De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Jong geweld in nieuw seizoen ‘Het huis’: Camille Dhont en Nina Derwael te gast

Het Laatste Nieuws

24/11/2022 - 15:39

Vanaf 12 december verschijnt het nieuwe seizoen van ‘Het huis’. Eric Goens (53) dropt als vanouds bekende gasten 24 uur lang in ‘zijn huis’. In het achtste seizoen passeert er opvallend veel jong geweld de revue. Olympisch turnkampioene Nina Derwael (22) en zangeres Camille (21) leggen hun ziel bloot.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Camille Dhont niet opgezet met recensie na ‘Liefde voor muziek’: “Nodeloos kwetsen in een van mijn gelukkigste momenten” (05/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Camille Dhont (20), tegenwoordig kortweg Camille, rijgt het ene succes na het andere aan elkaar. Maar een review over het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor muziek’ bij de website Concert Nieuws is bij haar in het verkeerde keelgat geschoten. Daarin doet de website volgens de ‘Vuurwerk’-zangeres aan bodyshaming.
  [naar artikel]
 2. Na virtuele corona-editie: Gouden K's uitgereikt in Sportpaleis, o.a. Nina Derwael en Camille vallen in de prijzen (03/04/2022 - VRT NWS)
  In het Sportpaleis in Antwerpen zijn voor de negende keer de Gouden K's uitgereikt, de prijzen van Ketnet voor de meest populaire mediafiguren bij kinderen. Na de virtuele editie tijdens de coronacrisis vorig jaar, was er vanavond weer een groots gala, met een pak liveoptredens. In totaal zijn er 10 awards uitgereikt. Onder andere turnster Nina Derwael en Pommelien Thijs en Camille Dhont van de serie #LikeMe gaan met een Gouden K naar huis.
  [naar artikel]
 3. Vrouwen aan de top op het Gala van de Gouden K’s (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het feestgehalte was zondagavond hoog in het Antwerps Sportpaleis. Ketnet reikte voor de negende keer haar awards uit tijdens het Gala van de Gouden K’s. Met onder andere Nina Derwael als ‘coole ket’, Pommelien Thijs als beste acteur en Camille Dhont als beste artiest valt het op dat het vooral de vrouwen waren die met een Gouden K naar huis gingen.
  [naar artikel]
 4. ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont en haar vriend werken nu samen: “Ronduit zalig!” (22/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (18) kennen we intussen allemaal als Camille uit de populaire jeugdreeks ‘#LikeMe’. Maar de jonge actrice en zangeres gaat komende...
  [naar artikel]
 5. Gouden Nina en een partijvoorzitter op bezoek: Eén tilt uitzendingen achtste seizoen ‘Het huis’ over het najaar (20/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch kampioene Nina Derwael en kersvers CD&V-voorzitter Sammy Mahdi. Dat zijn de opvallendste gasten van het nieuwe, achtste seizoen van ‘Het huis’. De opnames zijn in zomerse — zelfs tropische — omstandigheden volop bezig. De uitzendingen staan, met dank aan het WK voetbal, gepland vanaf december.
  [naar artikel]
 6. Eerste sportclub van Nina Derwael kent ‘heuse Nina-gekte’: ‘Dagelijks twintig mails van kandidaat-leden’ (04/08/2021 - De Morgen)
  Dat er heel wat jonge turners in de voetsporen van olympisch kampioen Nina Derwael willen treden, merkt de Hasseltse sportclub ‘Sta Paraat’ de laatste dagen maar al te goed. Zo wordt de eerste sportclub van de Truiense Derwael dagelijks overspoeld door e-mails van kandidaat-leden, en ook de telefoon staat roodgloeiend. ‘Een heuse Nina-gekte, en dat terwijl onze inschrijvingen pas in september starten.’
  [naar artikel]
 7. Nina Derwael kijkt uit naar deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Ik heb meteen ‘ja’ gezegd” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Turnster Nina Derwael (21) neemt binnenkort deel aan ‘Dancing With The Stars’ op Play4. In ‘De Cooke & Verhulst Show’ blikte de olympisch kampioene vooruit op haar deelname.
