“Bieke spreekt met vriendinnen af om mantra’s te gaan zingen... Ik begrijp dat niet altijd.” Dat zegt ‘Thuis’-kwelgeest Erik Goossens (55), die zijn nieuwe single wijdde aan ‘de vrijheid die hij zijn vrouw gunt’, aan ‘Dag Allemaal’. En die vrijheid is cruciaal om een relatie te doen slagen, daar is Erik na een turbulente periode in zijn huwelijk met Bieke Ilegems (51) vast van overtuigd. [naar artikel]
Erik Goossens (55) heeft een nieuw nummer uit: ‘Ik blijf’. Géén verwijzing naar z’n eerdere huwelijksperikelen met Bieke Ilegems (51), klinkt het in Dag Allemaal. “We zijn daar sterker uit gekomen. Met vallen en opstaan.” In het uitgebreide interview vertelt Erik over z’n muzikale verleden bij Leopold 3 en z’n huidige rol als kwelgeest in ‘Thuis’. “Na mijn eerste scène kregen we te horen dat de soap uitbesteed zou worden.” [naar artikel]
De coronacrisis heeft ook zijn goeie kanten. Zoals de terugkeer, na twintig jaar, van Het Leugenpaleis. Bart Peeters vertelt over het hoe en waarom, maar ook over zijn livesingle ‘Dicht bij mij’ die uitdrukt wat we nu allemaal samen voelen en missen. [naar artikel]
“Nu wij stilaan de draad weer opnemen als K3, merk ik toch: “Wow, wij leven al vier jaar aan een heel hoog tempo!” Voor Hanne (26), Klaasje (25) en... [naar artikel]
“Nu wij stilaan de draad weer opnemen als K3, merk ik toch: “Wow, wij leven al vier jaar aan een heel hoog tempo.” Voor Hanne (26), Klaasje (25) en... [naar artikel]
Als je verse koffiebonen koopt voor in je koffiemachine thuis, gebruik je niet meteen de hele zak of koop je misschien meerdere zakken tegelijkertijd om te besparen. Maar hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit en de smaak van die koffiebonen goed bewaard blijven als de zak al open is? En hoe bewaar je gesloten zakken het best? Koffie-expert Raf Van Den Bruel geeft tips die gelden voor zowel bonen uit de supermarkt als bonen van een lokale branderij. [naar artikel]
De godfather van onze gastronomie windt zich op. Is kwaad zelfs. Woensdag besliste de Veiligheidsraad dat markten, kappers en musea weer mogen openen. Over de horeca geen woord. “Na al die tijd slaagt de overheid er zelfs niet in om ons een perspectief te bieden”, zegt onze enige driesterrenchef Peter Goossens (56). “Zo goed als de rest van Europa weet wanneer de cafés en restaurants de deuren weer mogen openen. En hier in België kappen ze van de ene dag op de andere onze handen af en is het van tire ton plan.” [naar artikel]
Maniakaal. Er is geen beter woord om het arbeidsethos van het culinaire genie uit Herzele te omschrijven. Van zijn 22ste... The post Peter Goossens: ‘Takeaway? Hof van Cleve kun je niet in doosjes steken’ appeared first on Business AM. [naar artikel]
Met twee vingers 'dabben' ze de berm open. Elders in Puurs noemen ze het 'krabben', maar wat je ziet, is hetzelfde: onder die aarde verschijnt een volwassen asperge. Tot 24 juni is dit het seizoen. Al eeuwen, maar voor de broers Erik en Bert Mertens niet lang meer. Het kan niet meer, er zoveel tijd in steken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.