De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Nieuwe Antwerpse fabriek moet van CO2 kledingpolyester maken

De Tijd

24/01/2023 - 21:07

20:40 De Franse scale-up Fairbrics gaat 22 miljoen euro investeren in een Antwerpse pilootfabriek. Die moet een procedé testen om afgevangen CO2 van de omliggende industrie en chemie om te zetten naar polye...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Indaver bouwt nieuwe fabriek in Antwerpse haven en creëert zeventig nieuwe jobs (28/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het bedrijf Indaver heeft dinsdag op Rechteroever in de Antwerpse haven de eerste steen gelegd van een nieuwe recyclagefabriek. De fabriek moet tegen begin 2024 klaar zijn, levert zeventig jobs op en is een investering van 100 miljoen euro.
  [naar artikel]
 2. Nieuwe Antwerpse BASF-fabriek en 50 jobs in de steigers (07/10/2016 - De Tijd)
  19:39 De chemiebedrijven BASF en Avantium hebben de handen in elkaar geslagen en willen binnenkort een fabriek bouwen in de Antwerpse haven.
  [naar artikel]
 3. Milieuorganisaties starten nieuwe procedure tegen Ineos-fabriek in Antwerpen (25/07/2022 - VRT NWS)
  14 milieuorganisaties spannen een nieuwe procedure aan tegen de omstreden plannen van chemiebedrijf Ineos om een nieuwe fabriek in de Antwerpse haven te bouwen. Ze slepen de Vlaamse regering voor de rechter, omdat die de vergunning heeft goedgekeurd voor de fabriek.
  [naar artikel]
 4. Opnieuw grote investering in Antwerpse chemiesector: Covestro bouwt fabriek van 300 miljoen euro (26/10/2018 - De Tijd)
  13:40 Het Duitse chemiebedrijf Covestro bouwt in de Antwerpse haven een nieuwe fabriek voor de productie van aniline, een bouwsteen voor isolatiematerialen.
  [naar artikel]
 5. Ecologische houtbewerker Kebony opent fabriek in Antwerpse haven (12/10/2018 - Metro)
  In Beveren heeft het Noorse Kebony haar nieuwe fabriek in de Waaslandhaven dinsdag plechtig geopend. Het bedrijf behandelt conventioneel naaldhout zodat het de eigenschappen van tropisch hardhout krijgt. In de gloednieuwe fabriek wordt naaldhout bewerkt met een biologische vloeistof en daarna in een droogoven geplaatst. Na twee tot drie dagen is het hout volledig uitgehard, waardoor het de eigenschappen van tropisch hardhout krijgt. “Deze fabriek kan op jaarbasis een volume aan van 20.000 kubieke meter”, zegt Kebony-CEO Bruno Van den Branden. “Dat komt ongeveer overeen met honderd voetbalvelden aan terrassen.” In een beginfase draait de fabriek op halve capaciteit, met 18 werknemers. Dat aantal moet op termijn groeien naar een dertig- tot veertigtal. Bron: Belga   Het bericht Ecologische houtbewerker Kebony opent fabriek in Antwerpse haven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Ecologische houtbewerker Kebony opent fabriek in Antwerpse haven (09/10/2018 - Metro)
  In Beveren heeft het Noorse Kebony haar nieuwe fabriek in de Waaslandhaven dinsdag plechtig geopend. Het bedrijf behandelt conventioneel naaldhout zodat het de eigenschappen van tropisch hardhout krijgt. In de gloednieuwe fabriek wordt naaldhout bewerkt met een biologische vloeistof en daarna in een droogoven geplaatst. Na twee tot drie dagen is het hout volledig uitgehard, waardoor het de eigenschappen van tropisch hardhout krijgt. “Deze fabriek kan op jaarbasis een volume aan van 20.000 kubieke meter”, zegt Kebony-CEO Bruno Van den Branden. “Dat komt ongeveer overeen met honderd voetbalvelden aan terrassen.” In een beginfase draait de fabriek op halve capaciteit, met 18 werknemers. Dat aantal moet op termijn groeien naar een dertig- tot veertigtal. bron: Belga   Het bericht Ecologische houtbewerker Kebony opent fabriek in Antwerpse haven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Nederlanders bouwen fabriek om luiers te recycleren (18/09/2018 - VRT NWS)
  In Nijmegen in Nederland is gestart met de bouw van een fabriek waar luiers zullen worden gerecycleerd. De fabriek moet de afvalberg een flink stuk kleiner maken en luiers op een veilige manier verwerken tot grondstoffen.
