Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Humo

‘Mijn dochter smokkelde mijn revolver het ziekenhuis binnen om me te beschermen. Een dag later kwam het al van pas’

22/01/2023 - 17:29
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Mijn dochter smokkelde mijn wapen het ziekenhuis binnen om me te beschermen. Een dag later kwam het al van pas’ (09/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


2. ‘Na de aanslag smokkelde mijn dochter van 12 een revolver binnen in het ziekenhuis, zo bang was ze’ (22/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Vader beweert dat dochter (22) zichzelf per ongeluk doodschoot. Tot politie ontdekt dat ze revolver onmogelijk zelf afgevuurd kan hebben (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

“Mijn dochter heeft zichzelf per ongeluk in het gezicht geschoten terwijl ze met een revolver aan het spelen was. Kom snel.” Dat zei de Amerikaanse... [naar artikel]


4. Frituuruitbaatster (67) zwaar onder de indruk na gewapende overval in Gavere: “Met revolver tegen mijn hoofd de hele dagomzet moeten afgeven” (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Rita Vandeghinste (67) uit Kruisem bekomt van een gewapende overval op de frituur Friet-O-Droom van haar dochter Severine (45) aan het station van Gavere. “Met een revolver tegen mijn hoofd gedrukt, moest ik aan die gangster de hele dagomzet afgeven, terwijl mijn dochter alleen maar bang en machteloos kon toezien. Zij is helemaal van de kaart en durft voorlopig zelfs de frituur niet meer in”, huivert de moeder. Van de daders is er voorlopig geen spoor. [naar artikel]


5. “Mijn dochter eet niet meer en is doodsbang”: Sophia (6) belandt in ziekenhuis door pesters (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een Britse moeder uit Tiverton heeft op Facebook een aangrijpende foto van haar 6-jarige dochter in een ziekenhuisbed gedeeld. “Dit is mijn dochter... [naar artikel]


6. ‘Mijn vader, mijn eerste lief en de vader van mijn dochter waren allemaal alcoholisten. Ik ben er doodsbang voor’ (29/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. ‘Sinds mijn 12de ben ik niet anders gewend dan dat ik uitgekafferd word voor het vuil van de straat’ (08/11/2021 - De Morgen)

Jeroom beschreef ze als ‘half West-Vlaams, half hersenverlamd’, maar dat doet de taal van ’s lands eerstaanwezende youtuber Nathan Vandergunst, alias Acid, oneer aan. Tot spijt van wie het benijdt, kwam er tijdens zijn deelname in De slimste mens ter wereld zelfs iets zinnigs uit. ‘Als 8-jarige zei iedereen dat ik mijn mama moest beschermen. Ik vond het dus maar logisch dat ik met haar zou trouwen.’ [naar artikel]


8. Oud-journalist Klaus Van Isacker werd zwaargewond bij een overval: ‘Mijn laatste gedachte was: ik moet mijn vrouw beschermen’ (12/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


9. ‘Ze brachten mijn dochter naar het ziekenhuis, maar ze was al weg’: nabestaanden uit eerste coronagolf blikken terug (15/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ‘Ze brachten mijn dochter naar het ziekenhuis, maar ze was al weg’: nabestaanden blikken terug op eerste coronagolf (15/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


11. Phara de Aguirre dompelt zich onder in geloof in ‘Mijn god’: “Toen ik borstkanker had, heb ik niet gebeden, wel gehoopt” (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Mijn vader werd opgevoed door een kloosterzuster.” Het is dus geen toeval - of goddelijke interventie - dat Phara de Aguirre (62) de vierdelige Canvas-reeks ‘Mijn god’ wilde maken. Zij praat met aalmoezeniers en consulenten die werken in het ziekenhuis, het leger, de gevangenis en de haven. Maar hoe zit het met Phara zelf? Welke levensbeschouwing is zij toegedaan? En waarin vindt zij troost? “Nu mijn kleinzoon naar het ziekenhuis moet, brand ik wel een kaarsje”, zegt de tv-maakster in ‘Primo’. [naar artikel]


