De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Toms (50) vrouw Nathalie (44) fietste bijna nooit naar het werk, tot die ene noodlottige dag: “Ik ben niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn gezin kwijt”

Het Laatste Nieuws

24/11/2022 - 16:10

Een zone 30 op de Gentse stadsring én verkeerslichten aan het Stapelplein: aanpassingen aan Dok-Noord waar Tom Timmerman (50) mee voor pleitte nadat zijn vrouw Nathalie Lacave (44) er eind augustus om het leven kwam in een verkeersongeval. Of het haar gered zou hebben, weet hij niet. Maar hij weet wel welke drama’s hij zo anderen hoopt te besparen. “Mijn leven staat al drie maanden stil.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Toms (50) weduwe Nathalie (44) fietste haast nooit naar het werk, tot die ene noodlottige dag: “Ik ben niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn gezin kwijt” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zone 30 op de Gentse stadsring én verkeerslichten aan het Stapelplein: aanpassingen aan Dok-Noord waar Tom Timmerman (50) mee voor pleitte nadat zijn vrouw Nathalie Lacave (44) er eind augustus om het leven kwam in een verkeersongeval. Of het haar gered zou hebben, weet hij niet. Maar hij weet wel welke drama’s hij zo anderen hoopt te besparen. “Mijn leven staat al drie maanden stil.”
  [naar artikel]
 2. Vlaamse topadvocaat en papa van jonge kindjes snoof zich bijna de afgrond in: “Coke is niét onschuldig. Mijn gezin, mijn job, mijn leven: bijna was ik alles kwijt” (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zolang er vraag is, zal er aanbod zijn. Niet alleen het drugsgeweld laait op in Antwerpse straten, cocaïne was nog nooit zo alomtegenwoordig als nu. Bij alle lagen van de bevolking en hoe langer hoe meer openlijk. Een jonge bediende, een arbeider van in de vijftig en een Vlaamse topadvocaat getuigen over hun cokegebruik. “Jonge advocaten gaan met drie tegelijk snuiven in een wc-hokje, alsof het niks is.”
  [naar artikel]
 3. Gert De Mangeleer ging door een diep dal: “Die miskraam van mijn vrouw drong zelfs niet echt tot me door” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb mijn vrouw al gewaarschuwd: ik ga nooit met pensioen.” Het zijn de woorden van chefkok Gert De Mangeleer (44), die met Hertog Jan drie sterren bij elkaar kookte, maar er financieel en mentaal bijna aan onderdoor ging. Hij vertelt openhartig over hoe onmogelijk het leek om meer dan 4 miljoen euro af te betalen, de miskraam van z’n vrouw en hoe onthaasten niets voor hem bleek te zijn. “Het was een dubbeltje op z’n kant, ik vergeet nooit hoe diep ik ben moeten gaan.”
  [naar artikel]
 4. Papa Ben drukte pauzeknop in: “Prioriteit gegeven aan gezin en mijn vrouw haar carrière” (04/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na de geboorte van hun zoontje Thomas (4) was het papa Ben Hinssen (39) die ouderschapsverlof nam zodat mama Mariel zich op haar studies kon storten. “Ik heb mijn gezin en de carrière van mijn vrouw voorrang gegeven”, vertelt de Diepenbekenaar.
  [naar artikel]
 5. ASSISEN. Moeder van Alexander Dean irriteert nabestaanden slachtoffers: “Ik ben óók mijn zoon kwijt” (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een jaar heeft ze haar zoon niet wíllen bezoeken in de gevangenis. “Omdat hij ons leven kapot maakte.” De vrouw plooide uiteindelijk na een smeekbede van meneer pastoor. “Maar eigenlijk ben ik ook mijn zoon kwijt”, irriteerde ze de nabestaanden van zijn vier doden.
  [naar artikel]
 6. Koen en Valerie, van mooie tijden naar moeilijke dagen (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Nooit van mijn leven. Ik ken geen schoner vrouw dan mijn vrouw”, zo klonk het nog in 2017, toen Koen Wauters gevraagd werd of hij ooit uitgekeken...
  [naar artikel]
 7. Daniëlla Somers over topsport, tolerantie en haar doodzieke vrouw: “Het blijft wachten op de eerste topvoetballer die zich out” (17/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Acht wereldtitels heeft Daniëlla Somers (57) bij mekaar gebokst, maar geen gevecht valt haar zwaarder dan de strijd die haar vrouw Cindy momenteel tegen een agressieve kanker voert. “Mijn club, mijn kinderen, mijn vrienden… ik heb alles wat ik wil. Nu nog de gezondheid van mijn vrouw.”
