Als dessert, lekker tussendoortje of het ideale krachtvoer voor een fietstocht: rijstpap valt bij veel mensen in de smaak. Alleen is het soms makkelijker om in een potje te kopen dan het zelf helemaal te maken. Is dat dan even lekker als die eigen bereiding? Chef Luc Bellings proeft tien merken rijstpap uit de supermarkt én deelt een heerlijk recept van zijn oma. “Deze duurdere rijstpap lijkt meer op saus dan pudding, het is gewoon puur melk.” [naar artikel]
Als dessert, lekker tussendoortje of het ideale krachtvoer voor een fietstocht: rijstpap valt bij veel mensen in de smaak. Alleen is het soms makkelijker om in een potje te kopen dan het zelf helemaal te maken. Is dat dan even lekker als die eigen bereiding? Chef Luc Bellings proeft tien merken rijstpap uit de supermarkt én deelt een heerlijk recept van zijn oma. “Deze duurdere rijstpap lijkt meer op saus dan pudding, het is gewoon puur melk.” [naar artikel]
Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings?en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de... [naar artikel]
De hittegolf houdt aan en veel Belgen zakken af naar de kust dit weekend om van het zonnetje te genieten. Waar bestel je dan het liefst een verfrissende coupe aardbei om mee af te koelen? Sterrenchef Luc Bellings passeerde in 5 zaken aan de kust om het te ontdekken. “Dit is gewoon één grote suikerbom!” [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in verschillende brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze week bestelt hij kaaskroketten in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Tongeren. “Voor ik begin te proeven, denk ik hier spontaan aan een score van tien op tien.” [naar artikel]
De supervorm van Elise Mertens blijft maar aanhouden. In de halve finale van het WTA-toernooi van Istanbul klopte ze Begu met twee keer 6-1. [naar artikel]
Het Tourcircus is gisteren ons land binnengetrokken, met een tweede rit richting Luik. Na de aankomst in de Vurige Stede namen de renners en hun [naar artikel]
Uit een inspectieverslag dat De Morgen kon bemachtigen blijkt dat tonnen voedselhulp stonden te bederven bij Samusocial. Het beheer van voeding zou zo ondermaats zijn dat de Voedselbank de organisatie heeft geschrapt van haar lijst. Het zijn problemen waarvoor niet de raad van bestuur, maar wel de directie verantwoordelijk lijkt. [naar artikel]
Uit een inspectieverslag dat De Morgen kon bemachtigen blijkt dat tonnen voedselhulp stonden te bederven bij Samusocial. Het beheer van voeding zou zo ondermaats zijn dat de Voedselbank de organisatie heeft geschrapt van haar lijst. Het zijn problemen waarvoor niet de raad van bestuur, maar wel de directie verantwoordelijk lijkt. [naar artikel]
Een boerin die ambachtelijke rijstpap en chocopasta maakt: het is geen uitzondering. Wél uniek is dat de producten in supermarkten in de Kempen, in de regio rond Antwerpen tot zelfs in Limburg en Vlaams-Brabant worden verkocht. En de vraag alleen maar groter wordt. Ann Cools van melkveebedrijf De Melkweg uit Tielen (Kasterlee) staat dan ook van ’s ochtends tot ’s avonds in de potten te roeren, maar zou niet meer willen ruilen. “De appreciatie van mijn klanten is mijn grootste drijfveer.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.