scoorde de mee opgerukte thuisdoelman Carlos Aguayo verrassend de 1-1 van buiten de zestien toen een vrije trap voor zijn voeten viel. [naar artikel]

6. Sensatie op Copa America: Colombiaan scoort wereldgoal, discutabele gelijkmaker van Brazilië en winning goal in 100ste (!) minuut (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brazilië heeft ook zijn derde wedstrijd op de Copa America gewonnen, maar dat ging niet gepaard zonder slag of stoot. Alle doelpunten hadden wel iéts om het lijf. Colombia opende de score met een fabelachtige omhaal, de gelijkmaker van Firmino was voer voor heel wat discussie én de winning goal van Casemiro viel pas in de tiende (!) minuut van de extra tijd. [naar artikel]

7. Wereldgoal in Nederlands-Limburg: keeper scoort fantastische gelijkmaker in 98e minuut (17/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Spektakel in Nederlands-Limburg. De bezoekers van de wedstrijd Vaesrade-UOW ‘02 in vierde klasse kregen wel een heel uitzonderlijk knap doelpunt te zien. [naar artikel]

8. Doldwaas: ref trapt het af, secretaris neemt over en doelman scoort gelijkmaker (nadat hij veldspeler verving) (06/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

De wedstrijd tussen BS Sport en Racing Boxberg in vierde provinciale A zal ongetwijfeld nog even nazinderen. Na enkele omstreden beslissingen [naar artikel]

9. Doldwaas: ref trapt het af, secretaris neemt over en doelman scoort héérlijke gelijkmaker (nadat hij veldspeler verving) (06/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

10. Strafste goal van het weekend? Doelman Vandijck scoort in alles-of-niets-offensief van Peer SV gelijkmaker (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De strafste goal van het Limburgse voetbalweekend viel zaterdagavond wellicht op het veld van Koersel B (vierde provinciale B). De gelijkmaker van Peer SV in minuut 92 kwam immers van… doelman Dries Vandijck, die in een alles-of-niets-offensief mee ten aanval trok. [naar artikel]