  [naar artikel]
 8. ‘Batterijfabriek Umicore past perfect in Antwerpse haven' (10/02/2018 - De Tijd)
  01:01 Umicore is op zoek naar een locatie voor zijn nieuwe Europese fabriek voor batterijmaterialen. ‘De fabriek zou perfect passen op de voormalige Opelsite’, zegt de Antwerpse haventopman Jacques Vanderme...
  [naar artikel]
 9. Lego groeit als kool in Azië: nieuwe fabriek in Vietnam moet productie fors opkrikken (09/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Lego groeit als kool in Azië: nieuwe fabriek in Vietnam moet productie fors opkrikken De Deense speelgoedreus Lego bouwt een tweede fabriek in Azië. Deze keer niet in China, maar in Vietnam. De nieuwe productiesite zal uitsluitend aan de boomende Aziatische markt leveren. De bouw van de nieuwe fabriek, in de buurt van Ho Chi Minhstad, start in de tweede helft van volgend jaar. Vanaf 2024 begint de productie. […] Lees dit artikel: Lego groeit als kool in Azië: nieuwe fabriek in Vietnam moet productie fors opkrikken
  [naar artikel]
 10. BASF bouwt nieuwe fabriek op Antwerpse site (01/03/2022 - De Tijd)
  12:34 Het Duitse chemieconcern BASF gaat op zijn site in Antwerpen een nieuwe fabriek voor alkylethanolamines neerplanten. Over het investeringsbedrag houdt men de lippen voorlopig op mekaar.
  [naar artikel]
 11. Frieten maken wordt hightech in nieuwe Belgische fabriek (20/10/2022 - De Tijd)
  05:00 De Nederlandse diepvriesfrietenproducent Aviko neemt in Poperinge zijn nieuwe fabriek van 200 miljoen euro in gebruik, naar eigen zeggen 'de modernste van Europa'. 'Een camera spot vlekken op de frie...
  [naar artikel]
 12. “Gigantisch project”: nieuwe fabriek in Antwerpse haven gaat huiselijk afvalwater zuiveren om aan industrie te leveren (27/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wordt zomerse waterschaarste in de toekomst minder snel een probleem? Een nieuwe fabriek in de Antwerpse haven, ‘Waterkracht’, gaat 20 miljard liter afvalwater van talloze Antwerpenaars zuiveren en aan de industrie leveren als proceswater. Dat lijkt ook voor de scheepvaart op het Albertkanaal een zegen.
  [naar artikel]
 13. Antwerpse EuroChem-fabriek van Russische oligarch vraagt uitzondering aan overheid om lonen te kunnen betalen (17/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De werknemers van de stilgelegde EuroChem-fabriek kunnen voorlopig aan het werk blijven, maar de overheid moet nog groen licht geven voor de uitbetaling van de lonen. Dat blijkt na een bijzondere ondernemingsraad op het bedrijf. Belgische landbouwers maken zich dan weer zorgen dat de belangrijkste meststoffenfabriek in het land uitvalt net aan de start van het zaaiseizoen.
  [naar artikel]
 14. Oliegigant ExxonMobil investeert 1 miljard euro in Antwerpen om zeeschepen minder vervuilend te maken (02/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het bedrijf ExxonMobil heeft 1 miljard euro geïnvesteerd in een nieuwe fabriek op de site van zijn raffinaderij in Antwerpen. Dat levert zeventig jobs op. De nieuwe fabriek zal brandstoffen voor de scheepvaart een pak milieuvriendelijker maken.
  [naar artikel]
 15. Nederlandse raffinaderij komt naar oude Opel-site in Antwerpse haven, en wil chemiesector een pak groener maken (10/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Nederlandse bedrijf Biondoil opent in 2026 een nieuwe fabriek op de voormalige Opel-site in de Antwerpse haven. Het zal daar houtschilfers omzetten in onder meer ethanol. Ze wil de CO2-uitstoot van chemiebedrijven in Antwerpen zo met 90% verminderen.
