Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

"Je proeft dat je dood vlees eet"

04/04/2017 - 21:36
"Ook Mitchell en Daniela hopen met hun nieuwe gerecht een finaleplaats te veroveren. Alleen over hun vleeskeuze zijn ze niet zo zeker."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hoe rijper, hoe rijker Soms rijpt het vlees tien weken. Zelfs twaalf. 'De smaak wordt veel rijker', zegt Filip Rondou, de slager waar Jeroen Meus zijn vlees haalt. Soms komt dat vlees van koeien uit Spanje, maar even vaak van beesten die in het n (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


2. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Het ‘leeuwendieet’ bestaat uit vlees, vlees en nog eens vlees: ‘We zijn echt niet goed bezig met onze voeding’ (10/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. "Je proeft dat je dood vlees eet" (04/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ook Mitchell en Daniela hopen met hun nieuwe gerecht een finaleplaats te veroveren. Alleen over hun vleeskeuze zijn ze niet zo zeker. [naar artikel]


5. Geen Antwerpen Proeft in de lente, wel Proeft Boutique in het najaar (11/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het culinair festival Antwerpen Proeft zal dit jaar omwille van de coronacrisis niet plaatsvinden van 13 tot en met 16 mei zoals oorspronkelijk gepland, maar (hopelijk) wel van 11 tot en met 14 november. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De editie van november krijgt de naam Proeft Boutique mee, omdat het gaat om een “op-en-top gezellige en uitgepuurde eindejaarsversie van het gekende Antwerpen Proeft”. [naar artikel]


6. Luc Bellings proeft 10 potjes rijstpap en buist de helft, maar geeft een verrassende 9/10: “Dit proeft duidelijk naar vanille!” (09/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Als dessert, lekker tussendoortje of het ideale krachtvoer voor een fietstocht: rijstpap valt bij veel mensen in de smaak. Alleen is het soms makkelijker om in een potje te kopen dan het zelf helemaal te maken. Is dat dan even lekker als die eigen bereiding? Chef Luc Bellings proeft tien merken rijstpap uit de supermarkt én deelt een heerlijk recept van zijn oma. “Deze duurdere rijstpap lijkt meer op saus dan pudding, het is gewoon puur melk.” [naar artikel]


7. Stoofvlees zonder vlees: wie proeft het verschil? (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zjef De Loose is sinds drie jaar veganistisch. Hij werkt voor brouwerij Het Anker in Mechelen en heeft er mee voor gezorgd dat er in het restaurant... [naar artikel]


8. Onze sommelier Sepideh proeft mosselwijnen uit de supermarkt: “Deze wijn is mossel noch vlees, te ‘cheap’ op alle gebied” (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen geslaagde mosselen zonder bijpassend wijntje, toch? Nu deze schelpdieren stilaan op hun best en grootst zijn schotelen onze warenhuisketens... [naar artikel]


9. Grillmaster proeft gemarineerde ribbetjes uit de supermarkt en deelt een 9/10 uit: “Het vlees blijft sappig” (24/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Supersappig en heerlijk mals. Voor echte vleesliefhebbers zijn gemarineerde ribbetjes zoals de hemel op aarde. Maar stel dat je geen tijd hebt om ze zelf te maken. In welke supermarkt koop je dan de lekkerste spare-ribs? Barbecuespecialist Peter De Clercq proefde voor ons ribbetjes in drie verschillende categorieën: honing, Provençaalse kruiden en pikant. Welke winkel komt als beste uit de test? “Hier heb je een perfect evenwicht tussen de pittigheid én de vleessmaak.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!