Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Buitenlandse pers slaat en zalft Belgen tegelijkertijd: “De Duivels staan aan de poort van de hel, met de slechtste De Bruyne ooit”

28/11/2022 - 09:19
"De Rode Duivels hebben zondagnamiddag op de tweede speeldag in groep F op het WK in Qatar met 0-2 verloren van Marokko. Ook de buitenlandse pers heeft een dag na de feiten weinig bemoedigende woorden over voor de Rode Duivels, maar zien toch ook enkele zeldzame lichtpuntjes. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Buitenlandse pers slaat en zalft Belgen tegelijkertijd: “De Duivels staan aan de poort van de hel, met de slechtste De Bruyne ooit” (28/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels hebben zondagnamiddag op de tweede speeldag in groep F op het WK in Qatar met 0-2 verloren van Marokko. Ook de buitenlandse pers heeft een dag na de feiten weinig bemoedigende woorden over voor de Rode Duivels, maar zien toch ook enkele zeldzame lichtpuntjes. [naar artikel]


2. Helft Belgen kijkt tv en surft tegelijkertijd (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. “De slechtste ploeg en de slechtste Messi ooit”: Argentijnse pers haalt zwaar uit na nieuw debacle (20/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Ay, Selección!’ Nadat Argentinië vorig jaar ternauwerdood de poulefase van het WK overleefde, vergaat het de gaucho’s van Messi op de Copa América... [naar artikel]


4. De slechtste (en beste) Vlaamse gemeente om in te wonen: ‘Slechtste? Wij zijn juist superaantrekkelijk en heel gegeerd’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. De slechtste (en beste) Vlaamse gemeente om te wonen: ‘Slechtste? Wij zijn juist superaantrekkelijk en heel gegeerd’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Kelderkraker in Hasselt: Juve - Hechtel is duel tussen slechtste aanval én slechtste defensie (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Juve tegen Hechtel. Of het duel tussen de laatste twee van eerste provinciale. Maar ook het duel tussen de zwakste aanval - Juve maakte slechts negen goals - en de slechtste verdediging. De Hechtelse keeper Jelle Eyckens mocht immers al 43 keer het leer uit z’n netten halen. Geen enkele keer kon hij de nul houden. “Ik hoop dat ons dat nu wel gaat lukken. En dan zelf nog een goaltje maken”, redeneert hij. [naar artikel]


7. Een derde van de Belgen is van buitenlandse afkomst of heeft buitenlandse nationaliteit (13/01/2021 - VRT NWS)

Ongeveer een derde van iedereen die in België woont, is van buitenlandse herkomst of heeft de buitenlandse nationaliteit. Dat blijkt uit cijfers van Statbel, het statistische agentschap van de federale overheid, die voor het eerst de herkomst van de Belgische bevolking in kaart bracht. De voorbije tien jaar steeg dat cijfer aanzienlijk, en het is de verwachting dat het blijft stijgen. [naar artikel]


8. Buitenlandse media vol lof voor Duivels en lacherig over Neymar: "De wereldtitel lonkt, het is nu of nooit voor de Belgen" - "Kevin de Bumm – und Neymar lag wieder nur rum..." (07/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

"De Rode Duivels omzeilden vanavond een enorme klip op weg naar de wereldtitel", luidt het bij onze Nederlandse collega's van het Algemeen Dagblad.... [naar artikel]


9. "De wereldtitel lonkt, het is nu of nooit voor de Belgen": buitenlandse pers enthousiast over Rode Duivels (07/07/2018 - De Morgen)

Dat de Rode Duivels zich gisteren wisten te plaatsen in de halve finales tegen een sterk Brazilië doet elke Belg glimmen van trots. Maar wat vinden de buitenlandse media van de 1-2-overwinning van onze Duivels? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!