  [naar artikel]
 8. Camille en Sam Bettens te gast bij Eric Goens in nieuw seizoen van ‘Het huis’ (20/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Eén en productiehuis Bargoens, hebben de namen van het nieuwe seizoen van Het huis bekendgemaakt. In het programma nodigt de presentator Eric Goens telkens een bekend persoon uit om 24 uur lang in een prachtige villa te vertoeven. In eerdere seizoenen passeerden al Ingeborg Sergeant, Aster Nzeyimana en Wout van Aert de revue. Maar ook dit jaar zijn de namen niet min.
  [naar artikel]
 9. Dit najaar op Play4 en co.: Verhulstjes, temptation, spanning en een dansende Nina Derwael (19/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na de VRT maken nu ook de SBS-zenders hun najaarsplannen bekend. We noteerden: het potentiële kijkcijferkanon ‘Klopjacht’, Europees voetbal, de comeback van ‘Scheire en de schepping’, een position switch van Nina Derwael en zoveel meer.
  [naar artikel]
 10. Camille Dhont richt haar pijlen op Duitsland: ‘Vuurwerk’ wordt ‘Feuerwerk’ (23/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Dit is mooier dan ik dromen kon.” We kunnen ons er iets bij voorstellen, als je na een succesvolle eerste solohit, een succesvolle eerste plaat én een optreden in een vol Sportpaleis een platencontract in het buitenland mag tekenen. En dat op je twintigste. Nu ze zich voorbereidt op haar eerste Duitstalige album, is het duidelijk: in 2022 zal Camille Dhont het allesbehalve rustiger aan doen.
  [naar artikel]
 11. Camille Dhont tekent platencontract bij Sony Music Germany: “Beste kerstgeschenk ooit” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  2021 kan voor Camille Dhont alvast niet meer stuk. De 20-jarige zangeres is van plan om binnenkort Duitsland te veroveren. Net daarom tekende het ‘#LikeMe’-gezicht een platencontract bij Sony Music Germany. Dat nieuws maakte Camille zonet zelf bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 12. Nina Derwael treedt aan in ‘Dancing With The Stars’: dit zie je dit najaar op de Play-zenders (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch kampioene Nina Dewael (21) neemt deel aan het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’. Het is dé verrassing in het programmaschema van Play4 voor dit najaar. Verder mikt de zender op zekerheden, met onder anderen James Cooke, de familie Verhulst en ‘De rechtbank’, aangevuld met nieuwigheden als ‘Viervoeters’ en ‘Klopjacht’.
  [naar artikel]
 13. #LikeMe-actrices Pommelien Thijs en Camille Dhont over de tol van hun succes: “Hoe smal en strak moeten we eigenlijk zijn?” (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We kennen Camille Dhont (20) en Pommelien Thijs (20) uit de populaire Ketnet-reeks ‘#LikeMe’. Maar hun talenten reiken verder dan acteren alleen. Camille mocht dankzij haar hit ‘Vuurwerk’ een platencontract in Duitsland tekenen en Pommelien verscheen zelfs op Times Square in New York. De wereld ligt aan hun voeten, en het mooie is dat ze samen aan dat avontuur begonnen. “Als ik feest- of vakantiefoto’s zie van klasgenoten uit het middelbaar denk ik soms: dju, dat heb ik precies gemist.”
  [naar artikel]
 14. Truiense Juwelier Willems ontwerpt gouden hanger voor ‘golden girl’ Nina Derwael: “Dit móesten we vieren” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dat ook Juwelier Willems in Sint-Truiden ontzettend trots is op olympisch kampioene en stadsgenote Nina Derwael is duidelijk. Zo ontwierp de Truiense juwelier een gloednieuwe hanger met daarin ‘golden girl’ Nina Derwael verwerkt, toepasselijk in het ... goud.
  [naar artikel]
 15. Iedereen wil de nieuwe Nina Derwael worden: eerste sportclub van gymnaste krijgt massaal veel aanvragen (04/08/2021 - De Morgen)
  Dat er heel wat jonge turners in de voetsporen van olympisch kampioen Nina Derwael willen treden, merkt de Hasseltse sportclub ‘Sta Paraat’ de laatste dagen maar al te goed. Zo wordt de eerste sportclub van de Truiense Derwael dagelijks overspoeld door e-mails van kandidaat-leden, en ook de telefoon staat roodgloeiend. ‘Een heuse Nina-gekte, en dat terwijl onze inschrijvingen pas in september starten.’
