KVK Beringen slikt derde nederlaag op rij en zakt steeds verder weg in het klassement

27/11/2022 - 10:09
"In de ultieme slotminuten liet Beringen een gelijkspel uit handen glippen. Meteen de derde nederlaag op rij en daardoor zakt een zwak KVK steeds verder weg in de rangschikking. Beringen begon nochtans goed want na 20 minuten zorgde McMillen voor de 0-1. Na rust hing Kampenhout de bordjes snel gelijk. Met treffers van Put en Roekens in de slotfase boekte Kampenhout zijn vierde thuiszege op rij. Ze wippen daardoor over KVK, dat met een magere 3 op 15 achterblijft. "

1. DERDE AFDELING. Wellen wint derby, Pelt pakt eindelijk nog eens driepunter (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)

KVK Wellen heeft de Zuid-Limburgse derby gewonnen van Schoonbeek-Beverst (1-3). KVK Beringen slikte een derde nederlaag op rij en zakt steeds verder weg in het klassement. Pelt boekt zijn tweede overwinning van het seizoen. Wezel overklaste Zwarte leeuw met 7-1! Houtvenne blijft - dankzij een doelpunt van Christophe Bertjens - aan de leiding. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in derde afdeling VV B van dit weekend. [naar artikel]

2. KVK Beringen slikt vijf doelpunten in 21 minuten en lijdt zware nederlaag (02/04/2023 - Het Belang van Limburg)

KVK Beringen heeft zaterdagavond met 6-2 verloren op het veld van Sint-Lenaarts. [naar artikel]

3. KVK Beringen slikt overdreven 4-1-nederlaag bij Nijlen (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Beringen slikte zaterdagavond een 4-1-nederlaag bij Nijlen, maar de cijfers zeggen niet alles, want ook de bezoekers hadden kansen. KVK begon het best, maar het was de thuisploeg die scoorde. Bruyninckx werd gehaakt en Vanderheyden zette de elfmeter om. De thuisploeg verdubbelde die voorsprong via Paulissen. Na de 2-1 van Kislali nam Beringen het commando over. De thuisploeg knokte zich langzaam in de match, Verlinden (stilstaande fase) en Bruyninckx (tegenaanval) velden een zwaar verdict: 4-1. [naar artikel]

4. Beringen slikt eerste nederlaag: Mbenza doet licht bij ex-ploeg helemaal uit (25/09/2022 - Het Belang van Limburg)

KVK Beringen slikte zaterdagavond zijn eerste nederlaag van het seizoen (1-3 tegen Geel), maar net als vorige week (tegen Diest) had de partij anders kunnen lopen. “Na twintig minuten had het 2-0 moeten zijn”, reageerde KVK-coach Kurt Van de Paar. [naar artikel]

5. Doek valt voor Beringen in nationale na nederlaag bij Witgoor: “Tachtig procent van spelers moet vervangen worden” (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Na de nederlaag tegen Witgoor zakt Beringen naar eerste provinciale. “Mijn eerste degradatie in 40 jaar voetbal”, uitte coach Kurt Van de Paar zijn ontgoocheling. [naar artikel]

6. Bocholt lijdt in Lebbeke derde nederlaag op rij: “Moeten tij snel keren” (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Nieuwe nederlaag van Bocholt - de derde op rij inmiddels - dat steeds verder wegzakt in het klassement. “Een partij die vergelijkbaar was met de match op Diegem”, aldus Rune Doms. “Ook Lebbeke hanteerde de lange bal richting hun gestalterijke aanvallers. En de twee tegentreffers vallen uit evenveel stilstaande fases. Vermijdbaar, zeker de tweede, en dat maakt het nog zuurder. We moeten het tij snel gaan keren, want voor we het goed beseffen zitten we echt in de shit. Zeg nu zelf, de laatste nederlagen waren zelfs niet eens tegen de topploegen uit de reeks. Dat stemt toch tot nadenken.”  [naar artikel]

