11/12/2022 - 10:02
"Tot twee keer toe kreeg Engeland een strafschop in de kwartfinale van het WK voetbal tegen Frankrijk (1-2). Beide keren ging aanvoerder Harry Kane achter de bal staan, met wisselend resultaat. Zijn misser in de 84ste minuut kostte ‘The Three Lions’ de kans op een verlenging en een plek bij de laatste vier. “Dit is iets waarmee ik zal moeten leven.”"

1. REACTIES. “Zal hiermee moeten leven”: Harry Kane spreekt over cruciale strafschopmisser tegen Frankrijk (11/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tot twee keer toe kreeg Engeland een strafschop in de kwartfinale van het WK voetbal tegen Frankrijk (1-2). Beide keren ging aanvoerder Harry Kane achter de bal staan, met wisselend resultaat. Zijn misser in de 84ste minuut kostte ‘The Three Lions’ de kans op een verlenging en een plek bij de laatste vier. “Dit is iets waarmee ik zal moeten leven.” [naar artikel]

2. Anderlecht wint oefenmatch van Heerenveen ondanks strafschopmisser van Tielemans (20/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft zijn generale repetitie voor de Champions League-partij tegen Rostov van volgende week tot een goed einde gebracht. Het versloeg het Nederlandse Heerenveen met 3-1. [naar artikel]

3. Liverpool ondanks strafschopmisser Origi voorbij Plymouth in FA Cup (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tweede keer, goede keer voor Liverpool tegen vierdeklasser Plymouth Argyle. Op Anfield slaagden de 'Reds' er niet in om te scoren tegen de [naar artikel]

4. Arsenal klopt Chelsea om Community Shield na strafschopmisser van Thibaut Courtois (06/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal heeft vandaag de Engelse Supercup gewonnen. De FA Cup-winnaar klopte op Wembley landskampioen Chelsea na strafschoppen met 4-1, nadat het [naar artikel]

5. KV Oostende laat unieke kans liggen, Gano antiheld met strafschopmisser (01/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zelden was KV Oostende zo ongelukkig na een gelijkspel buitenshuis. De kustploeg kon gisteren een gouden zaak doen in het klassement, maar... [naar artikel]

6. LIVE PO2: Akpala staat nog maar net op het veld of hij maakt er 2-2 van na strafschopmisser Lokeren - Owusu weer trefzeker voor Antwerp (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook vanavond hoeft u niets te missen van play-off II. Op deze pagina blijft u op de hoogte van de drie partijen die in groep B worden afgehaspeld.... [naar artikel]

7. Topaffiche baart een muis: Liverpool en City verdelen de buit, Mahrez antiheld met strafschopmisser (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wie op een doelpuntenkermis had gehoopt, kwam bedrogen uit. De topaffiche tussen Liverpool en Manchester City loste de torenhoge verwachtingen niet... [naar artikel]

8. Belgen in het buitenland – Strafschopmisser en rode kaart doen City tegen Tottenham das om (02/02/2020 - Metro)

Tottenham heeft zondag op de 25e speeldag van de Premier League de punten thuisgehouden tegen Manchester City. De ploeg van trainer José Mourinho haalde het met 2-0. City nam het meeste initiatief, en kreeg even voor rusten met een strafschop een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Gündogan trapte de elfmeter echter op doelman […] Het bericht Belgen in het buitenland – Strafschopmisser en rode kaart doen City tegen Tottenham das om verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. KIJK LIVE. Milan met 10 en strafschopmisser CR7, maar voorlopig geen doelpunten in Turijn (12/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• KIJK HIER LIVE naar de wedstrijd • Halve finale Coppa Italia • Allianz Stadion • Heenwedstrijd eindigde op 1-1 [naar artikel]