  [naar artikel]
 16. Camille Dhont en Pommelien Thijs grootste kanshebbers op Gala van de Gouden K’s (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (20) en Pommelien Thijs (20) maken het meeste kans om in de prijzen te vallen op het Gala van de Gouden K’s. Beiden zijn ze genomineerd in twee categorieën. Ook ‘#LikeMe’, het programma dat hun grote doorbraak betekende, dingt mee naar een prijs. De awardshow gaat door op zaterdag 29 januari 2022 in het Antwerpse Sportpaleis.
  [naar artikel]
 17. Camille zorgt met ‘Diamant’ voor nieuw themalied tegen pesten: “Als kind luisterde ik naar zelfverzekerde muziek om me beter te voelen” (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen vrijdag werd een gloednieuwe editie van STIP IT gelanceerd. Daarvoor werkt Ketnet voor het eerst samen met MNM en Radio 2. De campagne telt dit jaar ook een aantal nieuwe gezichten waaronder ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont. Zij zong op haar beurt alvast het themalied ‘Diamant’ in.
  [naar artikel]
 18. Pommelien Thijs, Camille Dhont en Regi grootste kanshebbers bij ‘Gouden K’s’ (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De komende week kunnen de kinderen weer stemmen op hun favoriete figuren uit de media, showbizz en tv-programma’s. Die worden dan bekroond met een Gouden K van Ketnet. De grootste kanshebbers zijn Pommelien Thijs, Camille Dhont en Regi. Zij hebben elk twee nominaties.
  [naar artikel]
 19. Nina Derwael over haar relatie met Siemen: “De eerste keer dat ik echte verliefdheid heb gevoeld” (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vonken en vuur zaterdagavond in ‘Dancing With The Stars’, want het thema deze week is ‘Passion Night’. Ook Nina Derwael (21) toont zich van haar meest sensuele kant, maar da’s geen evidente stap voor de turnster.
  [naar artikel]
 20. Camille, Pommelien Thijs en K3 vallen in de prijzen op het Gala van de Gouden K’s (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meisjes aan de macht op de negende editie van het Gala van de Gouden K’s. 16.000 Ketnetters en hun ouders zagen in een bomvol Sportpaleis hoe Camille werd uitgeroepen tot Artiest van het jaar én Pommelien Thijs tot Acteur van het jaar. Coole Ket van het jaar is dan weer turnster Nina Derwael en Song van het jaar gaat naar ‘Waterval’ van K3.
  [naar artikel]
 21. Nina Derwael wint ‘Dancing With The Stars’ (12/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wat al weken werd voorspeld is nu een feit: Nina Derwael heeft haar winnaarsmentaliteit aangewend om ‘Dancing With The Stars’ glansrijk te winnen. “Ik ben blij dat ik me op deze manier van een andere kant kon tonen”, zegt de Truiense.
  [naar artikel]
 22. Bekijk de eerste beelden van Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg in ‘Dancing With The Stars’ (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is het zover. Dan start het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’ op Play4. Hieronder kan je de eerste beelden van een dansende Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg al bekijken.
  [naar artikel]
 23. Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg tonen voor het eerst hun moves in ‘Dancing With The Stars’ (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond start het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’ op Play4. De voorbije weken was er veel te doen rond de deelname van prinses Delphine - een royal op de dansvloer, kom dat tegen - maar ook Nina Derwael was een opvallende kandidate. Met haar achtergrond in het turnen zou zij vast mooi presteren op de dansvloer? In een eerste preview lichten beide dames al een tipje van de sluier op.
  [naar artikel]
 24. Cast van ‘#LikeMe’ en Nina Derwael brengen ontroerend eerbetoon tijdens ‘Oekraïne 12-12' (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende artiesten brachten tijdens de benefietuitzending ‘Oekraïne 12-12' een eerbetoon aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Bazart opende de show met een aangepaste versie van hun hit ‘Denk maar niet aan morgen’ en de cast van ‘#LikeMe’ sloeg de handen in elkaar met ‘Dancing With The Stars’-winnares Nina Derwael.
  [naar artikel]
 25. Na Nina Derwael laten ook andere turnsters het WK schieten (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dat Nina Derwael haar wereldtitel niet zou verdedigen, wisten we al maanden, maar nu is bevestigd dat Team Belgym geen enkel meisje zal afvaardigen. Er gaan wel drie jongens naar het Japanse Kitakyushu. Derwael focust nu op haar deelname aan ‘Dancing With the Stars’.
