Ook Mitchell en Daniela hopen met hun nieuwe gerecht een finaleplaats te veroveren. Alleen over hun vleeskeuze zijn ze niet zo zeker. [naar artikel]
Het culinair festival Antwerpen Proeft zal dit jaar omwille van de coronacrisis niet plaatsvinden van 13 tot en met 16 mei zoals oorspronkelijk gepland, maar (hopelijk) wel van 11 tot en met 14 november. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De editie van november krijgt de naam Proeft Boutique mee, omdat het gaat om een “op-en-top gezellige en uitgepuurde eindejaarsversie van het gekende Antwerpen Proeft”. [naar artikel]
Als dessert, lekker tussendoortje of het ideale krachtvoer voor een fietstocht: rijstpap valt bij veel mensen in de smaak. Alleen is het soms makkelijker om in een potje te kopen dan het zelf helemaal te maken. Is dat dan even lekker als die eigen bereiding? Chef Luc Bellings proeft tien merken rijstpap uit de supermarkt én deelt een heerlijk recept van zijn oma. “Deze duurdere rijstpap lijkt meer op saus dan pudding, het is gewoon puur melk.” [naar artikel]
Zjef De Loose is sinds drie jaar veganistisch. Hij werkt voor brouwerij Het Anker in Mechelen en heeft er mee voor gezorgd dat er in het restaurant... [naar artikel]
Geen geslaagde mosselen zonder bijpassend wijntje, toch? Nu deze schelpdieren stilaan op hun best en grootst zijn schotelen onze warenhuisketens... [naar artikel]
Supersappig en heerlijk mals. Voor echte vleesliefhebbers zijn gemarineerde ribbetjes zoals de hemel op aarde. Maar stel dat je geen tijd hebt om ze zelf te maken. In welke supermarkt koop je dan de lekkerste spare-ribs? Barbecuespecialist Peter De Clercq proefde voor ons ribbetjes in drie verschillende categorieën: honing, Provençaalse kruiden en pikant. Welke winkel komt als beste uit de test? “Hier heb je een perfect evenwicht tussen de pittigheid én de vleessmaak.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.