Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Souschef neemt restaurant De Fakkels over: “Zo’n kans krijg je niet elke dag”

30/01/2023 - 19:23
"Op 1 maart draagt Paul-Luc Meesen restaurant De Fakkels in Sint-Truiden na 33 jaar over aan zijn souschef Seppe Bleus. Hij en zijn echtgenote Nicole blijven wel nog twee jaar aan boord. “Zo’n kans krijg je niet elke dag”, zegt de 59-jarige chef."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Souschef neemt restaurant De Fakkels over: “Zo’n kans krijg je niet elke dag” (30/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Op 1 maart draagt Paul-Luc Meesen restaurant De Fakkels in Sint-Truiden na 33 jaar over aan zijn souschef Seppe Bleus. Hij en zijn echtgenote Nicole blijven wel nog twee jaar aan boord. “Zo’n kans krijg je niet elke dag”, zegt de 59-jarige chef. [naar artikel]


2. Souschef Hof van Cleve begint eigen restaurant (12/04/2019 - De Morgen)

Sterrenrestaurant Hof van Cleve is zijn souschef kwijt. Michaël Vrijmoed (32), al acht jaar de rechterhand van Peter Goossens, opent in het voorjaar een eigen zaak in hartje Gent. 'Een jongensdroom gaat in vervulling.' [naar artikel]


3. Ex-souschef Dôme opent haar eigen restaurant Victor op Sint-Paulusplaats (04/06/2021 - Gazet van Antwerpen)

Volgende week is de Sint-Paulusplaats in Antwerpen een restaurant rijker. Na een bewogen jaar in Londen opent de jonge Antwerpse chef Victor Avonds er haar eerste eigen zaak. [naar artikel]


4. Uitbater De Fakkels is niet blij met naam van nieuw restaurant: “In een creatief beroep als horeca kopieer je elkaar niet” (31/07/2019 - Het Nieuwsblad)

De pas geopende brasserie ’t Fakkelhuis in Borgloon moet van naam veranderen. “Te veel verwarring met ons restaurant De Fakkels”, vindt Paul-Luc Meesen van de Truiense zaak. De Tongerse ondernemingsrechtbank deelt die mening en legt ’t Fakkelhuis een dwangsom van 1.000 euro per dag op als actie uitblijft. “Dit komt hard aan”, zucht Bert Jordens van ’t Fakkelhuis. [naar artikel]


5. Souschef vermist! (09/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het personeel van Meat & Griet heeft de overwinning van afgelopen nacht goed gevierd. Maar de souschef van Leena is na het overwinningsfeest van [naar artikel]


6. Een dag in het spoor van de souschef van de Zoo: “Minder stress dan voor een optreden van K3” (05/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Om 6u ’s morgens, wanneer de panters zich nog eens lui uitrekken in de opkomende zon, is Driss El Soudani al druk in de weer in de dierenkeuken. “Vandaag schaft de pot voor de panters een lekkere brok paardenvlees”, zegt Driss, die zijn horecacarrière bij de Zoo begon in de Koningin Elisabethzaal. “Voor dieren koken is minder stress dan de catering goed laten verlopen bij een optreden van K3.” [naar artikel]


7. Dochter van Sandra Bekkari is souschef van dienst in 'Open Keuken' (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zo moeder, zo dochter. Sandra heeft de kookmicrobe duidelijk doorgegeven aan haar dochter Anna, die op woensdag 7 februari mee de handen uit de... [naar artikel]


8. Souschef brasserie steelt 18.000 euro aan eten en drinken uit warenhuis: “Ik deed het uit liefde voor mijn baas” (18/10/2018 - Het Nieuwsblad)

Een dertigjarige vrouw uit Evergem, souschef in een brasserie in de gemeente, stond gisteren voor de rechter voor maandenlange diefstal van eten en drinken in horecagroothandel Metro. Niet uit persoonlijk geldgewin, maar uit liefde voor haar baas. “Ik wilde hem gewoon helpen, hij wist van niets”, klonk het in de correctionele rechtbank. [naar artikel]


9. Kok geeft kopstoot aan souschef die zijn werk niet op tijd klaar kreeg: “Al die mensen moesten wachten op hun eten” (02/07/2020 - Het Nieuwsblad)

Een kok uit een restaurant in Wevelgem moest zich voor de rechter verantwoorden omdat hij zijn souschef een kopstoot zou hebben gegeven. “Ik heb niets gedaan, hij viel mij aan”, aldus de beklaagde. [naar artikel]


10. Gewezen souschef ’t Zilte opent The London op ’t Eilandje: wereldreis op het bord (10/07/2020 - Gazet van Antwerpen)

Acht maanden trok de gewezen souschef van ’t Zilte met zijn partner op gastronomische wereldreis. Met als einddoel het eigen restaurant. Dat is er nu, in het hart van ’t Eilandje. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!