7. Tranendal op het Lisp: Lierse slikt derde nederlaag op rij en wint weer niet in eigen huis (13/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Treurnis op het Lisp, waar Lierse nu al voor de achtste thuismatch op rij zonder winst bleef. Erger nog, in een werkelijk dramatische negentig minuten liepen de Pallieters op een derde opeenvolgende nederlaag tegen Moeskroen: 0-1. Zo zijn de Lierenaars mathematisch nog altijd niet zeker van het behoud. [naar artikel]

8. DERDE PROVINCIALE. Leider slikt eerste nederlaag, knotsgek duel in Maaseik en Membruggen schiet met scherp (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

In 3A won Godsheide de kelderkraker, in 3B smeerde Louwel leider Lutlommel een eerste nederlaag aan en gaf Kaulille een 0-3-voorsprong uit handen (3-3 bij SLW Maaseik) en in 3C maakte Wiemismeer brandhout van Membruggen: 8-1. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in derde provinciale van dit weekend. [naar artikel]

9. Democratie zakt wereldwijd verder weg, ruim twee derde van de wereldbevolking leeft niet in een volwaardige democratie (22/11/2021 - Express)

Lees dit artikel: Democratie zakt wereldwijd verder weg, ruim twee derde van de wereldbevolking leeft niet in een volwaardige democratie Over de hele wereld staan democratieën onder druk, dat blijkt uit een rapport van het International Institute for Democracy and Electoral Assistance (IDEA). Voor het vijfde jaar op rij verschuiven meer staten richting een autoritair regime. Ongeveer twee derde van de wereld leeft in non-democratische regimes of een terugvallende democratie. De democratie heeft enkele rake […] Lees dit artikel: Democratie zakt wereldwijd verder weg, ruim twee derde van de wereldbevolking leeft niet in een volwaardige democratie [naar artikel]

10. Thierry Neuville zakt van tweede naar derde plaats in algemeen klassement Rally van Finland (04/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Thierry Neuville en zijn copiloot Martijn Wydaeghe (Hyundai i20) staan vrijdagmiddag op de derde plaats van het algemeen klassement van de rally van Finland, de negende van dertien WK-manches. [naar artikel]

11. DERDE AFDELING. Schoonbeek-Beverst zeker van behoud, Beringen slikt 5 goals in 21 minuten (02/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Schoonbeek-Beverst verzekerde zich dankzij winst tegen Pelt van het behoud. Slechter nieuws was er voor KVK Beringen, dat 5 doelpunten slikte in amper 21 minuten tijd. KVK Wellen verloor de topper tegen Geel, Termien was veel te sterk voor Nijlen. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in derde afdeling VV B van dit weekend. [naar artikel]

12. Rusland nog niet klaar voor WK: nationale ploeg slikt ene nederlaag na andere, fans viseren tegenstander met apengeluiden (28/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het WK komt er in sneltreinvaart aan, maar het gastland lijkt er nog niet helemaal klaar voor. De Russische nationale ploeg slikt de ene nederlaag... [naar artikel]

13. Yves Van Borm en Cappellen balen na nederlaag: “Kregen lesje in efficiëntie” (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Cappellen heeft het tij na drie nederlagen op rij niet kunnen keren in de streekderby tegen Hoogstraten. De thuisploeg was zeker in de tweede helft de evenknie van de bezoekers, maar ze kreeg een lesje in efficiëntie. Door die vierde opeenvolgende nederlaag zakt Cappellen verder weg in het klassement.”Als je zo doelpunten in cadeauvorm weggeeft, kan je nooit winnen”, reageerde Yves Van Borm. [naar artikel]

14. TWEEDE AFDELING. Sporting Hasselt verliest tegen rode lantaarn, giant-killer Hades slaat weer toe (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