  [naar artikel]
 8. De zaak Julien Staelens: “Vanaf nu ben ik een Andras Pandy. Ge moogt mijn vrouw in stukken voor mijn neus komen leggen, ik zeg niets meer” (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag 15 februari 1999, even na de middag. Julien Staelens stapt het politiekantoor van Zomergem binnen. “Mijn vrouw is spoorloos verdwenen. Ik zag haar het laatst vanmorgen, om tien voor negen. Op tafel ligt een briefje. ‘Ik ben naar Magda.’ Maar ze is daar nooit geweest.” Ook de familie, vrienden en buren hebben “Dianeke” Flement niet meer gezien. Pas vier dagen later bekent Staelens hoe hij Diane wurgde en in stukken zaagde.
  [naar artikel]
 9. Bo Van Spilbeeck: “Mijn eerste dag als vrouw is mijn topmoment” (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bo Van Spilbeeck blikt terug op dertig jaar VTM. “Mijn persoonlijk hoogtepunt was mijn eerste werkdag als vrouw”, vertelt ze. “Dat ik op 58-jarige...
  [naar artikel]
 10. Ongeziene beelden van kwade Tom Hanks gaan viraal: “Ga de f**k achteruit, je loopt mijn vrouw omver” (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse acteur Tom Hanks (65) staat bekend om zijn kalmte en vrolijkheid, een man die altijd sympathiek overkomt. Maar dat geldt niet voor agressieve fans die Toms vrouw, Rita Wilson, omver lopen. Hanks schoot meteen in de verdediging en pakte de agressievelingen grondig aan.
  [naar artikel]
 11. Geitenboer Garry zoekt de liefde op VTM: “Ik zoek vooral een vrouw die eerlijk is” (14/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Of Boer zkt vrouw Garry Sterckx (46) een nieuwe partner oplevert, mogen we nog niet verklappen. Maar het programma haalde de geitenboer uit Itegem (Heist-op-den-berg) wel uit een flinke mentale dip. “Toen mijn ex-vrouw na een relatie van dertig jaar plots de benen nam, voelde ik de grond onder mijn voeten wegzakken”, zegt hij openhartig.
  [naar artikel]
 12. Vrijgelaten Canadees: “Taliban vermoordde mijn dochter en verkrachtte mijn vrouw” (14/10/2017 - VRT NWS)
  Joshua Boyle werd samen met zijn vrouw en kinderen bijna 5 jaar lang gegijzeld door de taliban, nadat ze ontvoerd werden in Afghanistan. Het Amerikaans-Canadees gezin is geland in Canada en daar heeft Boyle aan BBC News verteld over de “kwaadaardigheid en stupiditeit van de taliban". "De groep vermoordde mijn dochter en verkrachtte mijn vrouw.”
  [naar artikel]
 13. Onmetelijke eenzaamheid hakte diep in bij Philomena (85): “Zonder dat ene bezoek had mijn vrouw het opgegeven” (15/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Zonder bezoek en die bergen moeite van de verpleegsters om dat voor elkaar te krijgen, had mijn vrouw het nooit gehaald.” Dat vertelt Eugène Van...
  [naar artikel]
 14. Nathalie Meskens is binnenkort weer op tv: “Ik weet het, ik heb het geluk aan mijn gat hangen” (19/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Turkoois water, kalkwit strand, wuivende palmbomen, een zon van heet koper. En tussen al dat fraais trippelt mama-van-twee Nathalie Meskens (39) op haar flipflops door het beeld. Voor haar werk dan nog. Er zijn mensen die het met minder moeten doen. “Ik kan niet wachten om mijn kinderen de wereld te laten zien.”
  [naar artikel]
 15. Peter Van de Veire presenteert voor de laatste keer de ochtendshow bij MNM: “Ik wil nog niet stoppen met werken, dan wordt mijn vrouw gek” (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Een toiletbezoek, taart en een glas cava.” Met die ingrediënten neemt Peter Van de Veire (50) na dertien jaar - en duizenden ochtendshows - vandaag afscheid van MNM. Hoe zijn toekomst eruit ziet is voorlopig één groot vraagteken, al is rentenieren er (nog niet) bij. “Laat mij nog maar een tijdje werken. Mijn vrouw wordt anders gek van mijn gezaag.”
