10/02/2023 - 20:38
"Tuur Dens (22) werd op het EK baanwielrennen vierde in de scratch. Hij strandde op een paar millimeter van brons. Vorig jaar pakte hij op het EK zilver. Donderdag werd Dens vijfde met het Belgisch team in de ploegenachtervolging."

1. ‘Tuurminator’ haalt het net niet! Tuur Dens pakt ondankbare vierde plaats op EK in de scratch: “Toch heb ik stap vooruit gezet” (10/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Tuur Dens (22) werd op het EK baanwielrennen vierde in de scratch. Hij strandde op een paar millimeter van brons. Vorig jaar pakte hij op het EK zilver. Donderdag werd Dens vijfde met het Belgisch team in de ploegenachtervolging. [naar artikel]

2. LIVE WK WIELRENNEN. Meteen prijs voor 'Tuurminator’? Dit is het Belgische programma op eerste dag (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag start het Super-WK wielrennen in Glasgow. En het zou met Tuur Dens al meteen prijs kunnen zijn. Overigens vertrekt onder andere Wout van Aert vandaag richting Schotland. Volg alle ontwikkelingen op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. Thomas Pieters beëindigt golftornooi op meest ondankbare vierde plek (14/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Thomas Pieters is er niet in geslaagd een medaille te veroveren in het golf. Onze landgenoot herstelde zich nochtans erg knap na zijn off-day van [naar artikel]

4. Tornados eindigen op ondankbare vierde plaats (13/08/2017 - De Morgen)

De Belgian Tornados zijn op de ondankbare vierde plaats geëindigd in de finale van de 4x400 meter op het WK atletiek in Londen. [naar artikel]

5. Tornados stranden op ondankbare vierde plaats (13/08/2017 - De Morgen)

De Belgian Tornados zijn op de ondankbare vierde plaats geëindigd in de finale van de 4x400 meter op het WK atletiek in Londen. Het Belgische aflossingsteam met de broers Kevin, Jonathan en Dylan Borlée en Robin Vanderbemden klokte een tijd van 3:00.04, ruim anderhalve seconde boven hun nationaal record. [naar artikel]

6. Tornados stranden op ondankbare vierde plaats: "Heel frustrerend voor ons" (14/08/2017 - De Morgen)

7. Lotte Kopecky baalt na vierde plek in de olympische wegrit: “Dit is de meest ondankbare plek” (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Net geen olympische medaille voor Lotte Kopecky in de olympische vrouwenkoers zondag. Onze 25-jarige landgenote finishte als vierde, op tien seconden van brons. “De vierde plek is een beetje mijn plaats dit jaar”, baalde Kopecky meteen na de finish. “Ik kan niet op één hand tellen hoe vaak ik vierde ben geworden. Dat is een heel ondankbare plaats. Ik verdiende mijn plek op het podium.” [naar artikel]