“Alle 15 véél te plat”, concludeerde Sporting doelman Lennart Ghijsens na de 0-3-nederlaag tegen rode lantaarn Londerzeel. Door dit verlies nadert Belisia, dat vrijdagavond de Haspengouwse derby won van Tongeren, tot op twee punten. Tongeren zakt na deze nieuwe nederlaag steeds verder weg in het klassement. Ook Bocholt verging het deze speeldag minder goed. Zij verloren met 3-0 van Racing Mechelen. Dan verging het Hades beter. De Hasselaren versloegen Jong KV Mechelen en ontpoppen zich stilaan tot giant-killer. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in tweede afdeling VV B van dit weekend. [naar artikel]

15. DERDE AFDELING. Beringen wint derby, operatie voor Gaethofs (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)

KVK Beringen won de derby bij Pelt, Schoonbeek-Beverst kon niet stunten tegen de leider, Dessel bezorgde Termien een zure nederlaag en bij Wezel liep Jentl Gaethofs een zware enkelblessure op. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in derde afdeling VV B van dit weekend. [naar artikel]

16. Racing Genk slikt op eigen veld drie goals tegen AA Gent en lijdt vijfde opeenvolgende nederlaag (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk geraakt maar niet weg uit het sukkelstraatje. Op eigen veld tegen AA Gent leden de Limburgers al hun vijfde nederlaag op rij: 0-3. De Buffalo’s komen in het klassement zo op gelijke hoogte van de ploeg van John van den Brom, die zich stilaan zorgen moet beginnen maken. [naar artikel]

17. LIVE STANDARD-STVV Fujita schiet de Rouches in de problemen! (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard zakt steeds verder weg in het klassement. De Rouches moeten stilaan opnieuw naar onder beginnen kijken en kunnen maar best winnen op Sclessin van STVV. Volg de match op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

18. LIVE STANDARD-STVV De Kanaries nemen het voortouw op Sclessin. Bodart voorkomt een achterstand! (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

19. Leider Boston slikt derde opeenvolgende verlies in NBA, New York Knicks winnen na verlengingen (27/01/2023 - Het Belang van Limburg)

De Boston Celtics hebben donderdagavond een derde nederlaag op rij geleden in de NBA. Het team uit Massachusetts ging in de eigen TD Garden na een verlenging met 117-120 onderuit tegen de New York Knicks. [naar artikel]

20. LIVE STANDARD-STVV (18u30). Knopen de Rouches na matige 2 op 12 opnieuw aan met de zege? (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE STANDARD-STVV Krijgen we een ander Standard te zien na de rust, of pakt STVV de zege mee op Sclessin? (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

22. Chloé Leurquin zakt weg in klassement na derde ronde (15/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Chloé Leurquin is op het Lalla Meryem Cup golftoernooi (ELPGA/450.000 euro) in het Marokkaanse Rabat na een zwakke derde ronde van 79 slagen van plaats 9 naar 43 getuimeld. [naar artikel]

23. TWEEDE AFDELING. Belisia blijft steken op gelijkspel, Tongeren lijdt derde nederlaag op een rij (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagavond verloor Tongeren voor de derde keer op een rij en zakt zo verder richting middenmoot. Belisia kwam niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen City Pirates. Lange tijd leken de Bilzenaren op weg naar de overwinning, maar in de 86ste minuut maakten de Antwerpenaren gelijk. Ook voor Hades zat het venijn in de staart. De Hasselaren slikten in de 93ste minuut de 2-3 tegen Lebbeke. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in tweede afdeling VV B van dit weekend. (matr/rusm/edst/frba) [naar artikel]

24. Charleroi spoelt bekeruitschakeling door met ruime zege tegen Eupen en maakt sprongetje in klassement (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi zet zijn opmars verder, dankzij een ruime zege die een vertekend beeld geeft van het wedstrijdverloop. Voor Eupen is het de derde nederlaag op rij. [naar artikel]

25. Lierse Kempenzonen slikt derde verlies op rij bij Patro Eisden (01/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

Lierse Kempenzonen liep zaterdagavond op bezoek bij Patro Eisden op een derde nederlaag op rij. De Pallieters hadden veelvuldig balbezit in Limburg, maar botsten op een stevige muur. Een kwartier van het einde kregen de Lierenaars het deksel nog op de neus. [naar artikel]