  [naar artikel]
 16. Peter Van de Veire presenteert voor de laatste keer de ochtenshow bij MNM: “Ik wil nog niet stoppen met werken, dan wordt mijn vrouw gek” (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Een toiletbezoek, taart en een glas cava.” Met die ingrediënten neemt Peter Van de Veire na dertien jaar - en duizenden ochtendshows - vandaag afscheid van MNM. Hoe zijn toekomst eruit ziet is voorlopig één groot vraagteken, al is rentenieren er (nog niet) bij. “Laat mij nog maar een tijdje werken. Mijn vrouw wordt anders gek van mijn gezaag.”
  [naar artikel]
 17. HOE ZOU HET NOG ZIJN MET... Achtvoudig wereldkampioene boksen Daniëlla Somers: “Het blijft wachten op de eerste topvoetballer die zich out” (17/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Acht wereldtitels heeft Daniëlla Somers (57) bij mekaar gebokst, maar geen gevecht valt haar zwaarder dan de strijd die haar vrouw Cindy momenteel tegen een agressieve kanker voert. “Mijn club, mijn kinderen, mijn vrienden… ik heb alles wat ik wil. Nu nog de gezondheid van mijn vrouw.”
  [naar artikel]
 18. “Ik weet niet of mijn vrouw en mijn twee kinderen nog leven” (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Ik weet niet wat er met mijn vrouw en mijn twee kleine kinderen is gebeurd. Zijn ze gemarteld? Zijn ze dood?”, zegt Syriër Abdelkarim Alhassan (38) met tranen in zijn ogen op zijn appartementje in Bilzen. Abdelkarim vluchtte anderhalf jaar geleden uit Aleppo in de hoop zijn vrouw en kinderen naar ons land te halen. Maar sinds zijn vertrek is zijn gezin op de vlucht voor het regime van Assad. “Vorige week nog zijn mijn vrouw en kinderen aan de dood ontsnapt bij de gifgasaanval in Khan Sheikhoun”, zucht Abdelkarim. “Maar ondertussen zijn ze opgepakt door het leger van Assad. Sindsdien krijg ik van hen geen teken van leven meer.”
  [naar artikel]
 19. Vrouw geeft moedige getuigenis over alcoholverslaving: “Ging slapen met fles wodka in de armen” (08/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  “Nu draag ik zorg voor mezelf, maar vroeger sliep ik met een fles wodka in mijn armen.” Aan het woord Nathalie, een 44-jarige vrouw uit Aarlen die zes jaar lang verslaafd was aan alcohol. Nathalie is niet alleen: volgens onderzoek van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV) vertoont één op de tien Belgen ouder dan vijftien “problematisch alcoholgebruik”.
  [naar artikel]
 20. “Ik zou mijn vrouw zo verlaten.” Gehuwde Wout (40) valt opnieuw voor zijn ex-lief, seksuoloog Wim geeft raad (27/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het huwelijk van Wout (40) zit al een tijd stevig in het slop. Dat wordt nog erger wanneer hij zijn ex-lief Ann (39) tegenkomt en de vonk opnieuw overslaat, zelfs vuriger dan ooit. Wout is bereid zijn vrouw te verlaten, maar Ann twijfelt over de slaagkansen van hun affaire. Daarbovenop doet de huidige vrouw van Wout er alles aan om hun huwelijk te redden. “Ik word verscheurd tussen mijn ex-lief en mijn vrouw.” Seksuoloog Wim Slabbinck geeft raad én een praktische doetip. “Het is moeilijk om te genieten van wat je thuis hebt als je naar iemand anders verlangt.”
  [naar artikel]
 21. Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats” (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Laurent Ciman (35) is terug thuis. Neen, niet in Farciennes, maar in Montreal. Zijn vrouw Diana en hun twee kinderen wonen daar al sinds 2015, en na vier jaar van omzwervingen heeft de voormalige Rode Duivel enkele dagen geleden beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Om terug bij zijn gezin te kunnen zijn. “Voor mij komen mijn vrouw, mijn dochter en mijn zoontje op de eerste plaats. Ik had nog mogelijkheden om te blijven voetballen, zelfs in België, maar ik had mijn vrouw beloofd dat er een einde moest komen aan ons gescheiden bestaan. Als dat het einde van mijn spelersloopbaan moest betekenen, dan zij het zo. En laat er geen twijfel over bestaan: dit is mijn eigen beslissing.”
