Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) niet opgezet met huilende baby: “Bijzonder raar dat je kinderen meeneemt naar parlement”

18/01/2023 - 23:09
"“Ik vind het bijzonder raar dat je kinderen meeneemt naar het parlement, maar het zal aan mij liggen.” Vlaams parlementslid Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) kreeg er applaus voor van de meerderheidspartijen, nadat hij was onderbroken door een krijsend kind in het publiek. De ouders, die al twee maanden elke woensdag komen om meer aandacht te vragen voor de tekorten in de kinderopvang, noemen de reactie arrogant. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jean-Jacques De Gucht (Open VLD) niet opgezet met huilende baby: “Bijzonder raar dat je kinderen meeneemt naar parlement” (18/01/2023 - Het Belang van Limburg)

“Ik vind het bijzonder raar dat je kinderen meeneemt naar het parlement, maar het zal aan mij liggen.” Vlaams parlementslid Jean-Jacques De Gucht (Open VLD) kreeg er applaus voor van de meerderheidspartijen, nadat hij was onderbroken door een krijsend kind in het publiek. De ouders, die al twee maanden elke woensdag komen om meer aandacht te vragen voor de tekorten in de kinderopvang, noemen de reactie arrogant. [naar artikel]


2. Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) niet opgezet met huilende baby: “Bijzonder raar dat je kinderen meeneemt naar parlement” (18/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

“Ik vind het bijzonder raar dat je kinderen meeneemt naar het parlement, maar het zal aan mij liggen.” Vlaams parlementslid Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) kreeg er applaus voor van de meerderheidspartijen, nadat hij was onderbroken door een krijsend kind in het publiek. De ouders, die al twee maanden elke woensdag komen om meer aandacht te vragen voor de tekorten in de kinderopvang, noemen de reactie arrogant. [naar artikel]


3. Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) valt over huilende baby: “Bijzonder raar dat je je kinderen meeneemt naar Vlaams parlement” (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) heeft in het Vlaams parlement een sneer gegeven naar ouders in het publiek. “Ik vind het bijzonder raar dat je je kinderen meeneemt naar het parlement, maar dat zal aan mij liggen”, zei hij toen hij zich onderbroken voelde door het gekrijs van een kind. Hij kreeg applaus voor zijn opmerking. Al twee maanden komen ouders elke woensdag met jonge kinderen naar het parlement om aandacht te vragen voor de tekorten in de kinderopvang. [naar artikel]


4. ► Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) over huilende baby in Vlaams parlement: ‘Bijzonder raar dat je je kinderen meeneemt’ (19/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Jean-Jacques De Gucht niet opgezet met huilende baby: ‘Bijzonder raar dat je kind meebrengt naar parlement’ (19/01/2023 - De Standaard)

‘Ik vind het bijzonder raar dat je kinderen meeneemt naar het parlement, maar het zal aan mij liggen.’ Jean-Jacques De Gucht (Open VLD) kreeg er woensdag applaus voor in het Vlaams Parlement, nadat hij was onderbroken door een krijsend kind in het publiek. De ouders, die al twee maanden elke woensdag komen om aandacht te vragen voor de tekorten in de kinderopvang, noemen de reactie arrogant. [naar artikel]


6. KIJK. Vader huilende baby in parlement reageert op kritiek Jean-Jacques De Gucht: “We komen volgende week zeker terug” (20/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Peter Paul Vossepoel, de papa van de baby die woensdag in het Vlaams parlement begon te huilen tot ergernis van Jean-Jacques De Gucht (Open Vld), zegt dat hij volgende week gewoon terugkomt. De liberaal haalde in het Vlaams parlement uit naar de ouders in het publiek omdat de huilende baby zijn betoog verstoorde. Dat bleek een bewuste actie te zijn: de ouders van ‘huilbaby’ Mees wilden de problemen in de kinderopvang aanklagen. “Een noodkreet”, noemt papa Paul het bij VTM NIEUWS. Bekijk hierboven zijn volledige reactie én die van De Gucht op de heibel. [naar artikel]


7. Gespot: Alweer huilende baby’s, gisteren in het Vlaams Parlement (26/01/2023 - Express)

De Belgische parlementen zijn doorgaans streng op protest vanop de publiekstribunes. Jonge ouders lijken in het Vlaams Parlement de mazen in het net te hebben gevonden. Opmerkelijk: Het is een nieuwigheid: via de publiektribune van een Parlementair halfrond protest voeren.  Georchestreerd? Open Vld verweet ondertussen PVDA al dat zij die actie “orkestreren” en dat het […] [naar artikel]


8. De vader van de huilende baby in het Vlaams Parlement: ‘Er zitten nog elke week bezorgde ouders’ (04/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. De vader van de huilende baby in het Vlaams Parlement: ‘Ik heb geen partijkaart. Ik ben gewoon een bezorgde ouder’ (13/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!