  [naar artikel]
 16. Brexit-impasse vergroot Antwerpse kans op nieuwe Ineos-fabriek (25/06/2018 - De Tijd)
  17:42 De Britse chemiegroep Ineos vraagt de Britse regering steun voor de bouw van een fabriek in Hull. Zo niet gaat het project naar Antwerpen.
  [naar artikel]
 17. Activisten bezetten terrein van toekomstige Ineos-fabriek in Antwerpen (03/10/2020 - De Tijd)
  10:10 In het Antwerpse havengebied zijn zowat 150 klimaatactivisten de site van Ineos binnengedrongen om er het terrein te bezetten waar het chemiebedrijf een nieuwe fabriek plant.
  [naar artikel]
 18. Helft werknemers nieuwe Ineos-fabriek in Antwerpse haven is ouder dan 50: “Zelfs iemand aangetrokken op zijn 63ste” (13/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Eén op de twee vaste werknemers die aangeworven zijn voor Project One, de nieuwe fabriek van Ineos in de Antwerpse haven, is ouder dan 50 jaar. 14% was bij de aanwerving zelfs ouder dan 55. Ineos zegt dat het, zeker in de ontwerpfase van het project, specifiek naar ervaren mensen heeft gezocht, omdat er nood was aan specifieke kennis. De tewerkstelling van 55-plussers is in Vlaanderen in de laatste jaren trouwens spectaculair gestegen.
  [naar artikel]
 19. Poco Loco Roeselare wil een nieuwe fabriek bouwen langs de E403: "Extra werk voor 60 tot 70 mensen" (12/02/2021 - VRT NWS)
  Poco Loco, fabrikant van onder meer tortillawraps en tortillachips, wil in Roeselare een nieuwe fabriek bouwen. Die fabriek zou net naast de bestaande fabriek langs de E403 komen. "Die uitbreiding garandeert de toekomst van de fabriek", klinkt het.
  [naar artikel]
 20. Belgische Ferrero-fabriek moet de deuren sluiten na salmonella-incident (08/04/2022 - Express)
  Het federaal voedselagentschap (FAVV) heeft beslist dat de Ferrero-fabriek in ons land tijdelijk de deuren moet sluiten. Daarnaast moeten alle Kinder-producten die afkomstig zijn van de fabriek in Aarlen uit de rekken worden gehaald. De afgelopen dagen was er heel wat ophef over de Ferrero-fabriek in Aarlen. Verschillende consumenten in de Europese Unie, waaronder in […]
  [naar artikel]
 21. Umicore opent Poolse fabriek voor autobatterijmaterialen (21/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Materiaaltechnologiegroep Umicore huldigt woensdag in het zuiden van Polen een nieuwe fabriek voor kathodematerialen in, een onderdeel van de batterij van elektrische voertuigen. Met de fabriek in Nysa wil Umicore het voortouw nemen qua batterijmaterialen in Europa nu het wagenpark moet evolueren van voertuigen op brandstof naar elektrische wagens.
  [naar artikel]
 22. Tesla heropent New Yorkse fabriek zo snel mogelijk om er beademingstoestellen te maken (26/03/2020 - Express)
  Om aan de wereldwijde vraag aan beademingsapparatuur te voldoen, zal Tesla een gesloten fabriek zo snel mogelijk heropenen. De fabriek... The post Tesla heropent New Yorkse fabriek zo snel mogelijk om er beademingstoestellen te maken appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Borealis investeert 1 miljard in nieuwe plasticfabriek in Antwerpen, Vlaanderen subsidieert 6 miljoen (06/10/2018 - VRT NWS)
  Het Oostenrijkse chemiebedrijf Borealis investeert bijna 1 miljard euro in een nieuwe plasticfabriek in de Antwerpse haven. Het bedrijf zal de propyleen maken, de grondstof voor het stevig soort plastic dat onder andere gebruikt wordt om allerlei verpakkingen, tuinmeubelen, rietjes en auto-onderdelen te maken. De nieuwe fabriek in Kallo zal klaar zijn in 2022 en werk bieden aan 100 mensen. Tijdens de bouwfase zullen er op de drukste momenten 2.000 mensen aan het werk zijn.
