23/11/2022 - 20:35
"Het is zover! De Rode Duivels, met Leander Dendoncker in de basis, hebben hun WK voetbal geopend met een groepsmatch tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opsteken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor alle ontwikkelingen in het Ahmad Bin Ali Stadium!"

1. LIVE BELGIË-CANADA. Rode Duivels hebben het ook na penaltysave Courtois allerminst onder de markt tegen enthousiaste Canadezen (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het is zover! De Rode Duivels, met Leander Dendoncker in de basis, hebben hun WK voetbal geopend met een groepsmatch tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opsteken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor alle ontwikkelingen in het Ahmad Bin Ali Stadium! [naar artikel]

2. Van schlemiel tot ware held: Mignolet voorkomt met cruciale penaltysave nederlaag tegen Chelsea (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Één moment van niet opletten bij Simon Mignolet die de antiheld leek te worden in de kraker tegen leider Chelsea. 'Big Si' stond te slapen bij [naar artikel]

3. Mignolet helpt Liverpool met penaltysave aan zege in Leicester (23/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Truienaar Simon Mignolet heeft Liverpool twee punten bezorgd in en tegen Leicester City. In minuut 73 stopte hij een penalty, zodat de 2-3 voor de bezoekers op het scorebord bleef staan. Salah en Coutinho hadden The Reds halfweg de eerste helft al op 0-2 gebracht, maar op slag van rust scoorde Leicester nog tegen via Okazaki. In de 69ste minuut zorgde Vardy voor de 2-3. Mignolet stopte Vardy foutief af: penaly. De Rode Duivel pakte de strafschop en voorkwam dat de spits een tweede keer raak trof. Liverpool klimt zo naar de 5de plek in de stand. Leicester City is pas 16de. [naar artikel]

4. HERBELEEF hoe ex-Rouche Bolat met penaltysave Antwerp een punt schonk (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 14u30 Sclessin Ref: Bart Vertenten Rechtstreeks duel in strijd om PO1 [naar artikel]

5. Bolat kroont zich met penaltysave tot grote held tegen ex-club en schenkt Antwerp punt op Sclessin (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Twee goals, een bal op de lat en Bolat die een penalty pakt. Standard en Antwerp speelden gelijk op Sclessin. Het is wat het is. [naar artikel]

6. Held Bolat excuseert zich voor ultieme penaltysave tegen ex-club:"Sorry, maar het is mijn job" (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Soms schrijven droomscenario's zichzelf. Sinan Bolat keepte zich ooit nog in de geschiedenisboeken van de Rouches. Gisteren keerde hij er voor het... [naar artikel]

7. Herbeleef hoe Charleroi-doelman Mandanda Mechelen van winst houdt na penaltysave in slotfase (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Scheidsrechter: Bart Vertenten AFAS Stadion KV Mechelen heeft twee punten voorsprong op rode lantaarn Eupen [naar artikel]

8. Hoofdrol voor Wolfsburg-Belgen: panna-assist Origi, penaltysave Casteels (08/04/2018 - Sporza)

Wolfsburg heeft in de Duitse degradatiestrijd een belangrijke zege geboekt bij Freiburg. Twee Belgen droegen hun steentje bij in de 0-2-zege. [naar artikel]

9. Penaltysave Roef en wereldgoal Ampomah helpen Waasland-Beveren voorbij Moeskroen (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Do or die. Winnen of buiten. Yannick Ferrera wist wat hem te doen stond vanavond op Moeskroen. Die eerste seizoenszege pakken. En ja hoor: via... [naar artikel]

10. VIDEO. Penaltysave Roef en wereldgoal Ampomah helpen Waasland-Beveren voorbij Moeskroen (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)