Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

GEPROEFD. Kan vegan cannelloni zelfs onze vleesliefhebber overtuigen: “Is dit echt gehakt?”

08/12/2022 - 12:58
"De kaart van Foglia in Genk leest als een feest voor vlees- en kaasliefhebbers: van ‘kruidige amandelkaas’, ‘gehakt’ tot ‘ricotta’. Toch wordt er in de nieuwste aanwinst in de Vennestraat enkel plantaardig gekookt. Wij stuurden er onze aan gruyère- en mozzarellaverslaafde reporter op af. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. GEPROEFD. Kan vegan cannelloni zelfs onze vleesliefhebber overtuigen: “Is dit echt gehakt?” (08/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De kaart van Foglia in Genk leest als een feest voor vlees- en kaasliefhebbers: van ‘kruidige amandelkaas’, ‘gehakt’ tot ‘ricotta’. Toch wordt er in de nieuwste aanwinst in de Vennestraat enkel plantaardig gekookt. Wij stuurden er onze aan gruyère- en mozzarellaverslaafde reporter op af. [naar artikel]


2. Zelfgemaakte cannelloni (16/09/2016 - Het Belang van Limburg)

De Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag is met haar 124.000 fans bekender dan Jeroen Meus op Instagram. Op de sociale netwerksite mutfaktayim_b deelt ze klassieke en eigentijdse Turkse gerechten. Vanaf nu toont Beyhan iedere vrijdag haar favoriete Turkse klassiekers ook in deze krant. [naar artikel]


3. Beyhan kookt: Zelfgemaakte cannelloni (16/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze heerlijke zelfgemaakte cannelloni klaar. Smakelijk! [naar artikel]


4. “Met een blok tofoe ga je een vleeseter niet overtuigen, wél met gehakt”: Paul Florizoone legt uit hoe je makkelijk meer veggie kookt (21/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Overal wordt opgeroepen om minder vlees te eten, maar wie zijn stuk vlees gewend is op zijn bord weet niet altijd hoe dat precies aan te pakken. “Gewoon doen", is het simpele advies van Paul Florizoone die in 1996 als één van de voorlopers al Greenway oprichtte. “Om vleeseters mee te krijgen, moet je er in de eerste plaats voor zorgen dat het gerecht echt lekker is.” Hoe pak je dat simpel aan? Hij deelt gouden tips en vier exclusieve recepten om makkelijk meer veggie te koken. [naar artikel]


5. MMA-vechter wordt flink in de pan gehakt, maar zijn mama in de zaal maakt afgang pas écht gênant (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Moeders hebben altijd en overal het beste voor met hun kinderen en springen op cruciale of keiharde momenten steevast in de bres voor hun [naar artikel]


6. MMA-vechter flink in de pan gehakt, maar zijn mama in de zaal maakt afgang pas écht gênant (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Moeders hebben altijd en overal het beste voor met hun kinderen en springen op cruciale of keiharde momenten steevast in de bres voor hun [naar artikel]


7. Hond ontsnapt aan de dood: dierenbeul verstopt glas in gehakt (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een onbekende laat gehaktballen met glasscherven en stukken chocolade met duimspijkers achter op een grasveld aan de Singel in Sint-Niklaas. Daar [naar artikel]


8. Twitter maakt gehakt van Manchester United na smadelijke nederlaag (24/10/2016 - Sporza)

Het werd een pijnlijke terugkeer van José Mourinho naar Stamford Bridge. Op veel medelijden van Twitter hoefde de Portugees en zijn sterspelers wel niet te rekenen. [naar artikel]


9. Vrouw (25) vermoord en in stukken gehakt nadat vader oproep lanceert op televisie (03/11/2016 - Het Belang van Limburg)

De Russische Raina Aliev is een paar dagen na haar huwelijk brutaal vermoord, aldus mic.com. Ze werd in stukken gehakt nadat haar vader opriep om “hem” te vermoorden op een lokale zender. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!