De Morgen

Live - Tweede helft op gang getrapt: kan Frankrijk een 2-0-achterstand nog inhalen?

18/12/2022 - 17:17
"Geen omschrijving gevonden."

1. LIVE. Oplawaai in de maak? Frankrijk trapt tweede helft op gang met achterstand (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finale • Aftrap: 21u • Ref: Fernando Rapallini (Arg) • Boekarest [naar artikel]

2. LIVESTREAM FINALE COPA DEL REY. Tweede helft op gang getrapt, buigt Athletic achterstand om? (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

In Spanje staat de finale van de Copa del Rey op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Estadio de la Cartuja in Sevilla. Athletic Bilbao neemt het op tegen Mallorca. Siebe Van der Heyden start op de bank. Schitteren de gebroeders Williams? Kijk live op HLN, of volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVE. Tweede helft aan de gang: kan AA Gent 2-1-achterstand ombuigen? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Jan Breydel • Nathan Verboomen [naar artikel]

4. LIVEBLOG VALENCIA-REAL. Tweede helft op gang getrapt: zet Real scheve situatie recht? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Competitieleider Real Madrid neemt het op tegen Valencia.Na de eerste helft leek Real met een 2-0 achterstand te gaan rusten, maar Vini Jr. maakte vlak voor rust 2-1. Hugo Duro en Club-huurling Yaremchuk brachten Valencia eerst nog op voorsprong. Hoe loopt het vervolg van de match? Volg het hier op de voet. [naar artikel]

5. LIVE BRAZILIË-ZWITSERLAND. De tweede helft is op gang getrapt. Krijgen we nog goals? (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 17u • Beide ploegen hebben 3 punten na winst in de eerste groepsmatch • Stadium 974 [naar artikel]

6. LIVE. Yaremchuk verdubbelt de voorsprong, McGinn mist aansluitingstreffer (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft tussen Schotland en Oekraïne is op gang getrapt met een 0-1-tussenstand op het bord. Yarmolenko opende na een halfuur spelen de score met een mooie lob over de Schotse doelman Gordon. De assist kwam van Ruslan Malinovskiy (ex-Racing Genk). Kan Schotland in de tweede helft de situatie nog omkeren of speelt Oekraïne in de finale van de play-offs tegen het Wales van Gareth Bale voor een WK-ticket? Volg het hier live op deze pagina. [naar artikel]

7. KIJK LIVE. Tweede helft op gang getrapt, wie trekt aan langste eind? (1-1) (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

In Boedapest staat vanavond de Europese Supercup op het programma. Champions League-winnaar Bayern München neemt het op tegen Sevilla, de winnaar... [naar artikel]

8. LIVE GENK-ANDERLECHT. Tweede helft zonder wissels op gang getrapt (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Cegeka Arena (20u45) • Achtste finales Croky Cup, LIVE op VTM2! • Raman niet fit bij Anderlecht, situatie Hoedt onveranderd • El Khannouss niet in Genkse selectie [naar artikel]

9. LIVE. Inter heeft de tweede helft op gang getrapt, pikt ook Lukaku zijn doelpuntje mee? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Serie A • Aftrap: 20u45 • Giuseppe Meazza • Laat Lukaku weer de netten trillen? [naar artikel]

10. LIVE. Tweede helft op gang getrapt, zet STVV overwicht om in voorsprong? (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Stayen • STVV staat 13de (24 punten), Seraing 17de (19 punten) [naar artikel]

11. LIVE WESTERLO-RWDM Tweede helft op gang getrapt in het Kuipje. Diepen de Kemphanen hun voorsprong uit, of komt RWDM opzetten? (26/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met zeven op negen is het Westerlo van Rik De Mil aardig op dreef. Rekenen ze in eigen huis ook af met RWDM? Volg de aanloop naar de match en natuurlijk de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

12. LIVE. Kunnen de Red Flames in de tweede helft achterstand tegen Polen rechtzetten? (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames trappen vanavond hun kwalificatiecampagne voor het WK van 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland op gang. Op de eerste speeldag trekt ons nationaal vrouwenelftal naar Polen. Volg de wedstrijd in deze liveblog op de voet! [naar artikel]

13. Donderpreek leidt Lommelse comeback in (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Onherkenbaar in de eerste helft en efficiënt in de tweede helft. Groen-wit keek aan de rust tegen een dubbele achterstand aan, maar zette dat in de tweede helft alsnog verrassend recht. [naar artikel]

14. LIVE. Wedstrijd terug op gang getrapt, vallen er nu wel doelpunten? (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Champions’ play-offs • Luminus Arena • Aftrap: 20u45 • Bij winst nadert Genk tot op vijf punten van Club [naar artikel]

15. LIVE CHAMPIONS LEAGUE. De bal rolt weer in Parijs! Wordt er in de tweede helft wel gescoord? (28/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met 36 minuten vertraging, door chaos buiten het stadion, is de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid op gang getrapt. Pakken Thibaut Courtois en Eden Hazard - die op de bank begint - de Beker met de Grote Oren? Of gaat die naar Jürgen Klopp en co? Volg alles op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

16. LIVE. Kan Gent in de tweede helft nog iets doen aan de 0-2-achterstand? (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (16u) [naar artikel]

17. LIVE. Standard en Antwerp trappen play-off 1 op gang (29/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Vanavond is het zover: om 20.30u wordt play-off 1 op gang getrapt met een duel tussen Standard Luik en Antwerp. Wie pakt de punten? Volg het hier live met videobeelden van de belangrijkste fases. [naar artikel]

18. LIVE. Kan KV Kortrijk in tweede helft achterstand ombuigen? (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

19. LIVE. Lukaku op de bank, komen Chelsea en West Ham tot scoren in de tweede helft? (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

We trappen de tweede helft op gang met een 0-0-tussenstand. Chelsea probeerde een opening te zoeken maar kon de defensie van West Ham niet ontwrichten. Romelu Lukaku zit op de bank en moet hopen op een invalbeurt. Kunnen the Blues het laken naar zich toe trekken in de tweede helft of gaat West Ham met de drie punten naar huis? [naar artikel]

20. MULTILIVE BUITENLAND: Weinig actie voorlopig in de tweede helft tussen Liverpool en West Brom - Nainggolan in de basis bij Roma (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool en West Bromwich Albion hebben de buitenlandse voetbalnamiddag op gang getrapt. Later staan ook ander meer Manchester United-Tottenham... [naar artikel]

21. LIVE: Dierick fluit tweede helft op gang: krijgen we ook na rust een snelle goal? (1-1) (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond trappen Racing Genk en Anderlecht de vijfde speeldag van play-off 1 op gang. Pakken de Limburgers in eigen huis de scalp van paars-wit of... [naar artikel]

22. LIVE. Kan Zulte Waregem achterstand (0-1) ophalen in de tweede helft? (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 32 • Aftrap: 16 uur • Regenboogstadion [naar artikel]

23. LIVE. Buigt Dortmund in tweede helft achterstand om? (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Speeldag 10 • Aftrap: 15u30 • Commerzbank-Arena [naar artikel]

24. Coronablog: Brussel wil achterstand inhalen met 16.000 eerste prikken per week (24/08/2021 - Knack)

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis. [naar artikel]

25. Vier absolute topaffiches, evenveel spelers om naar uit te kijken: vanavond wordt de Champions League opnieuw op gang getrapt (11/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Dinsdagavond wordt de Champions League opnieuw op gang getrapt. Dit is wat u moet weten over de acht kwartfinalisten. [naar artikel]