Na haar Nooit meer diëten- en Fast food-reeksen komt bestsellerauteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari met een nieuw concept: Framily food. Roep vrienden en familie alvast aan tafel. Met deze gezonde comfortfood scoor je sowieso! [naar artikel]
Drie gerechten waar Jeroen altijd zwaar nostalgisch van wordt. Het gegratineerde vispannetje is een klassieker uit het begin van zijn kookcarrière waar hij tot vandaag nog altijd met groot plezier op terugkijkt. [naar artikel]
Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro. [naar artikel]
Dit Spaanse vispannetje met kabeljauw en chorizo is het hele jaar door lekker. De zachte smaak van de kabeljauw gaat trouwens perfect samen met patatas bravas, gefrituurde aardappelblokjes in tomatensaus. [naar artikel]
Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! [naar artikel]
Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! Wat heb je nodig:20 scampi's, gepeld, darmkanaal [naar artikel]
Een vispannetje, dat is voor mij pure nostalgie, echt de jaren 90. Op de koksschool was het een van de klassiekers die we absoluut moesten kunnen [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.