Hoe beter klinken op oud en nieuw dan met een cocktail? Wij vroegen aan vijf Limburgse bartenders om hun lekkerste cocktail te schudden. Met enkele kant-en-klare recepten, maar ook een uitdagende cocktail én een mocktail. Cheers! [naar artikel]
Donderdag = cocktaildag. Ook nu we allemaal onze werkplunje weer aanhebben, serveert NINA je elke week op donderdag een verfrissend drankje, al [naar artikel]
Productie: BURP Doe een keer gezellig mondain en drink deze limoncello-tonic. Het is Capri in een glas, je ziet de gestreepte luifeltjes en de dobberende bootjes zo voor je. Gebruik limoncello van goede kwaliteit en tonic en meer heb je niet nodig om van de Billimoncello je nieuwe favoriete cocktail te maken. [naar artikel]
Cocktails shaken kan heel prettig zijn, maar wat als je daar geen verstand van hebt en je bezoek toch eens wil verrassen met een Moscow Mule of Lazy Red Cheeks? Gewoon even surfen naar de website van Gani’s Cocktails. [naar artikel]
Als je nog op zoek bent naar een kerstcadeau, zijn de cocktails van NIO Cocktails mogelijk een optie. Het Italiaanse bedrijf is al populair in het buitenland, maar nu zijn de kant-en-klare cocktails ook verkrijgbaar in België. Het concept is simpel: je gemixte cocktail zit al klaar in een doosje, enkel nog ijs toevoegen en klaar. Geen gegoochel meer met flessen dus. [naar artikel]
Een frisse cocktail smaakt altijd op een zomerse week(end)dag en de kracht van die cocktail ligt in de eenvoud. Ben je de espresso-martini of klassieke gin-tonic beu? Deze zes verrassende cocktails maak je met amper drie ingrediënten én zijn in een handomdraai klaar. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ÂDidier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: How you like them apples. [naar artikel]
Cocktail Maison! Deze zomer schenkt Billie een reeks cocktails met in de hoofdrol lokaal geteeld fruit en groenten - behalve de citrusvruchten. Ook de dranken waarmee we werken zijn van hier. Vandaag: een heel frisse cocktail met lokale aardbeien en een scheut jenever voor de kick. [naar artikel]
Is het een cocktail? Is het een ijsje? Nee, het is een cocktailijsje! Perfect voor wie dit weekend indruk wil maken op een zomerparty of gewoon wat decadente me-time wil. Zwier je frisse cocktails de vriezer in ét voilà, makkelijker kan niet. [naar artikel]
Cocktail o’ Clock uit Mol is tijdens de eerste lockdown van 2020 gestart met de verkoop van vacuümverpakte cocktails die net zo lekker smaken als een vers geshaket drankje. “Behalve ijs zit alles in het pakket”, zegt bartender Tim Vansonhoven. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Horse’s neck. [naar artikel]
Nu het lenteweer dit weekend zijn intrede doet, is het aftellen tot we onder het goedkeurend oog van van enkele zonnestralen op de terrasjes kunnen neerploffen. Een van de drankjes waar je spontaan een zomergevoel van krijgt, is zonder twijfel limoncello. En de beste limoncello? Die komt blijkbaar uit Nederland. Limoncello is al een tijdje […] Het bericht Niet Italië, maar dit land maakt de beste limoncello verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Cocktail Maison! Deze zomer schenkt Billie een reeks cocktails met in de hoofdrol lokaal geteeld fruit en groenten - behalve de citrusvruchten. Ook de dranken waarmee we werken zijn van hier. Vandaag: Het bos in! Deze cocktail doet zijn naam alle eer aan door de bijna aardse smaak, met heel licht zoete toets. [naar artikel]
Deze is vooral voor fans van cocktails in tiki-stijl met een twist. Door de fruitige klassieke basis gemengd met raki krijg je een iets zoetere cocktail die toch licht kruidig smaakt. En dankzij de toets anijs is het de perfecte cocktail voor het eindejaar. Ons motto? Je kan niet vroeg genoeg beginnen testen wat je met kerst zal serveren. [naar artikel]
Productie: BURP Een zwarte cocktail met knalrode kersen. Sensueel luxueus en qua smaak heel uniek. De lingerie van de cocktails, zeg maar. Een goede verstaander heeft maar een half woord nodig: bloot drinken mag ook. [naar artikel]
Sinds maandagavond kan je op culinaire zender njam! kijken naar het programma 'It’s APEROTIME somewhere in the world', waarin bartender Hannah van Ongevalle wereldklassiekers én haar eigen cocktails mixt. Vandaag leert ze ons hoe je kerstkater kan vermijden en hoe je lekkere cocktail zonder alcohol maakt. [naar artikel]
Na de opening van restaurant Tafelrond twee maanden geleden, ging voor het publiek vrijdagavond ook een cocktail- en champagnebar open. Ook die belooft hoge toppen te scheren. De cocktails die barman Patrick America daar schenkt, liggen soms jaren te rijpen op fles. [naar artikel]
Zet iedereen schaakmat met deze verrassende cocktail. Ricard is altijd een beetje onderschat als ingrediënt in cocktails. Dat is jammer, want wij vinden net dat de toets anijs zich prima mengt met limonades en andere fruitige smaken. Dit is een aanrader en meer dan het proberen waard. [naar artikel]
Lekker eten, een cocktail of goed glas wijn: op vakantie denken we even niet aan de kilo’s en doe n we ons te goed aan plaatselijke specialiteiten. Om het ons nog makkelijker te maken zette website Booking.com de steden met het lekkerste eten én drinken op een rij. Inpakken maar! [naar artikel]
Wie zin heeft in een frisse cocktail, hoeft zijn luie zetel niet meer uit. Met Need a Drink?, een origineel initiatief van Nicolas Oorts en David Vanheesbeke, levert fietskoerierdienst Deliveroo kant-en-klare cocktails aan huis. [naar artikel]
Productie: Burp Een heerlijke cocktail voor liefhebbers van gin en champagne, maar ook voor avonturiers die geen schrik hebben van sterke smaken. Gembersiroop is een aanrader om in huis te hebben, niet alleen voor cocktails maar ook in soepen en sauzen is het een superingrediënt. Kick het nieuwe jaar in gang met deze leuke en vooral gemakkelijk te maken cocktail. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.