  [naar artikel]
 24. Geen nieuwe fabriek van Umicore in Antwerpen, bedrijft kiest voor Polen (01/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De materialengroep Umicore kiest alsnog voor het Poolse Nysa om er een Europese batterijfabriek neer te poten. Dat meldt De Tijd. Die beslissing is een serieuze streep door de rekening van de Antwerpse haven en burgemeester Bart De Wever (N-VA). Die hadden de voorbije maanden alles uit de kast gehaald om de nieuwe fabriek van Umicore naar België te halen.
  [naar artikel]
 25. Toezichthouder legt productie Johnson & Johnson-vaccin stil in Amerikaanse fabriek, gevolgen voor België nog onbekend (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse fabriek waar het Johnson & Johnson-vaccin wordt geproduceerd, mag voorlopig geen nieuwe vaccins maken. Dat heeft de Amerikaanse toezichthouder FDA bepaald. In de fabriek zijn de nodige tekortkomingen aangetroffen, onder meer op het gebied van hygiëne. Volgens een expert kan herstel maanden duren.
  [naar artikel]
 26. Professoren maken reclame voor omstreden Ineos-fabriek: “Wij werden door het bedrijf misleid” (11/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het chemiebedrijf Ineos publiceert een reeks advertenties in kranten, waarin onder meer professoren zich positief lijken uit te laten over Project One, de nieuwe fabriek die het bedrijf in de Antwerpse haven wil bouwen. Maar minstens één professor wist naar eigen zeggen niet dat ze in zo’n advertentie zou opduiken. “We zijn misleid”, zegt Herman Van Goethem, rector van de Universiteit Antwerpen.
  [naar artikel]
 27. Professoren maken reclame voor omstreden Ineos-fabriek: “Wij werden door het bedrijf misleid” (11/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het chemiebedrijf Ineos publiceert een reeks advertenties in kranten, waarin onder meer professoren zich positief lijken uit te laten over Project One, de nieuwe fabriek die het bedrijf in de Antwerpse haven wil bouwen. Maar minstens één professor wist naar eigen zeggen niet dat ze in zo’n advertentie zou opduiken. “We zijn misleid”, zegt Herman Van Goethem, rector van de Universiteit Antwerpen.
  [naar artikel]
 28. Professoren maken reclame voor omstreden Ineos-fabriek: “Wij werden door het bedrijf misleid” (11/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het chemiebedrijf Ineos publiceert een reeks advertenties in kranten, waarin onder meer professoren zich positief lijken uit te laten over Project One, de nieuwe fabriek die het bedrijf in de Antwerpse haven wil bouwen. Maar minstens één professor wist naar eigen zeggen niet dat ze in zo’n advertentie zou opduiken. “We zijn misleid”, zegt Herman Van Goethem, rector van de Universiteit Antwerpen.
  [naar artikel]
 29. De Servische Spice Girl die (even) topvrouw van EuroChem en grote baas van Antwerpse fabriek werd, tot Europa er lucht van kreeg (13/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Servische Aleksandra Melnichenko (45) haalde in haar thuisland al de media als zangeres en door haar huwelijksfeest waarop Whitney Houston kwam zingen. Maar onlangs maakte ze een opvallende carrièreswitch: ze werd de nieuwe eigenaar van meststoffenproducent EuroChem, en dus ook grote baas van de fabriek in de Antwerpse haven. Maar het werd een uitstapje van korte duur.
  [naar artikel]
 30. China's grootste chipbouwer pompt bijna 9 miljard dollar in nieuwe fabriek (03/09/2021 - De Tijd)
  13:15 De nieuwe productiesite van 8,87 miljard dollar van het Chinese Semiconductor Manufacturing International Corp (SMIC) moet het wereldwijde chiptekort iets minder nijpend maken.
  [naar artikel]
 31. Ineos belooft 450 nieuwe jobs na vergunning voor omstreden fabriek: “We zetten een nieuwe milieustandaard” (17/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het chemiebedrijf Ineos reageert voor het eerst op de omgevingsvergunning die het donderdag van de provincie Antwerpen heeft gekregen voor zijn nieuwe fabriek Project One in de Antwerpse haven. “Onze ethaankraker zal de laagste koolstofvoetafdruk van Europa hebben”, zegt het bedrijf. Het belooft ook om 450 directe jobs en duizenden indirecte jobs te creëren.
