Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

‘Temptation Megan’ riskeert celstraf voor fraude: 54.000 euro scheefgeslagen, en belastingen betalen vindt ze “oneerlijk”

14/03/2024 - 13:10
"Megan Desaever (24) werd een realityster dankzij ‘Temptation Island’. “Koekerond”, noemde haar liefje Kevin haar toen. Een verwijt dat Megan vorig jaar opnieuw kreeg, toen ze op YouTube open en bloot toegaf geen belastingen te betalen “omdat het oneerlijk is dat je de helft van je geld moet afgeven”. Het onderzoek naar die belastingfraude loopt nog, maar vandaag mag Megan zich in de rechtbank al verantwoorden voor gesjoemel met coronapremies."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Temptation Megan’ riskeert celstraf voor fraude: 54.000 euro scheefgeslagen, en belastingen betalen vindt ze “oneerlijk” (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Megan Desaever (24) werd een realityster dankzij ‘Temptation Island’. “Koekerond”, noemde haar liefje Kevin haar toen. Een verwijt dat Megan vorig jaar opnieuw kreeg, toen ze op YouTube open en bloot toegaf geen belastingen te betalen “omdat het oneerlijk is dat je de helft van je geld moet afgeven”. Het onderzoek naar die belastingfraude loopt nog, maar vandaag mag Megan zich in de rechtbank al verantwoorden voor gesjoemel met coronapremies. [naar artikel]


2. Megan uit ‘Temptation island’ wil geen belastingen betalen op Only Fans-inkomsten: “Dat is oneerlijk” (16/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Megan Desaever, bekend van haar deelname aan Temptation Island in 2018, heeft nog eens van zich laten horen. Op Youtube is een interview verschenen waarin Megan openhartig vertelt over haar Only Fans-account en het geld dat ze daarmee verdient. Maar blijkbaar doet ze dat niet helemaal eerlijk. [naar artikel]


3. Megan uit ‘Temptation island’ geeft toe dat ze geen belastingen betaalt: “Ik vind het gewoon oneerlijk” (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Megan Desaever (22), die deelnam aan ‘Temptation island’ in 2018, zou naar verluidt geen belastingen betalen op het geld dat ze verdient met haar Only Fans-account. Dat geeft de realityster zelf toe in een interview in Allures, een talkshow van het Nederlandse YouTubekanaal Rumag. [naar artikel]


4. Megan ‘koekerond’ Desaever uit ‘Temptation Island’ helpt belastingcontroleur met interview: ‘Ik betaal geen belastingen, dat is oneerlijk’ (17/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Megan ‘koekerond’ Desaever uit ‘Temptation Island’ helpt fiscus met interview: ‘Ik betaal geen belastingen, dat is oneerlijk’ (17/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. COLUMN. Als alleen gevaccineerden op reis mogen, is dat oneerlijk. Maar het leven ís nu eenmaal oneerlijk (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Elke zaterdag blikt onze columniste terug op de week. De lonkende privileges voor gevaccineerden deden haar stilstaan bij afgunst. Is het leven überhaupt voor alle mensen gelijk? Ook vroeger moesten sommigen vanuit een tent toezien hoe buren en collega’s op het vliegtuig stapten, en zij niet. De één heeft nu eenmaal geld, de ander bezit schoonheid, nog een ander kan zich verheugen in een ijzeren gezondheid. Privileges vergelijken is aartsmoeilijk. [naar artikel]


7. ‘Temptation’ Megan over mogelijke belastingfraude: “Nu denkt iedereen dat ik oneerlijk ben” (17/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Nadat Megan Desaver in een podcast vertelde dat ze geen belastingen betaalt “omdat je dan de helft kwijt bent”, was ze dinsdag niet uit de media weg te denken. Ook in Play café hebben ze het uitgebreid over haar akkefietje. “Volgens haar heeft ze zich verkeerd uitgedrukt”, kondigt presentator Matthias Vandenbulcke aan, maar daar lijkt collega Viktor Verhulst toch het zijne van te denken. “Het is niet zo dat ik belastingen ontwijk”, benadrukt de Temptation-deelneemster nog eens in een eigen video. [naar artikel]


8. Eenvoudigere belastingen zijn rechtvaardigere belastingen, omdat fraude en ontwijking dan heel moeilijk worden (19/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Het Europees Hof van Justitie heeft problemen met de Belgische fairnesstaks. Dus wordt die taks best afgevoerd, vindt N-VA. Dat ook CD&V dat vindt, is verwonderlijk. De vertaling van fairness is immers rechtvaardigheid. De fairnesstaks werd ingevoerd onder de regering-Di Rupo. Wanneer bedrijven winst maken, maar geen vennootschapsbelasting betalen - omdat ze gebruikmaken van de notionele intrestaftrek of overgedragen verliezen van de vorige jaren inbrengen - moeten ze alsnog een fairnesstaks betalen wanneer ze een dividend aan hun aandeelhouders uitkeren. Wanneer aandeelhouders toch hun deel van de winst krijgen, heeft ook de fiscus recht heeft op een deel van die winst is de redenering achter de taks . [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!