De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

'De Belgische klimaatfinanciering is heel erg mager'

Apache

15/11/2022 - 10:42

Wat leverde de eerste week van COP27 op? En doet België genoeg?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. België schroeft bijdrage aan internationale klimaatfinanciering op (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  België heeft op een zij-evenement van de VN-klimaatconferentie COP26 in Glasgow een stand van zaken gegeven van de bijdragen aan de internationale klimaatfinanciering in het verleden en de vooruitzichten voor de toekomst. Daaruit blijkt dat het budget dat naar wereldwijde projecten in de strijd tegen de klimaatopwarming gaat de komende jaren zal worden opgekrikt.
  [naar artikel]
 2. “Arme landen lopen 75 miljard aan beloofde klimaatfinanciering mis” (20/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Doordat rijke landen hun beloftes niet nakomen, dreigen arme landen naar schatting 75 miljard dollar mis te lopen aan eerder toegezegde klimaatfinanciering. Dat stelt Oxfam Novib in een analyse, gepubliceerd op de eerste dag van de Klimaatweek van de Verenigde Naties.
  [naar artikel]
 3. “Lelijk mager, sorry”: zorgeloze bikinifoto van Lize Feryn start belangrijke discussie (08/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een zorgeloze bikinifoto van actrice en auteur Lize Feryn doet heel wat stof opwaaien op sociale media. Het beeld van de magere 28-jarige krijgt naast complimenten, immers ook heel wat kritiek te slikken. “Je bent lelijk mager, sorry”, schreef één volger, maar die werd meteen de mond gesnoerd, waarna de post een debat over foto’s van magere lichamen op gang bracht.
  [naar artikel]
 4. “Lelijk mager, sorry”: zorgeloze bikinifoto van Lize Feryn start belangrijke discussie (08/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een zorgeloze bikinifoto van actrice en auteur Lize Feryn doet heel wat stof opwaaien op sociale media. Het beeld van de magere 28-jarige krijgt naast complimenten, immers ook heel wat kritiek te slikken. “Je bent lelijk mager, sorry”, schreef één volger, maar die werd meteen de mond gesnoerd, waarna de post een debat over foto’s van magere lichamen op gang bracht.
  [naar artikel]
 5. België schroeft bijdrage aan internationale klimaatfinanciering komende jaren omhoog (11/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  België heeft woensdag op een zogenaamd ‘side event’ op de VN-klimaatconferentie COP26 in Glasgow een stand van zaken gegeven van de bijdragen aan de internationale klimaatfinanciering in het verleden en de vooruitzichten voor de toekomst. Daaruit blijkt dat het budget dat naar wereldwijde projecten in de strijd tegen de klimaatopwarming gaat de komende jaren zal worden opgekrikt.
  [naar artikel]
 6. Opkomst voor opvolger van Limbomania is mager (21/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Limbomania maakt dit jaar een doorstart als Sound Track. Een samenwerking tussen het clubcircuit en Poppunt in heel Vlaanderen. Rock Herk had de eer om de aftrap te geven in Jeugdhuis XL, maar ook een nieuw begin is moeilijk. De opkomst voor de eerste Sound Track vrijdag was mager.
  [naar artikel]
 7. Is deze populaire blogger te mager voor YouTube? (02/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Eugenia Cooney is een populaire YouTuber met liefst 900.000 volgers. Niets aan de hand, ware het niet dat het meisje angstwekkend mager is. Zo mager dat velen denken dat ze er een ongezonde levensstijl op nahoudt en dus werd er een petitie gestart om haar van het videokanaal te weren omdat ze een slechte impact zou hebben. Maar is het wel ok om iemand puur op het uiterlijk te beoordelen en is ook dit geen geval van bodyshaming?
  [naar artikel]
 8. Tot wel 45 kilo kwijt: sterren spenderen vrije ‘corona-uren’ massaal aan vermageren (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zo mager als het jaar is aan filmrollen en concerten, zo mager zijn heel wat Hollywoodsterren nu ook zelf. Actrice Rebel Wilson liet dit weekend weten dat ze in enkele maanden tijd haar streefgewicht haalde (-25 kilo), en ze is niet alleen. Ook andere beroemdheden gebruiken de coronacrisis om een gezondere levensstijl aan te nemen. Een overzicht van de opvallendste gewichtsverliezen.
  [naar artikel]
 9. Belgische duiker betrokken bij Thaise reddingsoperatie: "De grootste vrees is dat hun duikmaskers gaan lekken" (08/07/2018 - VRT NWS)
  "De grootste vrees is dat de gezichtsmaskers zouden gaan lekken op die 2,5 kilometer terugtocht." Dat zegt Ben Reymenants, de ervaren Belgische grotduiker die Thailand bij de reddingsoperatie van de voetballertjes betrokken is, in "De ochtend" op Radio 1. "Ze zijn heel mager, maar de mentale toestand van de jongens is heel goed."
  [naar artikel]
 10. Gwyneth Paltrow krijgt opnieuw kritiek op advies om ‘zo mager mogelijk’ te zijn (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gwyneth toch. Zelfs al bedoelt ze het goed, dan nog komt haar lifestylewebsite Goop in opspraak. In een artikel met de titel ‘Dieetmythes ontkracht’ wordt vrouwen aangeraden om hun ‘leanest livable weight’ na te steven, vrij vertaald als: zo mager als het kan binnen je mogelijkheden. Al lezen sommigen het als: “Hoe kan je zo mager mogelijk zijn zonder dood te gaan?”
  [naar artikel]
 11. Het kán: dit BBQ-gerecht is lekker mager en zet groenten ook in de spotlights (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Veel vlees, sausjes, pastasalades: barbecueën is vaak een vettig feestje. Liever een gezonder en mager grilgerecht? Wij presenteren: kruidige...
  [naar artikel]
 12. Victoria Beckham krijgt kritiek op 'te mager' model in nieuwste campagne (15/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Victoria Beckham heeft op Facebook en Instagram enkele foto's gedeeld van de nieuwste campagne voor haar brillenlijn, maar daar komt heel wat kritiek op. Volgens heel wat van haar fans is het model veel te mager. "Ik heb geen oog voor die brilmontuur, enkel voor dat skelet", klinkt het onder meer. Het is niet de eerste keer dat de Britse modeontwerpster daarvoor op het matje wordt geroepen.
  [naar artikel]
 13. Ook voorzitter Pro League kijkt raar op: “De sanctie voor KV Mechelen is wat mager” (18/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League en de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) zijn zo goed als zeker dat de profcompetities van start gaan zoals aanvankelijk gepland. Pro League-voorzitter Peter Croonen is tevreden dat er een finale uitspraak is, maar blijft achter met een dubbel gevoel. “We zitten met een veroordeling tot matchfixing, maar de sanctie is relatief mager.”
  [naar artikel]
 14. Joke Van de Velde angstvallig mager: “Geen zorgen, i’ll be back” (30/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Heel wat volgers op Instagram maken zich zorgen om Joke Van de Velde (37). De blondine, had enkele foto’s van zichzelf gepost waarop ze bijzonder mager lijkt. “Geen zorgen, ik zal weer snel bijkomen. In no time ben ik weer de Joke van weleer”, suste ze haar bezorgde volgers.
  [naar artikel]
 15. Joke Van de Velde angstvallig mager: “Geen zorgen, i’ll be back” (30/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Heel wat volgers op Instagram maken zich zorgen om Joke Van de Velde (37). De blondine, had enkele foto’s van zichzelf gepost waarop ze bijzonder mager lijkt. “Geen zorgen, ik zal weer snel bijkomen. In no time ben ik weer de Joke van weleer”, suste ze haar bezorgde volgers.
  [naar artikel]
 16. Te mager? Je loopt jezelf een breuk (09/09/2018 - Knack)
  Lopers zijn beter niet te mager. De kans dat ze een stressbreuk oplopen, ligt bijna 5 maal hoger dan bij lopers met een normaal gewicht. Meer eten is een begin.
  [naar artikel]
 17. 7 jaar geëist tegen criminele Visboeren-familie: “Symbooldossier? Een héél mager beestje, want er is nergens bewijs” (14/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse parket heeft celstraffen tot zeven jaar geëist tegen de Borgerhoutse misdaadfamilie A., de zogenaamde Visboeren. De leden van de criminele familie staan terecht voor witwaspraktijken en de invoer van cocaïne. “Dit symbooldossier is een bijzonder mager beestje geworden.”
  [naar artikel]
 18. "Een mager model brengt meer op": de waarheid over de mode-industrie (25/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dat veel modellen te mager zijn is geen nieuw gegeven meer en dat er nog te weinig verscheidenheid op de catwalk en in campagnes zichtbaar is,
  [naar artikel]
 19. OESO: “Jaarlijks doel van 100 miljard dollar klimaatfinanciering niet bereikt in 2020" (04/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In 2020 verstrekten rijke landen, waaronder ook België, samen 83,3 miljard dollar klimaatfinanciering aan ontwikkelingslanden, als steun voor de klimaatuitdagingen. Ze behaalden daarmee niet de doelstelling om vanaf 2020 jaarlijks 100 miljard dollar (ongeveer 98 miljoen euro aan de huidige wisselkoers) te voorzien, zoals dat tijdens de klimaatconferentie in Kopenhagen in 2009 (COP15) werd afgesproken. Dat heeft de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag bekendgemaakt in een nieuw rapport.
  [naar artikel]
 20. “Je bent lelijk mager”: psychologe legt uit waarom we zo kritisch zijn voor slanke mensen (10/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na Griet Van Hees is nu ook Lize Feryn het slachtoffer geworden van thinshaming. “Lelijk mager”, schreef een vrouw onder haar vakantiekiekje in...
  [naar artikel]
 21. Kinepolis ondervindt weinig gevolgen van mager filmjaar (17/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bioscoopgroep Kinepolis heeft, ondanks een mager filmjaar, naar eigen zeggen solide cijfers neergezet. Dat blijkt uit de jaarresultaten van het bedrijf, dat de aandeelhouders beloont met een hoger dividend.
  [naar artikel]
 22. Bewezen: gespierd is mooier dan enkel mager (29/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Allemaal aan de buikspieroefeningen, want waar vrouwen vroeger liefst zo mager mogelijk wilden zijn, willen ze nu liever een fit en gespierd lichaam. Dat blijkt uit een nieuw Amerikaans onderzoek bij 78 jonge vrouwen.
  [naar artikel]
 23. “Ze zag er nogal mager en onverzorgd uit”: meisje (13) dat spoorloos verdween na brute moord op ouders na drie maanden levend teruggevonden (11/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Nogal mager en vuil, maar op het eerste zicht zag ze er wel oké uit.” Een koppel uit Gordon (Wisconsin) kon amper hun ogen geloven toen de...
  [naar artikel]
 24. Politiek akkoord is mager beestje (24/07/2018 - De Tijd)
  12:16 Elke partij heeft zijn trofee gekregen, maar al bij al is het politiek akkoord over de begroting, de arbeidsdeal, Arco-Belfius en een vierde telecomspeler een mager beestje.
  [naar artikel]
 25. Oxfam: “Tekort van 75 miljard dollar aan klimaatfinanciering voor lage-inkomenslanden” (20/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lage-inkomenslanden zullen in totaal zo'n 75 miljard dollar (64 miljard euro) klimaatfinanciering mislopen. Dat zegt Oxfam vandaag op de eerste dag van de VN Klimaatweek, op basis van een analyse. Rijke industrielanden beloofden in 2009 om vanaf 2020 jaarlijks 100 miljard dollar te geven aan kwetsbare landen om de effecten van klimaatverandering tegen te gaan. Volgens de analyse van Oxfam zou in 2025 pas een jaarlijks bedrag van tussen de 93 en 95 miljard dollar bereikt worden, vijf jaar nadat het doel van 100 miljard had bereikt moeten worden.
  [naar artikel]
 26. OPROEP. Kreeg jij al eens te maken met ‘thinshaming’ omdat mensen je 'te mager’ vinden? (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Naast ‘fatshaming’ is ook ‘thinshaming’ een onaangenaam fenomeen. Ben jij volgens sommige mensen ‘te mager’ en krijg je weleens kwetsende commentaar op je slanke uiterlijk? Dan wil NINA graag jouw verhaal horen.
  [naar artikel]
 27. Bultrug die dagenlang opdook voor Belgische kust, nu gespot in Westerschelde: “Vrij bijzonder” (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bultrug die de afgelopen tijd opdook voor de Belgische en Nederlandse kust, zwemt nu in de Westerschelde ter hoogte van het Zeeuwse Ritthem. Dat meldt een woordvoerder van SOS Dolfijn. Op beelden is volgens de Nederlandse stichting te zien dat het dier heel mager is en veel afwijkingen in de huid heeft. “Maar bultruggen kunnen in het wild hele erge dingen hebben en zich toch redden.”
  [naar artikel]
 28. Mager gelijkspel op Bosuil: Antwerp en Cercle komen in slotmatch reguliere competitie niet verder dan 1-1 (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp sloot het reguliere seizoen af met een mager gelijkspel tegen Cercle Brugge. En nu? De blik op de play-offs. Waar de Great Old als underdog aan begint.
  [naar artikel]
 29. Met het Belgische relanceplan koop je niet veel (video) (30/04/2021 - Knack)
  Het Belgische relanceplan van 5,9 miljard euro is een mager beestje. Toch kan het een vliegwiel op de economie zetten, als de gevraagde hervormingen er komen. Maar net daar knelt het schoentje. En om de overheidsinvesteringen op niveau te krijgen, is het volgende decennium elk jaar een relanceplan nodig.
  [naar artikel]
 30. Net als Lize Feryn lijden Tine en Melissa al jaren onder ‘thinshaming’: “Op school riepen jongens me na: ‘Waai niet weg!’” (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Actrice Lize Feryn worstelt al jaren met kritiek omdat ze 'te mager’ zou zijn. Ze krijgt vernietigende commentaar op haar uiterlijk of wordt beschuldigd van jonge meisjes anorexia te geven. “Maar ik ben gewoon van nature mager gebouwd.” Voor Melissa (25) en Tine* (54) klinkt het al te herkenbaar. Zij worden al sinds hun tienerjaren scheef bekeken door hun maatje minder, met zelfhaat en ongezond eetgedrag als gevolg. “Van diëten gelooft iedereen dat het zwaar is. Maar dat een mager persoon het net zo lastig kan hebben met verdikken, aanvaardt niemand.”
  [naar artikel]
 31. Khloé Kardashian deelt tips om er 'verdomd mager' uit te zien, maar dat loopt fout af (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op haar app en Twitter heeft Khloé Kardashian vijf tips gedeeld om er 'verdomd mager' uit te zien op foto's. Zo raadt ze onder meer aan om altijd foto's te nemen vanuit vogelperspectief en horizontale strepen te vermijden in wat je draagt. Ongetwijfeld goed bedoeld, maar heel wat van haar volgers vinden het vreselijk dat ze zulke tips deelt. "Waarom gebruik je je platform niet om mensen aan te moedigen om te leren houden van wie ze zijn", klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 32. Gigi Hadid is boos om kritiek dat ze te mager is, want het is niet haar schuld: "Ik zou alles geven om mijn kont en borsten van vroeger terug te hebben" (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Model Gigi Hadid is kwaad op critici die haar 'te mager' noemen. Ze kan er immers niets aan doen dat ze de laatste jaren erg is afgevallen. Hadid...
  [naar artikel]
 33. We love deze vispapillot: mager, supersnel, simpel én met deze groenten lekker winters (15/11/2018 - De Morgen)
  Je steekt wat groenten met een stukje vis -- en zonder vetstoffen! -- in aluminiumfolie en schuift het pakje de oven in. Heerlijk toch, hoe snel, simpel, mager en toch smaakvol zo’n vispapillot is? Dit keer: een winterse editie met pompoen en pastinaak.
  [naar artikel]
 34. Horeca Vlaanderen niet tevreden met begroting: “Mager beestje” (29/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Horeca Vlaanderen is teleurgesteld omtrent het zomerakkoord van de federale regering. “We dragen als sector wel de lasten maar kunnen niet genieten van de lusten”, zegt voorzitter Filip Vanheusden zaterdag in een persbericht. De sectorfederatie noemt de maatregelen van het akkoord een “mager beestje voor de horecasector”.
  [naar artikel]
 35. Horeca Vlaanderen niet tevreden met begroting: “Mager beestje” (29/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Horeca Vlaanderen is teleurgesteld omtrent het zomerakkoord van de federale regering. “We dragen als sector wel de lasten maar kunnen niet genieten van de lusten”, zegt voorzitter Filip Vanheusden zaterdag in een persbericht. De sectorfederatie noemt de maatregelen van het akkoord een “mager beestje voor de horecasector”.
  [naar artikel]
 36. Kelly Clarkson overwoog zelfmoord: 'Ik was doodongelukkig toen ik mager was' (24/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De American Idol-winnares van 2002 heeft al heel wat commentaar over haar uiterlijk te verduren gekregen. Ze was slechts 20 jaar op het moment dat...
  [naar artikel]
 37. Katia Alens: "Magere modellen, daar is niets fout mee" (26/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Parijs wordt deze week de haute couture voorgesteld, weer een moment waarop de lichamen van modellen - te mager!- over de tongen gaan. Maar modellen moeten zo mager zijn, vindt ex-Miss België en styliste Katia Alens.
  [naar artikel]
 38. Katia Alens: "Magere modellen, daar is niets fout mee" (26/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In Parijs wordt deze week de haute couture voorgesteld, weer een moment waarop de lichamen van modellen - te mager!- over de tongen gaan. Maar modellen moeten zo mager zijn, vindt ex-Miss België en styliste Katia Alens.
  [naar artikel]
 39. Topmodel werd te dik en te mager genoemd op één dag tijd (22/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Karlie Koss onthulde tijdens een interview op Cannes Lions International Festival of Creativity hoe ook zij in het verleden door castingdirecteurs van grote modehuizen door het slijk werd gehaald. Zo werd ze op één dag tijd tijdens castings zowel te dik als te mager genoemd.
  [naar artikel]
 40. Rapport socio-economische herstelregering oogt mager (20/12/2018 - Apache)
  De 'sociaal-economische herstelregering' van Charles Michel die ging voor 'jobs, jobs, jobs' crashte uiteindelijk op een identitair debat over migratie. Maar hoe zit het met dat sociaal-economisch palmares? Apache maakt met een rist economen de balans op. En die oogt mager.
  [naar artikel]
 41. Céline Dion angstvallig mager op Parijse modeweek (23/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De aanwezigheid van Céline Dion tijdens de Parijse modeweek ging niet onopgemerkt voorbij. De Canadese zangeres, die de show bijwoonde van Alexandre Vauthier, zag er angstvallig mager uit en dat is ook de vele fans op sociale media niet ontgaan.
  [naar artikel]
 42. Céline Dion angstvallig mager op Parijse modeweek (23/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De aanwezigheid van Celine Dion tijdens de Parijse modeweek ging niet onopgemerkt voorbij. De Canadese zangeres, die de show bijwoonde van Alexandre Vauthier, zag er angstvallig mager uit en dat is ook de vele fans op sociale media niet ontgaan.
  [naar artikel]
 43. Topmodel Gigi was niet mager genoeg voor Tommy Hilfiger (03/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het Amerikaanse topmodel Gigi Hadid (21) was in 2015 niet mager genoeg volgens modehuis Tommy Hilfiger. Dat zei de hoofdontwerper zelf in een interview met Yahoo Style.
  [naar artikel]
 44. Gigi Hadid heeft het perfecte antwoord op pesters die haar ‘te mager’ noemen (18/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse Gigi Hadid (21) is een van de bekendste topmodellen van vandaag, maar ook zij blijft niet gespaard van kritiek op haar lichaam. Toen ze onlangs een bikini postte op Instagram, kreeg ze het verwijt dat ze te mager is. Nu heeft de blondine een gevat antwoord geformuleerd voor alle haters.
  [naar artikel]
 45. WOW. Wat is er met Céline Dion gebeurd? (24/01/2019 - Metro)
  Heel wat celebs proberen tijdens de Parijse modeweek de aandacht te trekken met hun modieuze  outfits. Ook Céline Dion viel op, maar dan niet vanwege haar glamoureuze outfit. De Canadese zangeres zag er onrustwekkend mager uit. Dion woonde de show van Franse ontwerper Alexandre Vauthier bij samen met een bevriende danser. Ze namen plaats op de eerste rij en daarbij viel meteen op hoe veel de zangeres is afgevallen. Online kreeg Dion heel wat gemene commentaar over zich heen, maar heel wat fans maken zich ongerust over haar gezondheid: “Dit is toch niet meer gezond?”, klinkt het op Twitter. AFP / F. Guillot @RTLBoulevard Kom op wees eens reëel #CelineDion is echt te mager. Dit is gestoord. Een magere heks in idiote kleding voor een 17 jarige — Laarmans (@laarmans_willem) 23 januari 2019 What is wrong with #CelineDion ??? She´s skin and bones!!! pic.twitter.com/beZ1JOEanp — Marion Friedl (@marillion13) 23 januari 2019 Lees ook : Céline Dion gaat uit de kleren voor Vogue Het bericht WOW. Wat is er met Céline Dion gebeurd? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Victoria Beckham krijgt wind van voren van boze ouders na keuze voor extreem mager model: " Dit is waarom onze dochter denkt dat ze minder moet eten" (14/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Victoria Beckham is op social media onder vuur komen te liggen omdat ze haar nieuwe brillencollectie laat aanprijzen door een "ziekelijk mager" model.
  [naar artikel]
 47. Nieuw onderzoek toont aan waarom sommige mensen altijd mager blijven (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nieuw wetenschappelijk onderzoek in Groot-Brittannië heeft blootgelegd waarom sommige mensen altijd mager blijven terwijl anderen, die hetzelfde aantal calorieën binnenwerken, makkelijker de kilo’s opstapelen.
  [naar artikel]
 48. Ondanks mager Europees jaar: rechtstreeks CL-ticket niet in gevaar (16/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische clubs stellen teleur in Europa. Zozeer zelfs dat hier en daar de blik argwanend naar de UEFA-ranking gaat. België staat dan wel
  [naar artikel]
 49. Groep van minst ontwikkelde landen dankt België voor klimaatfinanciering op klimaattop (18/11/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/97D7d1QBeSdaYBeGLkZbQxNYmdE/diocontent/115137492/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy