Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Man met wapen opgepakt net voor Miss België-verkiezing in Plopsaland: "Mogelijk aanslag vermeden"

11/02/2023 - 20:44
"Net voor de Miss Belgiëverkiezing in Plopsaland in De Panne is een man opgepakt die in het bezit was van een wapen. "Er is waarschijnlijk een aanslag vermeden", zegt Eric Van Der Sypt van het federaal parket. In een gehuurde auto werd een tweede wapen gevonden. De zaal werd ontruimd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Man met wapen opgepakt net voor Miss België-verkiezing in Plopsaland: "Mogelijk aanslag vermeden" (11/02/2023 - VRT NWS)

Net voor de Miss Belgiëverkiezing in Plopsaland in De Panne is een man opgepakt die in het bezit was van een wapen. "Er is waarschijnlijk een aanslag vermeden", zegt Eric Van Der Sypt van het federaal parket. In een gehuurde auto werd een tweede wapen gevonden. De zaal werd ontruimd. [naar artikel]


2. ‘Mogelijk aanslag vermeden’ bij Miss België verkiezingen, man met wapens opgepakt (11/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Mogelijk aanslag vermeden’ bij Miss België verkiezing, man met wapens opgepakt (11/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Mogelijk aanslag vermeden’ bij Miss België verkiezing, man met wapens opgepakt: beweegredenen nog onduidelijk (12/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ‘Mogelijk aanslag vermeden’ bij Miss België verkiezing: Peter C. (46) met wapens opgepakt, beweegredenen nog onduidelijk (12/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Groot straatgevecht nipt vermeden in Mechelen: tot tanden bewapende hooligans tijdig opgepakt (21/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

In Mechelen-Noord zijn gisteren 22 supporters van KV Mechelen en 13 van Standard opgepakt omdat ze op het punt stonden met elkaar op de vuist te [naar artikel]


7. ‘Waarschijnlijke aanslag vermeden’ bij Miss België verkiezing: Peter C. (46) met wapens opgepakt, beweegredenen onduidelijk (12/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Bobbejaanland voert nieuw soort tarief voor bezoekers in, ook Plopsaland volgt mogelijk (01/10/2018 - Het Nieuwsblad)

Wie straks een bezoekje brengt aan Bobbejaanland - en mogelijk ook Plopsaland - hoeft niet ­langer de volle pot te betalen. Met een nieuwe app voor de smartphone betalen bezoekers per ­minuut. “Net zoals je enkel ­betaalt voor de tijd die je parkeert”, zegt Bobbejaanland. Volgens consumentenpsycholoog Frank Goedertier is het vooral een slimme manier om be­zoekers te lokken. “De kans is groot dat je meer zult uitgeven dan je voor ogen had.” [naar artikel]


9. Parket start onderzoek naar mogelijk grensoverschrijdende gedrag Plopsaland (20/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Plopsa, de afdeling van Studio 100 die verantwoordelijk is voor onder meer Plopsaland De Panne, kwam afgelopen weekend onder vuur te liggen. In het bedrijf zou tirannie heersen en zouden pesterijen plaatsvinden. Daarbij wordt vooral naar CEO Steve Van den Kerkhof (48) gewezen. Het parket opent een opsporingsonderzoek naar het mogelijk grensoverschrijdende gedrag, zo meldt Het Nieuwsblad. [naar artikel]


10. Parket start onderzoek naar mogelijk grensoverschrijdende gedrag Plopsaland, medewerkers steunen CEO in open brief (20/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Plopsa, de afdeling van Studio 100 die verantwoordelijk is voor onder meer Plopsaland De Panne, kwam afgelopen weekend onder vuur te liggen. In het bedrijf zou tirannie heersen en zouden pesterijen plaatsvinden. Vooral CEO Steve Van den Kerkhof (48) werd aangewezen als de aanjager. Het parket opent een opsporingsonderzoek naar het mogelijk grensoverschrijdende gedrag, zo meldt ‘Het Nieuwsblad’. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!