Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

▶ Live - Biden in Polen: ‘Rusland zal nooit overwinnen in Oekraïne. Nooit’

21/02/2023 - 18:04
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ▶ Live - Biden in Polen: ‘Rusland zal nooit overwinnen in Oekraïne. Nooit’ (21/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Poetin: alleen als Polen Rusland aanvalt, valt Rusland Polen aan - Trump wint caucus Nevada (09/02/2024 - De Standaard)

Met dit overzicht bent u snel mee met de belangrijkste gebeurtenissen van vandaag. [naar artikel]


3. Alleen als Polen Rusland aanvalt, valt Rusland Polen aan, zegt Poetin tegen Carlson  (09/02/2024 - Knack)

Alleen als Polen beslist om Rusland aan te vallen, dan zal Rusland Polen aanvallen. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin gezegd tegen de omstreden Amerikaanse presentator Tucker Carlson. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor Letland, klinkt het in het interview. The post Alleen als Polen Rusland aanvalt, valt Rusland Polen aan, zegt Poetin tegen Carlson  appeared first on Knack. [naar artikel]


4. President Biden reist naar Polen voor tweede keer in een jaar tijd: "Polen is het nieuwe Duitsland in EU van de toekomst" (20/02/2023 - VRT NWS)

De Amerikaanse president Joe Biden zal de komende dagen tijdens zijn bezoek aan Polen onder andere samenzitten met de Poolse president en het Poolse volk toespreken. Het land zou door zijn oorlogsgeschiedenis een symbolische plek zijn, maar volgens David Criekemans (Universiteit Antwerpen) neemt het geopolitieke belang van het land ook steeds meer toe. Dat zegt hij in "De ochtend" op Radio 1. [naar artikel]


5. Live - Rusland arresteert MH17-veroordeelde Igor Girkin • Poetin waarschuwt Polen voor troepenverplaatsing: ‘Aanval op Wit-Rusland is aanval op Rusland’ (21/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Verkiezingen in Polen: ‘In Polen was Rusland lang de vijand, nu is dat ook de EU’ (14/10/2023 - De Tijd)

01:00 Polen trekt dit weekend naar de stembus voor verkiezingen die ook voor Europa ingrijpende gevolgen kunnen hebben. Het wordt een dubbeltje op zijn kant: de conservatieven versus de pro-Europese opposit... [naar artikel]


7. ‘Een aanval op Polen? Alleen als Polen Rusland aanvalt’: Poetin in interview met omstreden Tucker Carlson (09/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Liveblog - VS-president Biden gaat naar Polen, nieuw overleg tussen Rusland en Oekraïne (21/03/2022 - VRT NWS)

De Amerikaanse Joe Biden reist later deze week naar Polen, nadat hij de bijeenkomsten van de G7, de EU en de NAVO in Brussel heeft bijgewoond. Hij bespreekt er de humanitaire situatie. Vandaag worden ook nieuwe gesprekken opgestart tussen de Oekraïense en Russische onderhandelaars. Volg het belangrijkste nieuws in de blog. [naar artikel]


9. Live - Wit-Rusland wil groot vrijwilligersleger oprichten • Biden op bezoek in Polen om steun aan oostflank Navo te tonen (21/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Biden kondigt 500 nieuwe sancties aan tegen Rusland • De Croo in Polen: ‘Poetin valt niet te vertrouwen’ (23/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!