  [naar artikel]
 32. Belgisch biotechbedrijf pompt 300 miljoen in nieuwe fabriek (18/12/2019 - Express)
  UCB, een Belgische biotechmultinational, bouwt een ‘innovatieve en duurzame’ fabriek in het Waalse Eigenbrakel. Dat zal 150 jobs opleveren, kondigt het bedrijf aan in een persbericht. De fabriek zal volgens het persbericht dienen om ‘de lancering en verdeling van nieuwe medicijnen voor te bereiden’. UCB betaalt de kost van 300 miljoen euro gespreid over de […] The post Belgisch biotechbedrijf pompt 300 miljoen in nieuwe fabriek appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Minstens twee jaar vertraging voor nieuwe fabriek van Ineos in Antwerpse haven (29/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het chemiebedrijf Ineos trekt de aanvraag in voor een omgevingsvergunning voor Project One, dat 450 jobs moet opleveren in de Antwerpse haven. In de tweede helft van dit jaar wil Ineos een nieuwe aanvraag indienen. Het project loopt zeker twee jaar vertraging op.
  [naar artikel]
 34. Ekopak pompt 108 miljoen euro in nieuwe fabriek in Antwerpen (27/01/2022 - De Tijd)
  14:01 Ekopak, Water-link, Aquafin en PMV gaan samenwerken om het afvalwater van Antwerpse gezinnen te zuiveren zodat het kan ingezet worden als proceswater voor de industrie in de Antwerpse haven. Het proje...
  [naar artikel]
 35. Nieuwe Lommelse fabriek gaat vrachtwagens op waterstof bouwen (22/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse Beukers Groep gaat via zijn Limburgse dochter E-Trucks Europe in Lommel een fabriek bouwen voor de productie van vrachtwagens op waterstof. Het wordt een in heel Europa unieke fabriek die op termijn 50 waterstoftrucks per jaar zal produceren. De nieuwe fabriek is goed voor een investering van 4 miljoen euro en levert op termijn enkele tientallen jobs op.
  [naar artikel]
 36. Volvo bouwt nieuwe fabriek in Slovakije (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volvo gaat een nieuwe fabriek voor elektrische auto's bouwen in Slovakije. Dat heeft de Zweedse autobouwer bekendgemaakt. Het wordt de derde Europese fabriek van Volvo, naast die in Gent en het Zweedse Göteborg.
  [naar artikel]
 37. Umicore bouwt nieuwe Europese fabriek voor batterijrecyclage (22/06/2022 - De Tijd)
  08:10 Met de 'grootschalige' nieuwe fabriek is een investering van een half miljard euro gemoeid.
  [naar artikel]
 38. Volvo bouwt nieuwe fabriek in Slovakije (01/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Volvo gaat een nieuwe fabriek voor elektrische auto’s bouwen in Slovakije. Dat heeft de Zweedse autobouwer bekendgemaakt. Het wordt de derde Europese fabriek van Volvo, naast die in Gent en het Zweedse Göteborg.
  [naar artikel]
 39. Activisten bezetten terrein van toekomstige Ineos-fabriek in Antwerpen: vijftigtal mensen opgepakt (03/10/2020 - De Morgen)
  De politie heeft circa 50 actievoerders opgepakt die in het Antwerpse havengebied de site van Ineos waren binnengedrongen om er het terrein te bezetten waar het chemiebedrijf een nieuwe fabriek plant. Het gaat om een initiatief van Ineos Will Fall.