12. Nona ‘t Jolle: ‘De sterfdatum van Christophe Lambrecht staat in mijn geheugen gegrift. Zijn dochter is mijn beste vriendin’ (22/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


13. “Voor het eerst zie ik mijn dochter buiten het ziekenhuis” (23/07/2019 - Het Belang van Limburg)

“Dit is veruit mijn allermooiste rustdag ooit in een grote ronde. Voor het eerst zag ik mijn dochtertje Lily buiten het ziekenhuis.” Caleb Ewan zette gisteren net zo’n blij gezicht op als na zijn ritwinst. “Ik ben een gelukkige vader.” [naar artikel]


14. Nederlander (86) vindt dochter na 60 jaar terug dankzij zoekertje in krant (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

“Hallo, ik ben op zoek naar mijn dochter uit mijn huwelijk met Johanna Westerveld. Mijn dochter is geboren in 1955. Haar roepnaam was Janet.” Zo... [naar artikel]


15. ASSISEN. Vader van Maïlys over zijn ‘poppemieke’: “Mijn dochter plakt nog altijd aan mij” (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Ik wist bij onze eerste ontmoeting al dat Alexander Dean mijn vriend niet zou worden.” Maïlys’ vader had van dag één een slecht gevoel bij haar lief. “Met de dood van mijn dochter is mijn levenslust weg. Ik ben leeg. U weet niet wat het is om hier dan ook nog ’ns te moeten luisteren zijn gezeik over zijn zogezegde zelfmoordpogingen.” [naar artikel]


16. ‘Vreemd om te weten dat mijn dochter aan al mijn mails en bankrekeningen kan’: hoe (on)veilig is gezichtsherkenning? (27/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


17. ‘Mijn dochter was een prinsesje met een gouden hart’ (11/01/2023 - De Standaard)

Naziha El B., de moeder van het elfjarige meisje dat om het leven kwam, is woedend dat haar familie ‘geviseerd’ wordt als vermeende drugsclan. [naar artikel]


18. ‘Mijn dochter wil dat mijn ex-man en ik allebei haar huwelijk bijwonen, is de enige optie me terugtrekken?’ (13/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


19. ‘Kan ik tegen mijn dochter zeggen dat ik liever niet op een vaste dag voor mijn kleinkind zorg?’ (06/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


20. Linde Merckpoel volgt voor ‘Vive le Vélo!’ eerste Ronde van Frankrijk voor vrouwen: “Ik wil mijn dochter zien opgroeien in zo’n wereld” (28/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Linde Merckpoel (37) vertoeft momenteel in Frankrijk om er tijdens Le Tour de France Femmes te vloggen voor Vive le Vélo!. Dat ze daarvoor haar lief Jef en dochter Cleo (1,5) moet missen, vindt ze geen probleem. ‘Ik haal veel plezier uit mijn job. Ik kan alleen maar een goede moeder zijn als ik mijn ding kan doen.’ [naar artikel]


21. Hoe Tiktok de snoepkast bepaalt: ‘Ze komen mijn winkel binnen en duwen een smartphone in mijn gezicht’ (21/07/2022 - De Standaard)

Vergeet Fruittella, colaflesjes, poepkes, ... Die tijd lijkt voorbij. Vandaag bepalen Tiktok en Instagram de snoepkast en willen kinderen vooral Nerd Ropes, Sour Patch Kids en andere (veelal Amerikaanse) zoetigheden. ‘Ze komen mijn winkel binnen en duwen een smartphone in mijn gezicht: Hebt u dit meneer?’ [naar artikel]


22. ‘Hij kwam een keer mijn kamer binnen terwijl ik sliep’: hoe familie Appeltans rijk werd met ‘mensonwaardige koten’ (20/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


23. Camille, de dochter van Bart Tommelein: ‘Ik was in shock toen mijn ouders vertelden dat papa niet mijn echte vader is’ (23/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


24. ‘Mijn zoontje van vier durfde niet meer in het donker te slapen, mijn dochter van zeven ging naar een psycholoog’ (09/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


25. Yahmina Becks, dochter van Dirk Draulans: ‘Niks tegen mijn papa, maar ik vind mijn familienaam prima zoals hij is’ (08/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!