Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Engie en Vivaldi sluiten akkoord over verlenging Doel 4 en Tihange 3: is de deal nu helemaal rond? En is het akkoord bindend?

09/01/2023 - 21:12
"De federale regering en Engie hebben een akkoord afgesloten over een levensduurverlening van Doel 4 en Tihange 3 met tien jaar. Dat heeft Vivaldi maandag bekendgemaakt. Bedoeling is dat de twee kerncentrales vanaf november 2026 - na een update - weer volledig kunnen draaien. Wat staat er in het akkoord? En is het bindend?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Engie en Vivaldi sluiten akkoord over verlenging Doel 4 en Tihange 3: is de deal nu helemaal rond? En is het akkoord bindend? (09/01/2023 - Het Belang van Limburg)

De federale regering en Engie hebben een akkoord afgesloten over een levensduurverlening van Doel 4 en Tihange 3 met tien jaar. Dat heeft Vivaldi maandag bekendgemaakt. Bedoeling is dat de twee kerncentrales vanaf november 2026 - na een update - weer volledig kunnen draaien. Wat staat er in het akkoord? En is het bindend? [naar artikel]


2. Live - ‘Akkoord verlenging gevechtspauze nabij’: mogelijk verlenging van twee dagen in de maak (27/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Laat kerstcadeau? Vivaldi mikt deze week op langverwacht akkoord met Engie over verlenging Doel 4 en Tihange 3 (26/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Federale regering en Engie sluiten principe-akkoord over verlenging twee kerncentrales: ‘Belangrijk teken van vertrouwen’ (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Federale regering en Engie sluiten principe-akkoord over verlenging twee kerncentrales: volg hier de persconferentie (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Akkoord tussen federale regering en Engie over verlenging kerncentrales helemaal rond: “Zal belastingbetaler niets kosten” (03/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

De top van de federale regering en Engie hebben een definitief akkoord bereikt rond de levensduurverlenging van Doel 4 en Tihange 3 en een regeling voor de berging van het nucleair afval. Het resultaat is een turf van 1.500 pagina’s. [naar artikel]


7. ‘Akkoord verlenging levensduur kerncentrales is geen akkoord’ (09/01/2023 - Knack)

‘Engie en de Belgische federale regering hebben vandaag een akkoord ondertekend (Heads of Terms and Commencement of LTO Studies Agreement) met het oog op de verlenging van de operationele levensduur van de kernreactoren van Doel 4 en Tihange 3 met tien jaar, goed voor een totale productiecapaciteit van 2 GW’, zo lieten premier De Croo […] The post ‘Akkoord verlenging levensduur kerncentrales is geen akkoord’ appeared first on Knack. [naar artikel]


8. LIVE. Vivaldi-partijen sluiten inhoudelijk akkoord - Casting nog niet rond - Bouchez temporiseert meteen: “Enkel voorzitters bepalen einde onderhandelingen” (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

De zeven partijen die een nieuwe federale regering willen vormen hebben eem inhoudelijk akkoord bereikt. Ze hebben de laatste knelpunten weggewerkt... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!