Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Incident tijdens speech Conner Rousseau: “Politie zou man die podium wilde bestormen hebben tegengehouden”

22/01/2023 - 13:44
"Tijdens de nieuwjaarsspeech van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vond een incident plaats waarbij een man werd weggeleid door de politie. Dat vernam VTM NIEUWS. Het zou om een man gaan die voor het podium agressief begon te roepen. Rousseau verklaarde op VTM Nieuws dat de man het podium wou bestormen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Incident tijdens speech Conner Rousseau: “Politie zou man die podium wilde bestormen hebben tegengehouden” (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de nieuwjaarsspeech van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vond een incident plaats waarbij een man werd weggeleid door de politie. Dat vernam VTM NIEUWS. Het zou om een man gaan die voor het podium agressief begon te roepen. Rousseau verklaarde op VTM Nieuws dat de man het podium wou bestormen. [naar artikel]


2. Incident op nieuwjaarsreceptie Vooruit: man wil podium bestormen tijdens speech van Conner Rousseau (22/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Politie grijpt in bij incident tijdens speech Conner Rousseau: “Man gedroeg zich luidruchtig, maar het bleek om misverstand te gaan” (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de nieuwjaarsspeech van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vond een incident plaats waarbij een man even werd weggeleid door de politie. Dat vernam VTM NIEUWS. Rousseau verklaarde dat de man het podium naar verluidt wilde bestormen, maar zo ver kwam het niet. Volgens de politie had de betrokkene ook geen kwade bedoelingen. [naar artikel]


4. Politie grijpt in na incident tijdens nieuwjaarsspeech Conner Rousseau, maar man had geen slechte bedoelingen (22/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Politie grijpt in na incident tijdens nieuwjaarsspeech Conner Rousseau, maar blijkt misverstand te zijn (22/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. LIVE. Conner Rousseau tijdens persconferentie over café-incident: “Ik excuseer mij voor beledigende uitspraken over de Roma-gemeenschap” (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft zich vanavond geëxcuseerd voor de racistische uitspraken die hij begin september deed tegenover politieagenten in café ‘t Hemelrijk in Sint-Niklaas. “Ik ben een beetje geschrokken van mezelf. Het was fout en daarvoor wil me heel duidelijk oprecht excuseren”, aldus de Vooruit-voorzitter tijdens een persconferentie in datzelfde café. Rousseau geeft toe dat hij “beledigende uitspraken heeft gedaan”, meer bepaald “over de Roma-gemeenschap.” Verder bleef hij vooral op de vlakte tijdens zijn persverklaring. Toen journalisten hem concrete uitspraken voorlegden die hij zou gedaan hebben, ontweek hij die telkens. Eerder vandaag werd Rousseau verhoord over het incident. Volg alle ontwikkelingen en ook de persverklaring van Conner Rousseau in ons liveblog. [naar artikel]


7. HERLEES. Conner Rousseau tijdens persconferentie over café-incident: “Ik excuseer mij voor beledigende uitspraken over de Roma-gemeenschap” (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft zich geëxcuseerd voor de racistische uitspraken die hij begin september deed tegenover politieagenten in café ‘t Hemelrijk in Sint-Niklaas. “Ik ben geschrokken van mezelf. Het was fout en daarvoor wil ik me oprecht excuseren”, aldus Rousseau tijdens een persconferentie vanavond in datzelfde café. Hij geeft toe dat hij “beledigende uitspraken heeft gedaan”, meer bepaald “over de Roma-gemeenschap.” Verder bleef hij vooral op de vlakte. Toen journalisten hem concrete uitspraken voorlegden die hij zou gedaan hebben, ontweek hij die telkens. [naar artikel]


8. Bijna duizend migranten tegengehouden tijdens zomer aan kust (31/08/2016 - Het Nieuwsblad)

In juli zijn 537 mensen zonder papieren aan de kust staande gehouden, in augustus 429. Toch is de trend de jongste maanden dalend. Dat zegt provinciegouverneur Carl Decaluwé woensdag. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!