  [naar artikel]
 22. Onderzoeksjournalist Faroek: “Dat ik mijn vrouw pas laat heb leren kennen, is mijn grote geluk geweest” (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De voorbije weken mocht Faroek Özgünes (57) nog eens plaatsnemen op de ankerstoel van VTM Nieuws, maar minstens even graag zet hij als onderzoeksjournalist zijn tanden in een spraakmakende zaak. “Het is onze verdomde plicht als journalist om verborgen zaken naar boven te brengen”, vertelt hij in dit gesprek over zijn gezin, ijdelheid, de moord op Peter R. De Vries en de zaak-Demarez. “Zodra ik op antenne ben, weet ik dat mijn microfoon zo goed als altijd open staat.”
  [naar artikel]
 23. “Mijn zwaarste straf heb ik al gekregen, ik ben mijn vrouw en kindjes kwijt”: Dennis Peeters biedt excuses aan tijdens het laatste woord, maar wordt veroordeeld tot 30 jaar cel (22/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het Gentse assisenhof heeft Dennis Peeters (41) dinsdag veroordeeld tot dertig jaar opsluiting voor de moord op zijn ex-vrouw Barbara Ongena (33). Ten vroegste in 2033 kan hij een aanvraag indienen om vroeger vrij te komen. “Hij heeft geen respect voor het leven”, klonk het snoeihard in het arrest.
  [naar artikel]
 24. “Mijn zoontje wil me zelfs niet meer zien” (26/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Toen Roman Bezus in de zomer overkwam van het financieel noodlijdende Dnipro Dnipropetrovsk, was iedereen ervan overtuigd dat STVV een topper had binnengehaald. Maar het vormpeil van de bonkige Oekraïner daalde gestaag. Zijn statistieken zijn zelfs schrijnend. “Hoe dat komt? Door een reeks missers in het begin van het seizoen raakte ik mijn vertrouwen kwijt. Maar vooral de visumproblemen van mijn gezin wegen zwaar door. Mijn vrouw kan voorlopig niet naar België komen, ze blijft bij de kinderen in Kiev en huilt elke dag.”
  [naar artikel]
 25. Verkrachtingsslachtoffer Nathalie reageert op vele steunbetuigingen: “Ongelooflijk trots op mijn zoon” (24/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De open brief van Wout Van Steenwinkel (24) over het onnoemelijke leed na de verkrachting van zijn moeder Nathalie (49) heeft bijzonder veel mensen geraakt. Nathalie en Wout zelf zeggen “overdonderd” te zijn van de vele steunbetuigingen. “Ik ben heel blij dat er zo positief gereageerd wordt en dat mijn zoon zich niet voor niets heel kwetsbaar heeft opgesteld”, zegt Nathalie.
  [naar artikel]
 26. An Lemmens (42) stelt haar prioriteiten. “Ik leef niet voor mijn job. Wél voor mijn gezin” (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn partner en ik zijn twee dezelfde mensen. Het gevaar bestaat dat we nooit meer buitenkomen, omdat het zo fijn is samen.” Presentatrice An Lemmens (42) is een echte huismus, of toch in het weekend. Ze doet niets liever dan met haar gezin thuis uitblazen en zei het nachtleven al enkele jaren vaarwel. Waar ze nu wel van houdt? De simpelste dingen. “Het mag heel normaal zijn”
  [naar artikel]
 27. Huis van Oostendse Ingrid zit bedolven onder de lava op La Palma, zoon start nu crowdfunding: “Alles kwijt. Ik moet volledig herbeginnen op mijn 69ste” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ingrid Asseloos (69), een Oostendse vrouw die op La Palma woont, is werkelijk alles kwijt door de vulkaanuitbarsting die het Spaanse eiland sinds een maand teistert. “Mijn huis waaraan ik 3,5 jaar werkte, zit vijf meter diep bedolven onder de lava. Ik huur nu een vakantiewoning ten noorden van het eiland, maar financieel is dat onhoudbaar”, vertelt de vrouw vanuit La Palma. Ze is de wanhoop nabij. Haar zoon is nu een crowdfunding gestart.