  [naar artikel]
 40. BioNTech en Pfizer zetten spurt in naar 2 miljard vaccins met nieuwe Duitse fabriek (10/02/2021 - Express)
  Het farmabedrijf uit Mainz begint woensdag met vaccins te maken in de nieuwe fabriek rond Frankfurt. BioNTech wilt met partner Pfizer Europa zo snel mogelijk bevoorraden met zo’n 750 miljoen vaccins per jaar. In totaal willen ze elk jaar 2 miljard vaccins afleveren. BioNTech kocht in september een Duitse fabriekscomplex aan in Marburg. Het dorpje […] The post BioNTech en Pfizer zetten spurt in naar 2 miljard vaccins met nieuwe Duitse fabriek appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Onkelinx: ‘Racisme is een fabriek voor terroristen’ (20/03/2017 - De Standaard)
  In de strijd tegen terreur moet de regering van veiligheid een prioriteit maken, maar ook van de aanpak van racisme.‘Dat is een fabriek voor terroristen’, waarschuwt PS-kamerfractieleider Laurette Onkelinx in een gesprek met de RTBF.
  [naar artikel]
 42. Zowat iedereen in buurt van 3M heeft te veel PFOS in bloed: ‘Die fabriek moet sluiten’ (27/10/2021 - De Morgen)
  Meer dan de helft van de deelnemers aan een onderzoek naar de impact van de vervuilende 3M-fabriek in Zwijndrecht heeft een te hoge PFOS-waarde in zijn bloed. Wat het effect op de gezondheid is, en wat er nu moet gebeuren, is onduidelijk. ‘Die fabriek moet sluiten’, zegt activist Thomas Goorden resoluut.
  [naar artikel]
 43. Tesla bereidt zich voor op heropening fabriek Shanghai: personeel moet op grond slapen (18/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla bereidt zich voor op een heropening van zijn fabriek in Shanghai. Die is inmiddels zo'n drie weken gesloten vanwege lockdownmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus in de miljoenenstad te voorkomen. Bedrijven mogen van het stadsbestuur plannen maken voor een 'veilige' opening van hun fabrieken, waarbij werknemers ter plaatse wonen en regelmatig worden getest. Ook autobouwer Volkswagen heeft een fabriek in de stad.
  [naar artikel]
 44. Antwerpse haven is niet sexy genoeg (18/04/2018 - De Tijd)
  18:14 De Antwerpse haven draait als een tierelier, maar geschikt werkvolk vinden is een probleem. Een nieuwe imagocampagne moet werken in de haven sexier maken.
  [naar artikel]
 45. Tesla opent nieuwe fabriek in Texas, productie Cybertruck start volgend jaar (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met een spectaculair feest heeft autobouwer Tesla een nieuwe fabriek geopend in Austin, in de Amerikaanse staat Texas. Het gaat om de tweede Amerikaanse Tesla-fabriek. In het Californische Fremont was er geen plaats genoeg meer.
  [naar artikel]
 46. Volvo Cars bouwt nieuwe e-auto-fabriek in Slovakije (01/07/2022 - De Tijd)
  09:26 De Gentse fabriek van Volvo Cars krijgt er een Slovaakse zus bij. De Zweedse autobouwer trekt 1,2 miljard euro uit voor een derde Europese fabriek.
  [naar artikel]
 47. Hyundai investeert 5,5 miljard dollar in nieuwe Amerikaanse EV-fabriek ondanks bezorgdheden Inflation Reduction Act (25/10/2022 - Express)
  De Koreaanse autobouwer Hyundai zal in Amerika een nieuwe EV-fabriek oprichten om te kunnen profiteren van forse belastingverminderingen. De essentie Hyundai investeert 5,5 miljard dollar in nieuwe Amerikaanse EV-fabriek Hyundai kocht in 2005 zijn eerste Amerikaanse fabriek in Montgomery, Alabama. Een investering van 1,8 miljard dollar. Omdat autobouwers in de VS tegenwoordig kunnen profiteren van […]
  [naar artikel]
 48. Lotus bouwt nieuwe fabriek in Zuid-Afrika voor gezonde fruitsnacks (08/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Oost-Vlaamse koekjesbakker Lotus bouwt een nieuwe fabriek in Zuid-Afrika. Die moet de groei van de gezonde snacks van de groep opvangen. De eerste spadesteek werd vrijdag gegeven.
  [naar artikel]
 49. Lotus bouwt nieuwe fabriek in Zuid-Afrika voor gezonde fruitsnacks (08/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Oost-Vlaamse koekjesbakker Lotus bouwt een nieuwe fabriek in Zuid-Afrika. Die moet de groei van de gezonde snacks van de groep opvangen. De eerste spadesteek werd vrijdag gegeven.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy