01/02/2023 - 23:21
"De wedstrijd tegen Montpellier is uitgedraaid op een drama voor Kylian Mbappé, de sterspeler van PSG. Hij kreeg twee kansen om doelman Lacomte te vloeren vanop de stip, maar miste evenveel keer. Iets later moest hij geblesseerd naar de kant, terwijl over twee weken de clash in de Champions League tegen Bayern München wacht. Parijs houdt zijn adem in. PSG won zijn wedstrijd tegen Montpellier wel met 3-1 en behoudt een kloof van vijf punten op achtervolger Marseille. "

1. Rampavond voor Kylian Mbappé: twee keer strafschop gemist en gewisseld met blessure, PSG wint toch dankzij Messi en Fabian Ruiz (01/02/2023 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijd tegen Montpellier is uitgedraaid op een drama voor Kylian Mbappé, de sterspeler van PSG. Hij kreeg twee kansen om doelman Lacomte te vloeren vanop de stip, maar miste evenveel keer. Iets later moest hij geblesseerd naar de kant, terwijl over twee weken de clash in de Champions League tegen Bayern München wacht. Parijs houdt zijn adem in. PSG won zijn wedstrijd tegen Montpellier wel met 3-1 en behoudt een kloof van vijf punten op achtervolger Marseille. [naar artikel]

2. Blessure na blessure na blessure: Ousmane Dembélé mist het EK na operatie aan de hamstings (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Flinke noot om kraken voor Ousmane Dembélé. De Fransman is met succes geopereerd aan een scheur in de rechterhamstring. De 22-jarige winger, die al... [naar artikel]

3. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Sclessin • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]

4. LIVE. Géén 0-1! Mahrez mist strafschop tegen Dortmund, Haaland gewisseld bij de rust (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Signal Iduna Park • Ref: Davide Massa (ITA) • City heeft tien punten, Dortmund heeft er zeven • Meunier geblesseerd bij bezoekers, Thorgan Hazard in de basis [naar artikel]

5. Keeper Bradford wordt al na drie minuten gewisseld (en dat komt niet door blessure) (05/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Colin Doyle, de doelman van Bradford, kon gisteren al na drie minuten gaan douchen. De keeper werd in het EFL Cup-duel met Bury al snel vervangen [naar artikel]

6. LIVE: Vermaelen gewisseld na blessure (0-0) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u45 20ste speeldag La Liga Stadion: Benito Villamarin Vermaelen en Barcelona nog steeds ongeslagen in La Liga [naar artikel]

7. MULTILIVE: Kevin De Bruyne scoort, na zijn assist, nu zelf - Invaller Fellaini al na zeven minuten gewisseld na nieuwe blessure (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Deadline Day vandaag, maar dat betekent niet dat er niet gevoetbald wordt vanavond. Integendeel zelfs, in de Premier League ging gisteren al de... [naar artikel]

8. LIVE. Mertens in tranen na blessure, Rode Duivel wordt gewisseld in topper tegen Inter (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)