  [naar artikel]
 28. Huis van Oostendse Ingrid zit bedolven onder de lava op La Palma, zoon start nu crowdfunding: “Alles kwijt. Ik moet volledig herbeginnen op mijn 69ste” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ingrid Asseloos (69), een Oostendse vrouw die op La Palma woont, is werkelijk alles kwijt door de vulkaanuitbarsting die het Spaanse eiland sinds een maand teistert. “Mijn huis waaraan ik 3,5 jaar werkte, zit vijf meter diep bedolven onder de lava. Ik huur nu een vakantiewoning ten noorden van het eiland, maar financieel is dat onhoudbaar”, vertelt de vrouw vanuit La Palma. Ze is de wanhoop nabij. Haar zoon is nu een crowdfunding gestart.
  [naar artikel]
 29. Mama’s Jasje-zanger Peter Vanlaet is zijn wilde haren kwijt: “Mijn vrouw heeft me nog nooit ladderzat gezien” (02/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De favoriete slogan van Mama’s Jasje-zanger Peter Vanlaet (53)? “Het leven is meer dan afwassen alleen”, lacht hij in PRIMO. “Het was de leuze bij...
  [naar artikel]
 30. Wat hij mist in zijn seksloos huwelijk vindt Hidde bij vurige Kirstin: “Met haar handen hield ze mijn hoofd down under” (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hidde* (42) is al jaren getrouwd maar hij en zijn vrouw slapen apart en hebben nooit meer seks. Wanneer hij Kirstin* (45) ontmoet via zijn werk, krijgt hij haar maar niet uit zijn hoofd. De spanning stijgt, tot een ontlading op een donkere zondagavond, in een appartement met enkel een matras op de grond. “‘Dit is fantastisch’, zei ze. ‘Mijn ex-man wilde dit nooit doen. Ik glom van trots en zelfvertrouwen. Ik deed niets liever dan haar warme plooien proeven.”
  [naar artikel]
 31. Legendarisch succescoach Bob Kersee en de man van Jacky Joyner-Kersee: “Thiam kan het wereldrecord van mijn vrouw breken. Ongetwijfeld” (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op zijn palmares staan meer dan dertig olympische medailles. De tel is hij zelf al lang kwijt. Bob Kersee (68) is een instituut in de atletiek, de succestrainer bij uitstek, onder meer van zijn vrouw Jackie Joyner-Kersee. “Voor mij is de volgende medaille het belangrijkst. Alleen zo kan je winnen. Je moet vergeten dat je net kampioen was.”
  [naar artikel]
 32. Verkrachtingsslachtoffer Nathalie reageert op vele steunbetuigingen: “Ik ben overdonderd en ongelooflijk trots op mijn zoon” (24/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De open brief van Wout Van Steenwinkel (24) over het onnoemelijke leed na de verkrachting van zijn moeder Nathalie (49) heeft bijzonder veel mensen geraakt. Nathalie en Wout zelf zeggen “overdonderd” te zijn van de vele steunbetuigingen. “Ik ben heel blij dat er zo positief gereageerd wordt en dat mijn zoon zich niet voor niets heel kwetsbaar heeft opgesteld”, zegt Nathalie.
  [naar artikel]
 33. Verkrachtingsslachtoffer Nathalie reageert op vele steunbetuigingen: “Ik ben overdonderd en ongelooflijk trots op mijn zoon” (24/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  De open brief van Wout Van Steenwinkel (24) over het onnoemelijke leed na de verkrachting van zijn moeder Nathalie (49) heeft bijzonder veel mensen geraakt. Nathalie en Wout zelf zeggen “overdonderd” te zijn van de vele steunbetuigingen. “Ik ben heel blij dat er zo positief gereageerd wordt en dat mijn zoon zich niet voor niets heel kwetsbaar heeft opgesteld”, zegt Nathalie.
  [naar artikel]
 34. Kevin (32) probeert vrouw en kind te beschermen maar incasseert vijf messteken: “Eén centimeter dieper en mijn halsslagader was geraakt” (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een losgeslagen man is in Geluwe bij Wervik een automobilist te lijf gegaan met een mes. “Hij stond in het midden van de straat en wilde niet wijken”, vertelt slachtoffer Kevin Devos. “Pas bij de derde messteek had ik door wat er gebeurde. Intussen stond mijn vrouw doodsangsten uit in de auto. Klap op de vuurpijl was echter, wat ons overkwam op de spoedafdeling in het ziekenhuis.”
