Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

SJOTCAST WK. De grote voorbeschouwing: “Onze favoriet? Argentinië. Al is het maar om Lionel Messi eindelijk de grootste ooit te kunnen noemen”

15/11/2022 - 13:26
"Het is zover: het WK voetbal 2022 gaat zondag van start. Samen met Chef Voetbal Ludo Vandewalle duiken Yanko en Lars de studio’s in voor de grote WK-voorbeschouwing van onze voetbalpodcast Sjotcast. Van jachtluipaarden uit Iran over de ondergang van de huidige wereldkampioen tot een weddenschap met een gewezen Rode Duivel. Beluister de aflevering nu en wees meteen helemaal mee."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. SJOTCAST WK. De grote voorbeschouwing: “Onze favoriet? Argentinië. Al is het maar om Lionel Messi eindelijk de grootste ooit te kunnen noemen” (15/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Het is zover: het WK voetbal 2022 gaat zondag van start. Samen met Chef Voetbal Ludo Vandewalle duiken Yanko en Lars de studio’s in voor de grote WK-voorbeschouwing van onze voetbalpodcast Sjotcast. Van jachtluipaarden uit Iran over de ondergang van de huidige wereldkampioen tot een weddenschap met een gewezen Rode Duivel. Beluister de aflevering nu en wees meteen helemaal mee. [naar artikel]


2. SJOTCAST WK. De grote Duivelse voorbeschouwing: “Ik ben waarschijnlijk The Last Man Standing: Eden Hazard moet het WK starten in de basis” (14/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Het is zover: het WK Voetbal 2022 gaat zondag van start. Samen met Chef Voetbal Ludo Vandewalle en Franky Van der Elst duikt Yanko de studio’s in voor de grote Duivelse voorbeschouwing van onze voetbalpodcast Sjotcast. Van Hazard over een oudje bij Canada tot de problematiek van Marokko: beluister de aflevering nu. [naar artikel]


3. VOORBESCHOUWING VUELTA 2022. RIT 4 (Vitoria-Gasteiz - Laguardia). Eindelijk in Spanje, eindelijk voor klimmers (22/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Het Nederlandse drieluik zit erop, de lage en vooral vlakke landen zijn ingeruild voor het grillig groene Baskenland. De vierde etappe wordt er eentje voor barroudeurs, mannen met lef. Maar de vraag is of Jumbo-Visma bereid is de leiderstrui af te staan. [naar artikel]


4. LIVE ARGENTINIË-SAOEDI-ARABIË. Saoedi-Arabië zet de scheve situatie helemaal recht en staat zowaar op voorsprong tegen Argentinië (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C • Lusail Stadium • Aftrap: 11u • Lionel Messi begint aan zijn vijfde WK voetbal [naar artikel]


5. LIVE ARGENTINIË-SAOEDI-ARABIË. Meteen een verrassing van formaat? Saoedi-Arabië leidt met 1-2 tegen Argentinië (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C • Lusail Stadium • Aftrap: 11u • Lionel Messi begint aan zijn vijfde WK voetbal [naar artikel]


6. LIVE ARGENTINIË-MEXICO. Maar liefst vijf nieuwe namen bij Argentinië voor match van de waarheid (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


7. LIVE ARGENTINIË-MEXICO. Dan toch 1-0: Lionel Messi schiet de vlam in de pan en geeft Argentinië weer hoop (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


8. Spanje rekent op Pedri voor nieuwe wereldtitel: “Maar Argentinië en Brazilië zijn favoriet voor de eindzege” (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Spanje trekt niet als topfavoriet naar het WK in Qatar. Toch leeft er bij La Roja de hoop op een nieuwe wereldtitel. Die hoop rust op de schouders van Barcelona-middenvelder Pedri. De Spaanse middenvelder gelooft dat de fouten van vorig jaar op het Europees kampioenschap en de Nations League Spanje zullen helpen in de strijd om de wereldtitel. [naar artikel]


9. LIVE. Wie wordt de tegenstander van Oranje in de kwartfinale? Argentinië torenhoog favoriet tegen Australië (03/12/2022 - Gazet van Antwerpen)

Om 20 uur begint Argentinië aan de knock-outfase tegen Australië. Messi en co zijn torenhoog favoriet, maar zullen na hun nederlaag tegen Saoedi-Arabië in de openingswedstrijd op hun hoede zijn voor The Socceroos. Wie stoot door? Volg alle actie hier LIVE! [naar artikel]


10. De statistieken zeggen: Argentinië is de nieuwe WK-favoriet na uitschakeling Brazilië (12/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Argentinië heeft van de vier overgebleven deelnemers de grootste kans om de wereldtitel te veroveren op het WK voetbal in Qatar, zo heeft statistiekenbureau Gracenote berekend. De ploeg van sterspeler Lionel Messi is de nieuwe favoriet na de uitschakeling van Brazilië in de kwartfinales. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!