  [naar artikel]
 26. Dit zijn de meest spectaculaire beelden van Nina Derwael, Lotte Vanwezemael en Pieter Timmers in ‘Dancing with the Stars’ (12/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In dit derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ valt er al meteen een Limburger af. Pieter Timmers is de ongeluksvogel van dienst. Die andere Limburgse, Nina Derwael, was dan weer de winnares van de avond. En ook Lotte Vanwezemael zien we volgende week terug. Geniet hier nog even na van hun mooie dansen en bekijk de spectaculairste beelden.
  [naar artikel]
 27. Jubileum in lockdown: Nina Derwael viert eenjarige relatie in stijl (25/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het leven lacht turnster Nina Derwael toe. De tweevoudige wereldkampioene op de brug lag opnieuw in de zaal trainen, en had maandag nog iets extra te vieren. Derwael is één jaar samen met voetballer Siemen Voet, dit seizoen door Club Brugge verhuurd aan Roeselare. Dat werd gevierd in stijl, maar wel volgens de coronaregels: met een romantisch etentje in eigen huis.
  [naar artikel]
 28. Nina Derwael over haar sexy tango in ‘Dancing with the stars’: “Mijn vriend grapte: ‘Als het maar niet té tof wordt!’” (06/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nina Derwael ontpopte zich van koele turnster tot zwoele danseres in de eerste aflevering van Dancing with the stars. “Ik kan niet wachten om een sparkly en bubbly Nina te tonen”, glunderde de Truiense turnkampioene na afloop.
  [naar artikel]
 29. Haar personage in ‘#LikeMe’ trekt naar Japan, Camille Dhont zelf verovert straks Duitsland: “Mijn carrière is belangrijker dan een nieuwe vriend” (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een platencontract in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, een groot soloconcert in de Lotto Arena als jongste artieste ooit, vijf nominaties voor de Mia’s en de Gouden K’s en een hoofdrol in het derde seizoen van ‘#LikeMe’. 2022 is nu al het jaar van Camille Dhont. Tijd dus voor een gesprek over Duitse taallessen, haar toekomstige album, internationaal doorbreken als prille twintiger en haar recente relatiebreuk. “Mijn volledige focus ligt nu op mijn carrière, die veel belangrijker is dan een nieuwe vriend.”
  [naar artikel]
 30. Margriet Hermans treedt aan in ‘Liefde Voor Muziek’: “Gecharmeerd, want ik was een beetje vergeten als zangeres” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste namen zijn bekend. Margriet Hermans, Camille Dhont, Ozark Henry en Koen Buyse van Zornik gaan straks mee op reis in een nieuw seizoen van ‘Liefde voor muziek’. “Een bekroning voor mijn carrière”, vindt Hermans, op haar 67ste de meest ervaren van het stel. Camille (20) is dan weer veruit de jongste. “Ik ga starstruck zijn als ik de anderen ontmoet.”
  [naar artikel]
 31. Camille, Pommelien Thijs en K3 vallen in de prijzen op het Gala van de Gouden K’s: “Deze prijs komt naast mijn bed te staan” (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meisjes aan de macht op de negende editie van het Gala van de Gouden K’s. 16.000 Ketnetters en hun ouders zagen in een bomvol Sportpaleis hoe Camille werd uitgeroepen tot Artiest van het jaar én Pommelien Thijs tot Acteur van het jaar. Coole Ket van het jaar is dan weer turnster Nina Derwael en Song van het jaar gaat naar ‘Waterval’ van K3.
  [naar artikel]
 32. Nina Derwael danst met haar oma in ‘Dancing with the stars’ (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Dancing with the Stars’ is weer terug van even weggeweest. Deze week is het Friends & Family week. Iedereen nodigt iemand dierbaar uit om mee de dansvloer op te gaan. Nina Derwael (21) kiest haar lieftallige omaatje, en dat levert schattige beelden op. ‘Dancing with the stars’, zaterdag 15 januari om 20u55 op Play4 en GoPlay.
  [naar artikel]
 33. Camille Dhont zingt zich naar overwinning in ‘The Masked Singer’: “Nadat ik het kostuum voor het eerst had gepast, moest ik huilen” (19/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een ‘Dhont’ in een poezenpak, dus. Met schrikbarend hoge noten werkte zangeres Camille (20), alias Miss Poes, zich naar de overwinning in The Masked Singer. Qua zang stak ze er met kop en schouders bovenuit. “De zangcoach schrok zich een hoedje toen ze hoorde dat ik zulke fluittonen kon zingen.”
