Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Canada is het soort team waar België niet graag tegen speelt’: Vandeweghe over Rode Duivels tegen Canada

23/11/2022 - 18:26
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Canada is het soort team waar België niet graag tegen speelt’: Vandeweghe over Rode Duivels tegen Canada (23/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ‘De Canadezen stormen gewoon naar voren zodra ze een kans zien, met snelle spelers’: Vandeweghe over Rode Duivels tegen Canada (23/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘De frivole immer aanvallende Rode Duivels lijken dood en begraven’: Hans Vandeweghe over België-Canada (24/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Martínez speelt op veilig’: sportjournalist Hans Vandeweghe over de selectie van de Rode Duivels (17/05/2021 - De Morgen)

Bondscoach Roberto Martínez heeft de 26 mannen geselecteerd die als Rode Duivel de Belgische eer op het EK voetbal mogen verdedigen. Heeft hij goede keuzes gemaakt? We vragen het aan Hans Vandeweghe, sportjournalist bij De Morgen. [naar artikel]


5. Hans Vandeweghe: ‘Misschien heeft de kritiek dat Hazard minder speelt hem pijn gedaan’ (07/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Hans Vandeweghe over de titelkansen in het voetbal: ‘Club Brugge speelt met het mes tussen de tanden’ (26/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Hans Vandeweghe over het WK van de Rode Duivels: deze derde plaats is de nieuwe referentie (14/07/2018 - De Morgen)

Op dag 32 van hun Ruslandtrip hebben de Rode Duivels zich door een erg vroege goal van Thomas Meunier en een late van Eden Hazard verzekerd van de derde plaats. Erg academisch was het allemaal niet, maar de vreugde en het goede gevoel was er niet minder om. [naar artikel]


8. ‘Het pijnpunt blijft centraal achterin’: sportjournalist Hans Vandeweghe over wie (niet) geselecteerd is bij de Rode Duivels (17/05/2021 - De Morgen)

Bondscoach Roberto Martínez heeft de 26 mannen geselecteerd die als Rode Duivel de Belgische eer op het EK voetbal mogen verdedigen. Heeft hij goede keuzes gemaakt? We vragen het aan Hans Vandeweghe, sportjournalist bij De Morgen. [naar artikel]


9. ‘Het blijkt altijd weer hoe diep aan talent de Belgische selectie is’: Hans Vandeweghe ziet Rode Duivels meteen visitekaartje afgeven op EK (12/06/2021 - De Morgen)

Op een voetbalavond die dramatisch begon in Kopenhagen maar alsnog een voorlopig goede uitkomst meekreeg, hebben de Rode Duivels meteen hun visitekaartje afgegeven. Zonder drie sterspelers zetten zij in Sint-Petersburg de blunderende thuisploeg eenvoudig opzij met 3-0. [naar artikel]


10. ‘Wel gewonnen, niet onklopbaar’: Hans Vandeweghe na de magere Rode Duivels-overwinning tegen Denemarken (17/06/2021 - De Morgen)

In een wedstrijd met twee gezichten domineerde Denemarken in de eerste helft en scoorde vroeg. In de tweede helft, met de drie geblesseerde Rode Duivels tussen de lijnen, zetten de Belgen de puntjes op de i met twee klasseflitsen en het nodige geluk. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!