  [naar artikel]
 35. Belgische anesthesiste veroorzaakt dood van zwangere vrouw: “Alcoholisme was niet te verzoenen met mijn werk” (08/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Alcoholisme was niet te verzoenen met mijn werk.” Dat gaf Helga Wauters (51) toe op de eerste dag van haar proces in het Franse Pau. De Belgische...
  [naar artikel]
 36. Man stopt om kitten te redden, maar wordt plots omsingeld: “Mijn vrouw wilde één kat, nu heb ik er 13” (09/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Robert Brantley was op weg naar de schietbaan toen hij plots een kitten op de weg zag zitten. De vrouw van de Amerikaan wilde graag een kat en de man vond dat het dier er niet erg gezond uitzag, dus stopte hij om de jonge poes te redden. Maar toen hij een stap achteruit zette om het nieuwe gezinslid te filmen, werd hij plots omsingeld. Nog een dozijn andere katjes dook plots op uit het struikgewas en gingen recht op de benen van Robert af om aandacht te zoeken. “Ik heb ze dan maar allemaal mee naar huis genomen”, klinkt het. “Mijn vrouw wilde één kat, nu heb ik er dertien. Wil er iemand eentje?”
  [naar artikel]
 37. Nathalie Meskens ging na haar scheiding in therapie: “Ik besefte dat het leven niet alleen om werken draait” (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We zien Nathalie Meskens (40) elke week op het scherm als presentatrice van VTM’s ‘Beste kijkers’, maar dat is maar een fractie van haar planning. Acteren, zingen, ondernemen… En uiteraard is er ook haar gezin; Meskens is intussen mama van twee. Toch vond ze tussendoor nog de tijd voor een gesprek met Primo over de periode na haar scheiding, leren ‘nee’ zeggen en het moederschap. “Ik ben op mijn veertiende naar Parijs getrokken, om te zingen op straat. Ik zou het de mijne niet toelaten.”
  [naar artikel]
 38. Verloren trouwring na vijftien jaar terug bij eigenaar: “Blij dat ie weer rond de juiste vinger zit!” (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Nooit, maar ook nooit had ik gedacht dat ik mijn trouwring nog zou terugzien.” Zo’n 15 jaar geleden schoof het sieraad van de vinger van Patrick Nolf (54) na een restaurantbezoek en viel het op straat. Het juweel werd nooit teruggevonden. Tot nu. De ring bleek in een potje te zitten bij de moeder van Charlotte Vandenberghe (35) uit Ieper. Twee uur na het plaatsen van een post op Facebook, was het juweel terecht. “Mijn vrouw en ik zijn zo gelukkig, dit betekent heel veel voor ons.”
  [naar artikel]
 39. Op proces Aquino loopt spanning tussen beschuldigen op: “Hij gaat mijn vrouw en kinderen vermoorden. Dat horen jullie toch?” (09/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Mijnheer de voorzitter, ik voel me bedreigd door mijn neef. Hij gaat mijn vrouw en kinderen vermoorden. Dat hebben jullie toch net gehoord?” Op het assisenproces over de dood van drugbaron Silvio Aquino in Tongeren, loopt de spanning in de zaal niet alleen op tussen de kidnappers en de familie Aquino. Ook tussen de beschuldigden onderling, zakt de temperatuur onder het nulpunt.
  [naar artikel]
 40. “Ik was gelukkig met mijn pasgeboren dochter, maar naast mij lag mijn vrouw met gesloten ogen” (14/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Ik kreeg mijn pasgeboren dochtertje in mijn armen geduwd en was dolgelukkig. Maar als ik naast me keek, zag ik mijn vrouw met gesloten ogen op de operatietafel liggen.” Sébastien en een zwangere Anne-Catherine kwamen net terug van huwelijksreis, toen zij een zware diagnose kreeg. Acht maanden na de geboorte van Eleonore stierf Anne-Catherine. Vandaag is Eleonore vijf jaar, en doet Sébastien voor het eerst zijn verhaal.
  [naar artikel]
 41. Zo veel meer dan ‘mevrouw Marc Coucke’. Nathalie Baeten is onderneemster en trotse mama: “Mijn dochters weten dat ze moeten werken” (18/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nathalie Baeten, al 28 jaar ‘vrouw van’ ondernemer Marc Coucke, maar ook: een liefdevolle mama, een toegewijde echtgenote, een trotse dogmom en sinds een jaar zelf succesvol onderneemster van ‘Le Parfum de Nathalie’. Ze neemt ons mee achter de schermen van haar sprookjeskasteel waarin een warm gezin, een nuchtere mentaliteit en heel veel liefde centraal staan. “Toen ik Marc leerde kennen, zat hij voor honderd miljoen euro in de schulden. Geen van ons wist hoe dat zou uitdraaien.” Welkom in het Coucke-nest.
  [naar artikel]
 42. Kevin doet zijn verhaal nadat moeder sterft in verkeersongeval voor zijn deur: “Die beelden raak ik nooit meer kwijt” (02/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Ik heb bijna mijn hele leven bij mama gewoond. Natuurlijk zal ze enorm gemist worden.” Aan het woord is de 38-jarige Kevin Daenekindt, de zoon van de vrouw die vrijdagochtend om het leven kwam bij een verkeersongeval in Varsenare toen ze de oprit van haar zoon wou oprijden.
  [naar artikel]
 43. Exclusieve fragmenten uit ‘Eindelijk vrouw’ van Bo Van Spilbeeck: “Mijn vrouw verloor de man van wie ze hield, maar bleef mij steunen” (26/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Aan mijn transitie zou ik meteen opnieuw beginnen, ik heb er geen seconde spijt van.” Een jaar nadat Bo Van Spilbeeck (60) zich outte als...
  [naar artikel]
 44. Niels (34) uit Maasmechelen: “Mijn vrouw begon meteen te huilen toen we het nieuws hoorden” (09/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maasmechelaar Niels Thoné (34) ontmoette in juni nog prins William en zijn vrouw Kate op een straatfeest ter ere van het 70-jarige jubileum van de Queen. Drie maanden later is ze er niet meer. “Mijn vrouw begon te huilen toen we het nieuws over haar overlijden hoorden.”
  [naar artikel]
 45. Nieuwe cd voor Lisa del Bo: “Ik ben nooit uitgelachen om mijn geloof” (29/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nu uit: ‘Niet Alleen’, de nieuwe van Lisa del Bo (60). Hiermee breit de Mopertingse een religieus getint vervolg aan ‘Lisa Gelooft’ uit 2018. “Ik ben nooit van mijn geloof gevallen”, zegt ze. “Zelfs niet toen mijn lief op zijn 20ste het leven liet.”
  [naar artikel]
 46. "Ik ben 80% van mijn lichaam kwijt, maar ik hou zo veel over: vrienden, familie, mijn dochtertjes. Mijn leven is mooi" (03/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  28 januari 2002, een noodlottige datum voor Marc Herremans. Het was de dag waarop de afgetrainde en fysiek in bloedvorm verkerende triatleet door
  [naar artikel]
 47. Eén jaar na de overstromingen in Pepinster: “Het is nog mijn huis, maar niet langer mijn thuis” (09/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een jaar na de Ardeense zondvloed die huizen en inwoners weggespoeld heeft, probeert de zwaarst getroffen gemeente Pepinster haar rug te rechten. Sommige woningen zijn gerenoveerd, andere onderweg om gerenoveerd te geraken, nog andere staan voor maanden werk. En dan is er de onzichtbare schade: de psychologische. Die is misschien nog het grootst. “Zodra mijn vrouw het hoort regenen, duikt ze de kelder in.”
  [naar artikel]
 48. Eén jaar na de overstromingen in Pepinster: “Het is nog mijn huis, maar niet langer mijn thuis” (09/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een jaar na de Ardeense zondvloed die huizen en inwoners weggespoeld heeft, probeert de zwaarst getroffen gemeente Pepinster haar rug te rechten. Sommige woningen zijn gerenoveerd, andere onderweg om gerenoveerd te geraken, nog andere staan voor maanden werk. En dan is er de onzichtbare schade: de psychologische. Die is misschien nog het grootst. “Zodra mijn vrouw het hoort regenen, duikt ze de kelder in.”
  [naar artikel]
 49. ASSISEN. “Ik hield haar heel hard vast tot ze stierf. Op dat moment moest ze dood”: Dennis Peeters (39) krijgt het woord op eerste procesdag voor moord op Barbara Ongena (33) (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb mijn vrouw gedood. Mochten mijn kinderen er niet zijn, dan was ik er nu niet meer.” Op de eerste dag van het assisenproces tegen Dennis Peeters (41) kreeg de jury een beeld van zijn leven en zijn relatie met slachtoffer Barbara Ongena (33). “Ik heb veel spijt. Ik wil niet zonder mijn vrouw leven.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy