Deze is vooral voor fans van cocktails in tiki-stijl met een twist. Door de fruitige klassieke basis gemengd met raki krijg je een iets zoetere cocktail die toch licht kruidig smaakt. En dankzij de toets anijs is het de perfecte cocktail voor het eindejaar. Ons motto? Je kan niet vroeg genoeg beginnen testen wat je met kerst zal serveren. [naar artikel]
Een gezellige barbecue in de tuin, een terrasje met vriendinnen of zelfs een snoepreisje met twee: de zomer is begonnen en dan zullen we na anderhalf jaar corona geweten hebben. Om optimaal te genieten van de zon, de vrijheid en elkaar deelt Billie.be elke week een zomerhack om jou het leven net dat tikkeltje gemakkelijker te maken. [naar artikel]
Donderdag = cocktaildag. Ook deze zomer serveert NINA je elke week een verfrissend zomerdrankje, al dan niet met alcohol. Vandaag: de oudste [naar artikel]
Het is een van de simpelste recepten voor een cocktail en toch zijn er ondertussen duizenden meningen over hoe je hem nu juist maakt. Perfect voor de modewereld, veel lucht en bijzonder weinig inhoud: de skinny bitch ten voeten uit. Cheers!Productie: Burp [naar artikel]
Zet iedereen schaakmat met deze verrassende cocktail. Ricard is altijd een beetje onderschat als ingrediënt in cocktails. Dat is jammer, want wij vinden net dat de toets anijs zich prima mengt met limonades en andere fruitige smaken. Dit is een aanrader en meer dan het proberen waard. [naar artikel]
Dit is het typevoorbeeld van een cocktail die schattig en onschuldig lijkt maar tegelijkertijd een stevige punch kan uitdelen. Deze mix van zuur en zoet met de fijne consistentie dankzij het eiwit zal snel een van je favorieten worden. Zeg hallo tegen South Beach in een glas, over the top en heerlijk kitsch. [naar artikel]
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze overheerlijke kömbe, kruidige koekjes, klaar. Smakelijk! [naar artikel]
Een gewone burger is al heerlijke comfortfood. Maar boost die burger met lamsvlees, extra kruiden en verse, pittige coleslaw en bam: je kirt de... [naar artikel]
Onze gastredacteur Laura Van den Broeck schotelt je deze week elke dag een lekker én gezond gerechtje voor. Vandaag: kruidige popcorn. Meer... [naar artikel]
Tapas is heerlijk, barbecue is verrukkelijk. Combineer beide en je krijgt twee kruidige, gegrilde hapjes die je sowieso een foodgasm bezorgen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.