  [naar artikel]
 34. Nina Derwael na Olympisch goud: ‘Het afgelopen jaar was enorm zwaar’ (01/08/2021 - De Morgen)
  Nina Derwael (21) heeft het geflikt: onze landgenote kroonde zich in Tokio tot olympisch kampioene op de brug met ongelijke leggers. Derwael bleef in de finale vooral mentaal beter overeind dan de andere dames. “Het is me goed gelukt om het hoofd koel te houden.”
  [naar artikel]
 35. Toen al goud: Nina al als tienjarige kampioen in uw krant (02/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op 26 mei 2010 stond een toen tienjarige Nina Derwael voor het eerst in onze sportkrant. Ook toen luidde de titel ‘Nina Derwael kampioen’ en droeg ze op de foto een gouden medaille.
  [naar artikel]
 36. ▶ ‘Ik zal er zondag zeker staan’: Nina Derwael ziet grote concurrente voor goud aan de brug schitteren in allroundfinale (29/07/2021 - De Morgen)
  Nina Derwael (21) is zesde geëindigd in de allroundfinale van de artistieke gymnastiek. Haar grote concurrente in de brugfinale van zondag, Sunisa Lee, deed nipt beter op de brug én pakte het goud. De 15-jarige Jutta Verkest werd verdienstelijk 23ste. ‘Ik heb er alles uitgehaald’, reageerde Derwael.
  [naar artikel]
 37. Nina Derwael wil genieten, rusten en dan is het tijd voor nieuwe uitdagingen. ‘Stoppen? Ik doe het nog te graag’ (03/08/2021 - De Morgen)
  Nu haar goud binnen is mag de riem er eindelijk af bij Nina Derwael. Als een heldin hebben de andere Belgische atleten haar ontvangen in het olympische dorp. En wat komt er allemaal nog op haar af als ze morgen in België landt? ‘Het was raar om de koning aan de lijn te hebben.’
  [naar artikel]
 38. Nina Derwael traint tot zeven uur per dag voor ‘Dancing with the stars’: “Ik ben hier al blijven slapen” (31/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Hoezo, de winnares is al gekend? Voor mij is deze wedstrijd eveneens een uitdaging.” En toch. Wie Nina Derwael aan het werk ziet tijdens ‘Dancing with the stars’, kan enkel concluderen dat ‘gouden Nina’ ook op de dansvloer uitblinkt. Het resultaat van urenlange trainingsessies, zegt ze zelf, want haar turnervaring is niet per se een groot voordeel. “Ik heb zelfs veel dingen vanuit mijn turnopleiding moeten afleren.”
  [naar artikel]
 39. Nina Derwael traint tot zeven uur per dag voor ‘Dancing with the stars’: “Turnen en dansen zijn twee totaal verschillende dingen” (31/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Hoezo, de winnares is al gekend? Voor mij is deze wedstrijd eveneens een uitdaging.” En toch. Wie Nina Derwael aan het werk ziet tijdens ‘Dancing with the stars’, kan enkel concluderen dat ‘gouden Nina’ ook op de dansvloer uitblinkt. Het resultaat van urenlange trainingsessies, zegt ze zelf. “Ik blijf oefenen tot het perfect is. Zelfs als dat betekent dat ik hier moet blijven slapen.”
  [naar artikel]
 40. Nina Derwael traint tot zeven uur per dag voor ‘Dancing with the stars’: “Ik ben hier al blijven slapen” (31/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Hoezo, de winnares is al gekend? Voor mij is deze wedstrijd eveneens een uitdaging.” En toch. Wie Nina Derwael aan het werk ziet tijdens ‘Dancing with the stars’, kan enkel concluderen dat ‘gouden Nina’ ook op de dansvloer uitblinkt. Het resultaat van urenlange trainingsessies, zegt ze zelf, want haar turnervaring is niet per se een groot voordeel. “Ik heb zelfs veel dingen vanuit mijn turnopleiding moeten afleren.”
