Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Liveblog - President Biden: "Onwaarschijnlijk dat raket vanuit Rusland is afgevuurd"

16/11/2022 - 06:55
"In Polen zijn twee doden gevallen na vermoedelijke raketinslagen in een stad vlak bij de grens met Oekraïne. Het incident doet de vrees voor een nieuwe escalatie in de oorlog toenemen. Volgens de Amerikaanse president Joe Biden is het "onwaarschijnlijk" dat de raket vanuit Rusland is afgevuurd. Volg de ontwikkelingen op de voet in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Liveblog - President Biden: "Onwaarschijnlijk dat raket vanuit Rusland is afgevuurd" (16/11/2022 - VRT NWS)

In Polen zijn twee doden gevallen na vermoedelijke raketinslagen in een stad vlak bij de grens met Oekraïne. Het incident doet de vrees voor een nieuwe escalatie in de oorlog toenemen. Volgens de Amerikaanse president Joe Biden is het "onwaarschijnlijk" dat de raket vanuit Rusland is afgevuurd. Volg de ontwikkelingen op de voet in onze liveblog. [naar artikel]


2. Live - Wit-Rusland kondigt ‘gezamenlijke troepenmacht’ met Rusland aan • 75 raketten afgevuurd op Oekraïense steden (10/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Liveblog - "Aanslag verijdeld op president Zelenski", president Biden: "Rusland overweegt inzet biologische wapens" (22/03/2022 - VRT NWS)

Amerikaans president joe Biden vermoedt sterk dat Moskou chemische en/of biologische wapens zal gebruiken in Oekraïne. En er zou een aanslag verijdeld zijn op de Oekraïense president Zelenski in hoofdstad Kiev. Volg het belangrijkste nieuws in deze blog. [naar artikel]


4. Schoten afgevuurd op begrafenis vermoorde Haïtiaanse president, VS- en VN-delegaties vertrekken (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

De politie van Haïti heeft traangas afgevuurd toen schoten weerklonken kort na de aanvang van de begrafenisplechtigheid voor president Jovenel Moïse, die twee weken geleden vermoord werd. [naar artikel]


5. LIVEBLOG NAPOLI-BARCELONA. Onwaarschijnlijk: Napoli komt dan toch op gelijke hoogte, wat nu? (21/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de 1/8ste finales van de Champions League gaat Barcelona op zoek naar een goede uitgangspositie bij een Napoli in moeilijkheden. De Italianen moeten het zonder Dendoncker en een geblesseerde Ngonge doen. Kunnen beide teams hun seizoen opfleuren door een succesvolle Champions League-campagne? Volg het op de voet in onze liveblog of kijk naar de match op VTM 2 en VTM GO! [naar artikel]


6. Wat is de ‘financiële atoombom’ waarmee het Westen tegen Rusland dreigt en die vanuit ons land wordt afgevuurd? (24/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu Rusland de invasie van Oekraïne heeft ingezet, kondigt het Westen nog zwaardere economische sancties aan. De meest radicale optie, de zogenaamde ‘financiële atoombom’, waarbij Rusland volledig uitgesloten wordt van het internationaal betaalverkeer, blijft voorlopig op stal. Al wordt er wel mee gedreigd. Maar wat betekent die ‘financiële atoombom’ precies? Wie beslist erover? Welke rol speelt ons land daarin? En dreigen we er onszelf mee in de voet te schieten? [naar artikel]


7. Live - ‘Al minstens 75 raketten afgevuurd’ op Oekraïense steden • ‘Rusland probeert ons van aardbodem te vegen’ (10/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Pentagon: munitie Rusland raakt op, in 2023 worden 40 jaar oude, onbetrouwbare granaten afgevuurd (14/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Rusland lanceert massale aanvalsgolf op Oekraïne: ‘Meer dan 120 raketten afgevuurd’ • Zware explosies in meerdere steden (29/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Rusland lanceert massale aanvalsgolf op Oekraïne: ‘Meer dan 120 raketten afgevuurd’ (29/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!