Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Megan uit ‘Temptation island’ wil geen belastingen betalen op Only Fans-inkomsten: “Dat is oneerlijk”

16/01/2023 - 22:13
"Megan Desaever, bekend van haar deelname aan ‘Temptation island’ in 2018, heeft nog eens van zich laten horen. Op Youtube is een interview verschenen waarin Megan openhartig vertelt over haar Only Fans-account en het geld dat ze daarmee verdient. Maar blijkbaar doet ze dat niet helemaal volgens de regels."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Megan uit ‘Temptation island’ wil geen belastingen betalen op Only Fans-inkomsten: “Dat is oneerlijk” (16/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Megan Desaever, bekend van haar deelname aan Temptation Island in 2018, heeft nog eens van zich laten horen. Op Youtube is een interview verschenen waarin Megan openhartig vertelt over haar Only Fans-account en het geld dat ze daarmee verdient. Maar blijkbaar doet ze dat niet helemaal eerlijk. [naar artikel]


2. ‘Temptation Megan’ riskeert celstraf voor fraude: 54.000 euro scheefgeslagen, en belastingen betalen vindt ze “oneerlijk” (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Megan Desaever (24) werd een realityster dankzij ‘Temptation Island’. “Koekerond”, noemde haar liefje Kevin haar toen. Een verwijt dat Megan vorig jaar opnieuw kreeg, toen ze op YouTube open en bloot toegaf geen belastingen te betalen “omdat het oneerlijk is dat je de helft van je geld moet afgeven”. Het onderzoek naar die belastingfraude loopt nog, maar vandaag mag Megan zich in de rechtbank al verantwoorden voor gesjoemel met coronapremies. [naar artikel]


3. Megan uit ‘Temptation island’ geeft toe dat ze geen belastingen betaalt: “Ik vind het gewoon oneerlijk” (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Megan Desaever (22), die deelnam aan ‘Temptation island’ in 2018, zou naar verluidt geen belastingen betalen op het geld dat ze verdient met haar Only Fans-account. Dat geeft de realityster zelf toe in een interview in Allures, een talkshow van het Nederlandse YouTubekanaal Rumag. [naar artikel]


4. Megan ‘koekerond’ Desaever uit ‘Temptation Island’ helpt belastingcontroleur met interview: ‘Ik betaal geen belastingen, dat is oneerlijk’ (17/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Megan ‘koekerond’ Desaever uit ‘Temptation Island’ helpt fiscus met interview: ‘Ik betaal geen belastingen, dat is oneerlijk’ (17/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. COLUMN. Als alleen gevaccineerden op reis mogen, is dat oneerlijk. Maar het leven ís nu eenmaal oneerlijk (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Elke zaterdag blikt onze columniste terug op de week. De lonkende privileges voor gevaccineerden deden haar stilstaan bij afgunst. Is het leven überhaupt voor alle mensen gelijk? Ook vroeger moesten sommigen vanuit een tent toezien hoe buren en collega’s op het vliegtuig stapten, en zij niet. De één heeft nu eenmaal geld, de ander bezit schoonheid, nog een ander kan zich verheugen in een ijzeren gezondheid. Privileges vergelijken is aartsmoeilijk. [naar artikel]


7. Vastrecht waterfactuur oneerlijk verdeeld: “Alleenstaanden moeten 86 euro betalen voor zelfde service waarvoor sommige gezinnen niets betalen” (15/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Het vastrecht voor de waterfactuur is “oneerlijk en onaanvaardbaar” verdeeld voor de Vlaamse gezinnen. Maar liefst 653.441 alleenstaanden moeten 86 euro betalen terwijl 223.555 gezinnen met meer dan 5 personen niets betalen voor dezelfde service, zegt Vlaams parlementslid Rob Beenders (sp.a). Hij wil dat Vlaams minister Joke Schauvliege, die deze ongelijkheid heeft ingevoerd, het vastrecht aanpast tot “een eerlijke bijdrage in verhouding tot de gezinssamenstelling”. [naar artikel]


8. Asielzoekers kunnen niet langer geld terugkrijgen van de belastingen zonder dat ze zelf belastingen betalen (15/12/2016 - De Standaard)

De Kamercommissie Financiën heeft donderdag ingestemd met de schrapping van het belastingkrediet voor asielzoekers die geen eigen beroepsinkomsten hebben. Daardoor zullen asielzoekers met kinderen ten laste niet langer geld terugkrijgen van de belastingen zonder dat ze zelf belastingen betalen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!