  [naar artikel]
 41. ‘Dancing with the Stars’-coach Simone bedenkt turn-choreo voor Nina Derwael: “Zij stapte in mijn wereld, ik nu in die van haar” (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hun laatste dans lijkt de start van een nieuw begin. Nina Derwael (21) en Simone Arena (30) degradeerden de concurrentie tot toeschouwers in ‘Dancing With the Stars’ maar dromen als ‘gouden duo’ nu ook professioneel van nieuwe medailles. “Mijn coaches hebben Simone gevraagd een choreo voor één van mijn volgende turn-nummers te bedenken.”
  [naar artikel]
 42. Onverwacht afscheid van Camille Dhont in #LikeMe: “Zelfs de collega’s zagen dit niet aankomen” (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In ‘#LikeMe’ vertrekt haar personage halsoverkop naar Japan, in het echte leven richt Camille Dhont (20) haar pijlen op Duitsland. Een onverwachte – definitieve? – exit uit de populaire Ketnetreeks. “Zelfs de collega’s zagen ’m niet aankomen.”
  [naar artikel]
 43. Terwijl haar personage in ‘#LikeMe’ naar Japan vertrekt, kijkt Camille Dhont naar Duitsland: “Maar niet de bedoeling om naar daar te verhuizen” (13/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In ‘#LikeMe’ vertrekt haar personage halsoverkop naar Japan, in het echte leven richt Camille Dhont (20) haar pijlen op Duitsland. Een onverwachte– definitieve? – exit uit de populaire Ketnetreeks. “Zelfs de collega’s zagen ’m niet aankomen.”
  [naar artikel]
 44. Succeswensen voor Nina Derwael in jacht op goud: “Laat de wereld maar eens zien wat België in huis heeft” (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het D-day voor Nina Derwael (21). Vanaf omstreeks half 1 ‘s middags strijdt ze op de brug met ongelijke leggers voor een gouden medaille op de Olympische Spelen in Tokio. Om de beste turnster van ons land een steuntje in de rug te geven, spraken ex-turnsters Gaëlle Mys, Aagje Vanwalleghem en Senna Deriks hun succeswensen richting Derwael uit in bovenstaande video. Ook de familie van Derwael gaf nog een korte boodschap mee. U kan de medaillestrijd van Derwael vanmiddag uiteraard op de voet volgen via HLN.be.
  [naar artikel]
 45. Nieuw seizoen, nieuwe regels, nieuw huis: hier zullen de ‘Big Brother’-bewoners hun tijd doorbrengen (30/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuw seizoen van ‘de moeder aller realityshows’? Dat betekent ook nieuwe regels, én een nieuw huis. Met maar liefst 120 camera’s en bijna 50 microfoons in het huis en de tuin, volgt Big Brother zijn bewoners altijd en overal. Al verbleekt dat gebrek aan privacy bij het - ahum - opvallende interieur waarvoor dit seizoen gekozen wer. “Het huis ziet er helemaal anders uit”, bevestigt ook presentator Peter Van de Veire.
  [naar artikel]
 46. Onze turntrots Nina Derwael spreekt rechtuit: "Ik herken me in Thiam, ik wil ook steeds méér" (12/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Gymfederatie wilde nog één keer toosten op het WK-brons van haar meest succesvolle turnster ooit: Nina Derwael (17). Jong, maar wel al met een...
  [naar artikel]
 47. Nina Derwael te gast bij Eric Goens (03/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eric Goens ontvangt in zijn derde De zomer van twee nieuwe gasten: Nina Derwael (20) en Gers Pardoel (39). Voor de zanger een zomer zonder concerten, voor Derwael een zonder Olympische Spelen. Wat haar behoorlijk zwaar viel, vertelt ze zelf.
  [naar artikel]
 48. Hoe ‘Dancing with the Stars’ zowel de bomma als kleine broer boeit: “Je moet verrassen” (14/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dat Nina Derwael ook kan stunten op de dansvloer of dat Delphine van Saksen-Coburg niet vies is van technomuziek kán u bijna niet gemist hebben. Het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ is namelijk erg sterk gestart op Play4 en slaagt er meer dan andere jaren in om ook een jong publiek voor de buis te krijgen.
  [naar artikel]
 49. Sammy Mahdi binnenkort te gast in ‘Het huis’ (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eric Goens (53) sprokkelt nieuwe gezichten voor het achtste seizoen van ‘Het huis’ op één. Wanneer we dat nieuwe seizoen mogen verwachten blijft voorlopig nog een raadsel, wel zou de eerste naam bekend zijn. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi (33) verblijft binnenkort 24 uur in ‘Het huis’. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad’.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy