Drie maanden lang, in wekelijkse HLN-columns, vertelde chef-kok Tom Van Lysebettens (35) openhartig over zijn strijd tegen kanker. Toch kwam zijn dood, op 4 november, nog gruwelijk onverwacht. Ook voor hemzelf en zijn familie. Zelfs de inderhaast geregelde euthanasie haalde hij niet. “De nacht ervoor is hij weggegleden. Op zijn eigen tijd. Zelfs dat heeft hij schoon gedaan.” [naar artikel]
2016 ligt alweer achter ons. Het zogenaamde ‘jaar van virtual reality' zit er op. Een uitgelezen moment om dus even stil te staan bij wat we mogen verwachten van het nieuwe jaar. Het hele VR-landschap zal er weer stevig anders gaan uitzien. [naar artikel]
Kanker, dat zesletterwoord staat sinds zondag op de vitrine van restaurant Cochon De Luxe in Gent. Chef-kok Tom Van Lysebettens (34) heeft het, en zijn zaak is na een ellenlange coronasluiting alwéér dicht. Opdat de klanten hem niet zouden vergeten en hij alle gêne weg wil, schrijft hij columns en maakt hij grapjes over zijn ziekte. Ook over z'n stoma. “Een scheet kan vijf lange seconden duren, mijn zonen gieren dan van het lachen.” [naar artikel]
Een jaar geleden werd Tom Van Lysebettens – echtgenoot, vader van twee zoontjes en chef van het gerenommeerd restaurant Cochon de Luxe – met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Diagnose: uitgezaaide darmkanker. Een jaar later kreeg hij te horen dat hij nog twee tot drie jaar te leven had, maar het is helaas sneller gegaan dan dat. Tom overleed op 35-jarige leeftijd. [naar artikel]
De Gentse chef-kok Tom Van Lysebettens is op zijn 35ste overleden. Hij stierf aan de gevolgen van darmkanker. [naar artikel]
Een jaar geleden werd Tom Van Lysebettens – echtgenoot, vader van twee zoontjes en chef van het gerenommeerd restaurant Cochon de Luxe – met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Diagnose: uitgezaaide darmkanker. Een jaar later kreeg hij te horen dat hij nog twee tot drie jaar te leven had, maar het is helaas sneller gegaan dan dat. Tom overleed vannacht op 35-jarige leeftijd. [naar artikel]
Een jaar geleden werd Tom Van Lysebettens – echtgenoot, vader van twee zoontjes en chef van het gerenommeerd restaurant Cochon de Luxe – met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Diagnose: uitgezaaide darmkanker. Een jaar later kreeg hij te horen dat hij nog twee tot drie jaar te leven had, maar het is helaas sneller gegaan dan dat. Tom overleed vannacht op 35-jarige leeftijd. [naar artikel]
Een jaar geleden werd Tom Van Lysebettens – echtgenoot, vader van twee zoontjes en chef van het gerenommeerd restaurant Cochon de Luxe – met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Diagnose: uitgezaaide darmkanker. Een jaar later kreeg hij te horen dat hij nog twee tot drie jaar te leven had, maar het is helaas sneller gegaan dan dat. Tom overleed vannacht op 35-jarige leeftijd. [naar artikel]
De dokters hadden hem twee tot drie jaar gegeven. Het werden uiteindelijk maar zes maanden. Met Tom Van Lysebettens (35) verliest culinair Vlaanderen een groot chef, maar vooral een warm, innemend en moedig mens. “Als ik mijn zonen in bed steek, verwonder ik me hoe schoon ze zijn. Dju, wat een prachtkinders!” [naar artikel]
De dokters hadden hem twee tot drie jaar gegeven. Het werden uiteindelijk maar zes maanden. Met Tom Van Lysebettens (35) verliest culinair Vlaanderen een groot chef, maar vooral een warm, innemend en moedig mens. “Als ik mijn zonen in bed steek, verwonder ik me hoe schoon ze zijn. Dju, wat een prachtkinders!” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.